evet boşanmış kadına erkeklerin niyeti hakkında konuşmak istiyorum genç güzel boşanmış bir kadına artniyetle yaklaşırlar mı acaba
27 gü
evet boşanmış kadına erkeklerin niyeti hakkında konuşmak istiyorum genç güzel boşanmış bir kadına artniyetle yaklaşırlar mı acaba
Merhaba,
Direkt yaklaşmam!
Giriş gelişme sonuç!
Eşi öldü mü?
Neden boşanmış?
Çocuk var mı?
Çocuğu görmeye geliyor mu eşi?
Bunların sonucunda yaklaşabilirim!
Art niyetli olanların canı cehenneme hepsinin kahrolasıcalar! 😅
Biraz farklı bakalım olaya , genç ve güzelseniz evli bile olsanız art niyetle bakış mutlaka olacaktır.. Yani evli bekar olmanız sizi arzulamalarını engellemez. Boşanmış olmanız duygusal olarak kötü bir dönemde olduğunuz için bu duyguları kullanıp sizi elde etmek bir fırsat gibi görünür o yüzden de art niyetle bakılabilir ama aynı anda sevmek içinde bakılabilir.. Yani açıkcası neye denk geldiğiniz kişiye ve zamana göre değişir.. Normal birine göre art niyette biri art niyetle zaten bakmaz..
Boşandığımı duyan yürüyor , sinirleniyorum artık artniyetli olduklarını düşünüyorum ama eminde olamıyorum
Peki teşekkürler
Boşanan kadınların erkeklere yaklaşımına bakalım biraz. Genelleme yapmıyorum yaşadığım çevredeki dul kadınlar herkesi sıradan geçiriyor😄 aşk hayatları çok hareketli. Onları öyle görünce de erkek kafasında bir algı oluşuyor ve hiç iyi bir algı değil. Kır kırabilirsen o algıyı
Bitmiş evlilik birçok kişi için daha önce seks yaptığın manasına gelir, haliyle çoğu erkek boşandığını duyunca seni 'seks yapabilir' kategorisine koyar.
O yüzden eğer evlilik dışı cinsellik bana uymaz diyorsan ve çocuğunuz yoksa, ilişki ciddileşmeden önce partnerine bundan bahsetme derim.
Ahhh canım, bu konuda insanlar maalesef farklı yaklaşımlar sergileyebiliyor, ama unutma ki her erkek aynı değil. Boşanmış olman seni daha az değerli yapmaz. 🌟 Kendine güven ve senin kıymetini bilen, art niyetli olmayan biriyle karşılaşacağına inan. Yani, doğru kişi mutlaka eninde sonunda gelir. 😉❤️ Sen her zaman en iyisini hak ediyorsun!
Ya çok güzel motive ettin çok teşekkür ederim 😍
Ne demek canım, her zaman buradayım! ❤️ Her zaman kendine güven ve pozitif kal. Senin enerjinle hayatta her şey mümkün! 🌟💪😘
Cevap
77Cevap
Sanki boşanmış artık hiç bir şeyin güzelini hak etmediğini düşündükleri için bazı beyin yoksunları, önüne geleni kabul edeceğini, başkalarının kocasını alacaklarını, başının çaresine bakmayacağını sanıp çok pis yaklaşımı ve düşüncelere sahip olan hemcinslerim ve erkekler var maalesef
Ay yanılırlar özguvenım çok yüksek ve herşeyinde en guzelıni hakediyorum azıyla yetinmiyorum, sapkın insanlarında haddini bildiriyorum , boşanmış kadınların kimseden bir eksiği yok aksine çok güçlü dik özgüvenli kadınlar başarabiliyor bunu , evliliği mecburiyetten yürüten milyonlar var maalesef, keşke herkes çok mutlu olsa keşke herkes sevıp sevilse ama artniyetli insanlar önce kendilerini tedavi etsinler fesatlık düşüneceklerine, öyle insanlara inat daha dik ve öz güvenle 😊
Hayatın güzellikler ile dolsun 💝💖💞.
Bu memlekette millet damacanaya, iskele profiline halleniyor. Güzel bir kadın olduktan sinra, evli ya da boşanmış olman bile gerekmez. Her türlü yaklaşırlar. Ama boşanmışsan, evliyken cinselliği doya doya yaşamış, ancak şimdi bir kocası olmadığı için bundan mahrum kalmış bir insansın. Eksiği doldurmak için, kendini feda eden yurdum abazanı bekler mi hiç. "Yabancıya gitmesin." düşüncesiyle, atağa geçer.
