Eşimden bıktım oğlum yüzündende kendime zaman ayıramıyrm evlilik çok sıkıcı boğuluyorum evliler kendinize zaman ayırıyormusunuz?

regl olduğum için sahura kalkamıyorum eşim kızıyor sadece sahur icinde degil hazır yemeği bile yiyemiyor benim hizmet etmemi istiyor al kendin ye yani hazırladım ısıttım demi hizmetcilik yapayim diyemi evlendi benle bu ne ya yemek yap tatlı yap yesinler sonra bulaşık falan kendime zaman ayiramiyorum kendime ayiracagim zamanı eşime harcıyorum 26 yaşındayım 5 yaşında bir oğlum var 6 yıldır evliyim ama evlilik çok sıkıcı eşim beni hiç rahat bırakmadı evde yalnız kalamadim anne babasının yanına yatılı kalmak için tek gitmedi evimde hiç yalnız kalmadım hemen hamile kaldım yine yalnız kalıp kafa dinleyemiyorum sıkılıyorum kafa dinlemek istiyorum oğlumda buna engel keyif günü yapamiyorum tüm gün benim olsun bütün zamanı kendime ayirayim istiyorum
Eşimden bıktım oğlum yüzündende kendime zaman ayıramıyrm evlilik çok sıkıcı boğuluyorum evliler kendinize zaman ayırıyormusunuz?