Eşimle evliliğimiz çok sıkıcı olmaya başladı. Bencil biriyle evlilik sürer mi? ?

Eşimle evleneli daha 5 ay oluyor ikimizde çalışıyoruz akşamları birbirimizi görüyoruz ama çok boğucu bir hal almaya başladı işten eve geliyoruz yemek yapıyorum bir yandan konuşuyoruz sonra her gün aynı geçiyor eşimde zaten hep mutsuz gibi onu mutlu etmeye çalışıyorum. Bana çok aşık olduğunu söyleyen adam evde yüzüme bile bakmıyor sadece uyuyacağımız zaman aklına geliyorum ne mutfağa gelip yardım ediyor ne benim sorunlarımı dinliyor varsa yoksa para muhabbeti. Dışarıda sürekli başka kadınlara bakıyor bana kendimi eksik hissettiriyor. Kirayı kim ödeyecek, faturayı kim ödeyecek, senin ailen , benim ailem Hiç böyle hayal etmemiştim o mutsuz ben ondan daha mutsuzum hayatım kabus gibi. Her gün Allaha dua ediyorum ama düzelemiyoruz. Benim hamile kalmamı istemiyor bir süre çalışmazsam sıkıntı olurmuş. Bu kadar bencil biriyle evlilik sürer mi?
Eşimle evliliğimiz çok sıkıcı olmaya başladı. Bencil biriyle evlilik sürer mi? ?