Yazacağım her şeyi yazıp beni yormadığın için teşekkürler 👑
Artniyetli yaklaşan kişiler karakteri ve kişiliği bozuk insanlardır bence çünkü boşanma sebebi sadece kadının iyi olmaması nedeniyle olamaz hele ki günümüzde evliliklerin bitmesinin sorumlusu çoğunlukla erkekler oluyor yani hata daha çok erkeklerde oluyor bu sebeple kadına suçlu gözüyle veya artniyetli yaklaşım kesinlikle hata diyorum
Bir söz vardır Zarf pulu zampara dulu sever diye evet nedense bu kadınlar bizim gözümüze daha istekli geliyor bize bunu düşündüren şey ise bu ya**ak tadını almış artık yemeden duramaz sürekli canı ister. nasılsa artık bakire de değil başıma kalmaz bu düşüncelerle yaklaşırız bu kadınlara kimse yalan dolan konuşmasın hiç kusura bakmasınlar gerçek bu 😃😃
Lutfen kim olduğunu goster de karsimiza çıkarsan yolumuzu degistirelim
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
O kadar mı kötüyüm ya 😃
Erkekler beyninden komut almıyor.. önlerindeki organdan öyle emirler aliyorlar ki.. evli bekar dul.. artık dişi olan kim denk gelirse beyinlerine direk sevişme sinyalleri gidiyor..
Son ilişkim böyleydi. Ben sorun etmedim. Sonuçta karşı tarafın benden ne istediği, bende ne aradığı, ne istediğinden emin olup olmaması önemli. Geçmiş yaşanır, onunla hesaplaşırsa hayat devam eder. Bu kadar basit.
Art niyetli davranış sergilerler ki bu sadece dul olanla alakalı değil dışarda bile erkekler yiyecek gibi bakıyor şerefsizler herşeyde aynilar yaşlısı genci farketmiyor inan dikkatli olmanda fayda var güvenme!
Başka Ne İçin Yaklasacaklar, Evlenip Boşanmışsa Patlaktir Zaten, Bi Saf Bulup Evlenmedigi Sürece Ortada Kollu Oyuncak Olur, Önden Arkada Kurar Oynatırlar.
Fazlasiyla yaklasir bosanmis bi kadinin istekleri olacağıni dusunur yakinlasmak ister fakat kadin ne yapacagini bilip iradeli biriyse eger duvar ormus olur erkege karsi
Yani guzel dion ama gormeden bisi diyemem sonucta bazen kendini guzel sanan cok oluo ama normal cikio
Ama bosanmis ve genc diyince bile aklima bir ihtiyacin olursa haber et repligi gelio 😅
Bakire olmadığına garanti gözüyle bakıldığı için peçete gibi kullanıp atma düşüncesi oluyor ne yazık ki. (Çok kötü bir düşünce ama erkek kafası bu şekilde işliyor ne yazık ki)
Olsa ne olur olmasa oneli olan yebi iliskisine sahip cikabilmesi bence dul birisi daha iyi cikar
Genç ve güzelse art niyetle bakarlar çünkü açık kapısın senden faydalanmak isteyen çok olur bu konularda daha dikkatli olmanı öneririm
Boşanmamışlara bile açık kapı diye yanaşan sığ zihniyetleri konuşmaya bile gerek yok 😇 insanı insanca sevmeyi öğrenicekler bir gün inşallah 🤓
Yeni boşanmış, genç kadın, yaşlı kadın, evli kadın fark etmiyor ataerkil toplumlarda kadinsan kurtuluş yok
Evet tabii ki yaklaşır erkek karaktersiz ise nasıl olsa Evlenmiş boşanmış ben bunla her şeyi yaşarım sonra da istediğim gibi bırakırım Kafasını dalar
Erkekler için boşanmış veya evlenmemiş olması önemli değildir o an ciddi düşünüyorsa ciddidir takılmak istiyorsa takılmak için yürüyordur
Erkekler tüm kadınlara art niyetle yaklaşırlar ama kadının kızın tavrı seviyeyi belirler
Ama artniyet düşünmeleri bile acaba diye kafalarından geçirmeleri bile çok rahatsız edici
Boşanmış birine genelde art niyetle yaklaşırlar kocası yok canı istiyor diye hep yatağa atmak niyetiyle olurlar
Yaklaşmaz desen yalan yaklaşır desen yalan insanoğlu bu herkes bir değil o yüzden her sen benim için başkasın diyene hemen güvenmemek gerel
Ben 25 yaşındayım boşandım ve insanlar gerçekten çok iğrenç
Al benden de o kadar
@By_Dobra ben rahatsız oluyorum ucuzluktan , ucuz hareketlerden oyuzden kafama takılıyor
Boşanmış kadın ile evlilik yapmam aslında sorun değil. Ancak boşanma sebebini de merak ederim.
