Üniversitede çok çirkinler var ne yapmalıyım?

Ya benim gittiğim üniversitede özellikle benim bölümde hiç yakışıklı yok yani ve böyle hepsi kısa kısa boylu arkadaş olursun ama sevgili no tipler çok üzülüyorum neden uzun boylu erkek yok ya ve tipleri de çirkin yani ve sevgilim olsun isterdim ama o tipsizlerle ne sevgili olucam ya allah korusun hoşlanmam ki ve şuana kadar hiç sevgilim olmadı neden bu şans ki ben bu dünyada en çok tipe bakıyorum ama yok yani hazırlıkta yakışıklı vardı şansıma onlar da başka ünilere gitti bunlar çok çirkin şimdi sorum şu nasıl değişir bu tipler iğrenç
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sevgilim olmadı çünkü lisede ortamcı bir tip değildim ve dediğim gibi dış görünüşe çok bakıyorum tabi güzellik görecelidir o yüzden benim güzellik algıma uyan kimseyi göremedim ve maalesef bu tiplerle de olmaz hani gerçekten hazırlıkta zirveydi baktığım tipler ama okul değiştirmişler şansa bakar mısınız hayır bir kızın sevgilisi ondan kısa olabilir mi ya hsjsjsjsjsj çok utanç verici istemem öyle birde 171 boyundayım çok da uzun değilim benden 5 cm uzun olsa bile kabulüm ama yok cidden
Üniversitede çok çirkinler var ne yapmalıyım?