- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılÇirkin değilsiniz güzelsiniz. ve arkadaşınızın dediklerini dinlemeyin bence. Bu arkadaşlıkların size ne kadar olumsuz etki yaptığını ve sizi nasıl hissettirdiğini değerlendirin. Kendinizi kötü hissettiren ve sizi sürekli olarak aşağılayan insanlarla zaman geçirmek sağlıklı değildir. Kendi ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı tanımlayın. Başkalarının sizi incitmesine izin vermek zorunda değilsiniz. Kendinizi korumak ve iyi hissetmek için gerekli sınırları belirleyin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslında seçilmiş yalnızlık belli bir sure sonra keyif veriyor. Ayrıca kendinle kalmaya kendinle vakit geçirmeye alınmalısin böylece kimseye zorunlu olarak ihtiyacın kalmaz. Insan en iyi kendinin arkadaşı oluyor.
Diger bir tavsiyem ise arkadaşlarının bu dediklerini umursamadığımı ve cok guzel oldugunu dile getir ve davranislarinla da bunu göster. Eminim bi zaman sonra onlar da bunu soylemeyi bırakır. Ya da misilleme yaoabilirsin şaka yoluyla. Siz ne kadar guzelsiniz vs diyerek rahatsız olurlarsa bırakırlar. Kimseye de vazgeçemediğin düşüncesini verme. Bu sefer nasil olsa vazgecemiyor deyip devam ederler. Yeri geldiginde bırakmasını bilirsen ona göre hareket ederler.
00 Yorumla
Ben de güzel değilim ve arkadaşlarım hep güzel olduğumu düşünürlerdi övdüklerinde kendimi güzel bulmadığım için reddederdim ve buna sinirlenirlerdi erkeklerin olduğu ortama benim gelmemi istemezlerdi. Sonunda psikolojik şiddet yüzünden dayanamayıp ilişkimi kestim ve her şey daha beter oldu. Ne benimkiler arkadaş ne seninkiler arkadaş yani kes ilişkini gitsin. Yalnızım hiç arkadaşım kalmadı evet kötü ama en azından psikolojik şiddet görmüyorum
08 Yorumla
Soran+1 yıl@Walss şu an hepsine gereken cevabı verdim. Ve arkadaşım yok. Ve kendimi yalnız hissetmeye başladım. Sana yazabilir miyim💜😔
Soran+1 yıl@Walss sana takip attim
+1 yılBüyük ihtimalle seni kıskanıyorlar. Bu kadar güzel olamadıkları için senin de motivasyonunu özgüvenini kırmaya uğraşıyorlar. Kesin niyetleri bunlardır. Bence o tiplerle zaten arkadaşlık kurma. Fesat, çekemeyen, kendini sürekli üstten görenlere işin olmasın. Ayrıca gerçekten çok güzel bir kızsın ☺️🌹🌹
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
+1 yılYorumlar saka mi? Kız sizinle t*sak gecmis. Kendi de farkında guzel oldugunun. Ego mastürbasyonu yapıyor belli ki. Arkadaşlarının böyle söyleme yalanı cok bariz. Kızlar kendi aralarında cok tutucu oluyorlar, hadi arkandan konusmus olsalar neyse de. Kızlar yüz yüzeyken hep birbirini abarta abarta güzeller. Kızların popiş kalkıklıgının ve egosunun en büyük sebebi budur. Bir de yoo hayır cok guzelsiniz vs yazan aw a*tal abazalarıdır
83 Yorumla- +1 yıl
sussdıdıdıd ben o yüzden yorum yapmadım
- +1 yıl
Öyle bir şey yok bu arada beş yıllık en yakın arkadaşım bi kere bile güzel olduğumu iddia etmedi aksine imalarla çirkinliğimi yüzüme vurdu ha güzel olduğumu söyleyenler de fesatlıktan kıskançlıktan beni ayrıştırdılar. Siz kızları öyle çiçek böcek kelebek mi sanıyosunuz? Zorbalık gördüm yediğim içtiğim ayrı gitmeyen beraber uyuduğumuz kızdan.
- +1 yıl
@Gül09l sen istisnasın o zaman. Belli ki kıskanmıslar seni
Onların arkadaşın olduğuna emin misin. Fransız bir mareşalin dediği gibi siz beni dostlarımdan koruyun ben düşmanlarının icabına bakarım. Muhtemelen seni kıskanıyorlar. Ayrıca güzel olduğunu kanıtlamak için foto atmana gerek yok. Güzel olduğunu düşünüyorsan güzelsindir nokta
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Kanitlamama gerek yoktu doğru soyluyosun
+1 yılFotoğraf atmak istiyorsan nasılım kategorisinde sorabilirsin. Arkadaşlarının öyle dediğini düşünmüyorum ama belli ki sen kendin düşük özgüvenini yükseltmek için bu soruyu sordun. Evet son derece çirkin olduğunu düşünüyorum kusura bakma ama öyle. Bakışların da öcü gibi.
10 YorumlaÖyleyse onlar arkadaşın değildir bu kadar basit bilmiyoruz hangi arkadaşına hangi duygular ait lafı evirip çevirmenin de anlamı yok gerçi sen kendin ol bir şekilde arkadaş bulursun benimde kız kardeşim var bu dönemlerden geçti alttan almak için bir insanın ömrü çok kısadır iyi günler dilerim
00 Yorumlakes tabikide. Aynı konu değil ama bende bu duruma benzer bir şey yaşadım O dakika arkadaşlığımı komple bitirdim 6 yıldırda hiç görüşmüyorum hiçbiriiyle :) Yalnız kal ne olacakki :) Bende yalnızım + ben farklı bir şeiirdeyim evde tek yaşıyorum üstelik yanımda kimsede yok. hiçbir şey yapamıyorum.:)
Bu duurmu sürekli yaşanama rağmen yalnız kalırım korkusuyla hala onların yanında takılmaya devam edersen ne olur biliyormusun kendine olan saygını kaybedersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tersi kendinizi öyle övün ki normalde yapmayacağınız şekilde şoka girsinler onların yanında aynaya bakıp ne kadar güzelim ay bana sivilce bile yakışıyor diyin ya da delirdiginizi düsunler sorun etmeyin önemli olan etkiye tepki vermek yoksa kabulleniş olur
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUnutmayın kimse bir deliyle uğraşmak istemsz 😄
Soran+1 yılHaklısın denedim ve ise yaradi
Cevap sahibi+1 yılSenin adına sevindim :)
bence sorun sizin çirkin ya da güzel olmanız değil, arkadaşlarınız böyle bir söylemde olması. kaldı ki bunlara ne kadar arkadaş diyebiliriz? hiçbir arkadaş vazgeçilmez değildir, muhabettinizi bitirin onlarla.
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. Sanırım kiskandiklari için böyle söylüyorlar. Güzelliğinin farkındasın özgüvenin olmali. Yalnız kalacagini bilsen bile arkadaşligini kes. Seni çekemeyen , ruhuna zarar veren insanlardan uzak durmalisin. Ayrıca yalnız kalmazsın illaki olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın sosyal olunca yeni cebrede mutlaka oluyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuzum bütün negatiflikleri sal gitsin, ruhun yeter seni anlamaya ve anlatmaya... bu kadar işte..♥️🕊️
Birde işin aslı saskinligimi gizleyemiyorum doğrusu 21. yy hala şekilcilik, güzellik-cirkinlik algısı mevcut..
Ben ne kadar takmamaya çalışsamda kemer bir burnum, şekil bozukluğu olan dişlerim var.. Bazen laf yiyorum bu baskı bu cekimserlik hala üstümde... sosyal fobim oluştu diyebilirim..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılböyle insanları görünce şok oluyorum ya bi insan nasıl arkadaşına çirkin diyebilir arkadaşımı geçtim kimsenin yüzüne çirkinsin diyemem deccalin öz evladı bunlar
askim arkadaşsız kalsan da boş ver çıkar hayatından zamanla alışırsın yalnız olmaya ki daha gençsin bir sürü arkadaş edinirsin
bu arada çok güzelsin 💅🏻💖🎉
03 Yorumla- +1 yıl
Diyene bak, ahaha 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Icardiola tamam!
- +1 yıl
Kızlara laf atacak kadar bir tip yok.
Zor soru ortama katlanmaya mecbursan çok büyük baskı , iyi bir dost bulmak giderek zorlaşıyor. 2 arkadaşın olsa boş ver deyip geçrsin. saazıfını bilir bunlar saldırrı pislikler. izin kullan yer değiştir birbirlerini yesinler.
00 Yorumla
+1 yılYok çirkin degilsin. Bu konu da net olalım. Diger konu da şu. Nasıl yani başka arkadaşın yok? Neden bir kaç kişi. ile sınırlıyorsun arkadaşlığını. Dümya da 8 milyar insan yaşıyor ve o 3-5 kişi kayıp değil
00 YorumlaKalbin güzel olsun boş ver seni tınlamayan her kim eş dost akraba arkadaş yol ver gitsin tak kulaklığını çık gez dolaş eğlen kafanı dinlersin dene bunu :)
10 Yorumla
+1 yılDegersizlestiren insanlara arkadaş demekten vazgeçmelisin. Sen zaten yalnızsın cevrendeki insanlar böyleyse. Yani ilişkiyi kesmekle bir şey kaybetmemis olursun
10 Yorumla
+1 yılbence kes kimseye kendini ezdirdip , kötü hissettirip özgüveninin düşürülmesine izin verme. Hatta şöyle de söyleyeyim herkes kendi eksiği kimdeyse onu kötüler
00 YorumlaÖncelkle güzelligine laf yok. Arkadaşların seni çok kıskandıkları içindir muhtemelen. bu iyi bişey bence. sen onlarla inatlastıkca inadına yapacaklardır. evet ya çok çirkinim ben falan de onları onaylıyormuş gibi yap arkadaşsızda kalma derim nasılsa ilerde bırakırlar senle uğrasmayı😊
00 Yorumla
+1 yılArkadaşların tamamen haklı, ben olsam aynı davranışı sergilerdim. Çirkin insanın yanımda yeri yok. ;)
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılArkadaşların olduğuna emin misin? Sana zorbalık yaparak ego tatmini yapan bu kişileri hayatından çıkar.
10 Yorumla
+1 yılİlgi isteyen biri daha...
Bence doğru demişler.20 YorumlaDoğru söylüyolar
Ne güzel dürüst arkadaşların var niye ilişkiyi kesiyon ki20 Yorumla
+1 yılArkadaşların seni kıskanıyor bebiş güzel kızsın güzelsin demeyecek kadar insan kötü olmamalı özgüveni gereksizler için eksiltme
00 YorumlaBeklediğin kabahat, onlarla arkadaşlık etmek için ne mecburiyetin var? Yalnızlık daha sağlıklı. Neden ruhunu kemirmelerine izin veriyorsun?
00 YorumlaArkadaş arkadaşa çirkin dermi aşırı saçma ciddi anlamda mı takılma anlamında söylüyorlar onu tam olarak anla ciddiyse kes ilişkini bence
00 Yorumla
+1 yılBelki şakalaşıyolardır, rahatsızlığını dile getir. Yalnız olmaktan da korkma sosyal medya var bu siteden bile arkadaş edinebilirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle aynaya bakmalarını tavsiye ediyorum eminim sizin ile kıyaslanamayacak kadar gudubettirler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNazar değmesin diye diyolardır benim bebeğim çok yakışıklı bebek. Bebek dediğin tatlı olur sevimli olur benimki yakışıklı..
Oğlum var. Herkes çok çirkin kız bu diyo. O hesap bence takılma arkadaşlarına sen çok güzelsin00 Yorumla
+1 yılSana zarar veren arkadaşlarını şimdiye kadar bırakmaman hata benim yok bazen yalnızlık zor olsada hiç olmazsa rahatsın
00 YorumlaFotoğrafını gören her 10 erkekten 8i galerisine kaydetti. Otur şimdi güzel misin değil misin tekrar düşün güzelim.
00 YorumlaKıskançlarrrr, hayınlaaarrr, fesatlarrr, kes kiz onlarla konusmayi, onlar ne bicim arkadaslar oyle
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılUlke yangin yeri hanimefendi ilgi pesinde😂neymis arkadaslari cirkin diyormus
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkizlardaki bu birbirini kiskanmalar cekememezlik huy mu ya da genetik mi cozemedim ama olan bir sey o yuzden sasirtmiyor, senin de bilmen gerek...
10 Yorumla
+1 yılKimsenin sana çirkin muamelesi yapma gibi bir hakkı yok görüşmeyi kessen iyi edersin
10 Yorumla
+1 yılKendine has bir güzelliğiniz var fakat biraz gülümseseniz daha güzel olacağınız kanaatindeyim : )
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle sana böyle kırıcı cümleler kuran inssanlarla mesefa koymalısın
10 YorumlaÇirkin değilsin de, narkotik bir halin var düzgün pozlar ver.
10 Yorumla
+1 yılCirkinsen kole olabilirim sana ozguvenin artar dnsjd
10 Yorumla
+1 yılEgerki citti yapıyorlarsa kopar bağını onlarla öyle arkadaşlık olunmaz
10 Yorumlayarı çıplak giyinmen bişe değiştirmiyo arkadaşların haklı
10 YorumlaBunu kıskandıkları için yapıyorlar sanırım. