Eşimle monotonlaşan evliliğimiz?

Merhaba,2.5yıldır evliyiz. Yaklaşık 1 yıldır monoton bir evliliğimiz var. Özellikle son 3 aydır baya monoton. Eşim evlendiğimizden beri hergün bilgisayar oynuyor yazları hariç. şu an maddi imkanlarımız kısıtlı olduğu için bayadır sosyal hayatımızda azaldı sürekli evdeyiz. Halime şükrediyorum ama evlendiğimizden beri sürekli bu döngüye giriyoruz. Dediğim gibi yazlar ve çevremizle yaptığımız organizasyolar hariç eşim işten geliyor bilgisayar, haftasonu bilgisayar. Yani ikimiz birlikte pek bir şey yapmıyoruz. Sadece birlikte yemek yiyoruz ve rutin şeyleri konuşuyoruz. Ben hep bunun dengede olması gerektiğini ona her türlü şekilde anlatmaya calıstım. Ama sanırım bende yoruldum bu durumdan ve isteksizleştim. Şimdi bir süredir iletişimimizde azaldı ve birlikte dediğim gibi çok nadiren birşeyler yapıyoruz. Yaptığımızda da açıkcası bana pek hissi geçmiyor çünkü sanki sıkılıyoruz sanki formalite icabı yapıyoruz ve keyif almıyoruz. Bitse de gitsek modu yani. Konuşurken bile keyif almıyoruz. Tabi bizi bu hale getiren şeylerde yaşadık ama sonuçta devam ediyoruz ve bu güzel devam etmeli. Ne yapacağımı billmiyorum...

Güncellemeler
+1 yıl
Bunlar olmayınca haliyle cinsellikte yok tabii..
Eşimle monotonlaşan evliliğimiz?