Türkiye’de tüm kadınlara yaklaşım şekli olması gerekenden farklı bence
bu kişiye göre değişir. ben olgun kadın severim sadece
Daha çok sevme ve takılma ama evlilik gibi ciddi olaylarda geri durulur
Yüzde 90 art niyet taşır o yüzden daha dikkatli olman gerekiyor
Tabiki yaklaşırlar erkekler tehlikeli dikkatli olmak gerekiyor
Kedi köpek zxikiyorlar bu insanlar, dulu parçalarlar
Boşanmış kadın açık kapıda ve giriş serbest sıkıntı yok yani içeride bir şey bırakmayınca
Kadın bi et parçası olarak görülüyor ne yazıkkı bu böyle dün de böyleydi bugünde böyle yarın da böyle halbuki annelerimiz kız kardeşlerimiz de var bizim
Ben bosaniyorum, cocuk gibi engelledi her yerden. Annesinin sozunden cikmiyor. Iste unutamiyor insan aci cekiyor anilari dusununce, Rabbim herkese hayirli kaynana versin. Hepsi onun yuzunden. Onun icin bir ogrenmek lazim neden bosanmis.
Benim eski sevgilim boşanmıştı gayette alımlıydı onun dilinden en iyi ben anlıyordum demem o ki benim için sevgi önemlidir ne zaman ayrıldın sen
Kesinle yaklaşan çok olur nasıl olsa korkacağı bir şey yoktur o kadın da daha çok yaklaşan birinin yaklaşımına bakmak lazım niyetini öğrenmek gibi
Genellemeye bakarsak aynen art niyetli zihniyet ama kimse bende öyle olurmumuyum düşünceye sahip değil. İğneyi önce kendine sonra çuvaldızı başkasına batır. Empati kurun az bir şey yaa
açık kapı iyidir rahatça vurulur hemde aç kalmıştır istekli olur.
Saygı duyarım fakat umrumda değiller açıkçası.
Boşanmayı başarabilseydik gerekirse dikenli telle dolaşırdık😅
Neden başaramadın
Yanaşmıyor
Genellikle öyle oluyor daha rahat olduğunu düşünürler
Doğrusunu söylemek gerekirse o şekilde yaklaşan çok oluyor özellikle çocuk varsa işin içinde daha sıkıntılı bir durum onların gözünde
Bizim toplumumuzun zavallı fakir mantığı. Şerefi ile evlenmiş şerefi ile boşanmıştır.
ya luruna bırak her erkekte birazz art niyet vardır
Ben ariyorum inanin bana bence bosanmis kadin ayri bi cekici oldun dusjnceli en iyisini hakediyor
Hangi yanıt seni daha mutlu eder die bi düşün ama cevabın o olmadığını temin ederim
24 yaşındayım boşanmış 34 yaşında bi kadınla cinsellik yaşıyorum sadece cinsellik alabilecegim biri olarak bakıyorum
Kadın bu durumdan rahatsız olmuyor mu
Hayır onunda bi beklentisi yok haftada 2-3 kez yapıyoruz çokta zevk alıyor
Boşanmış karılar kezbanliga niye geri dönüyor
Seni sorsun diye
O senin konumuna dışa nasıl gözüktüğüne bağlı
Mesela
Ona sen karar ver şimdi seni tanımadan yargılamak istemiyorum
Kusura bakmayın ama tavırlarla ne alakası var boşanmış artnietsiz kadına bile artniyetli olabiliyorlar mıyı soruyorum size
Boşanmış kadınlar erkekten korkar
Sen kendine dikkat edersen sınırlarını çizip mesafeli olursan kimse sana yaklaşamaz
genel olarak bakıldığında evet
O da alışmış ve ihtiyacı var diyorum
Cevap vermeyeceğim, dün yorumumu sildin.
Evet genelde öyle yaklaşıyorlar
Toplum etkisi başka gözle bakar çoğu erkek.
Bir çok erkek yanaşiyor
Türkiye burası, yaklaşırlar.
Maalesef toplumumuz da öyle yaa
Genellikle yaklaşım tarzı %99 art niyetlidir
Duruma göre evlilikte olabilir sevgilide
Yanıyor gözüyle bakarlar
Evet tabikide maalesef
Ağızlarının suyu akar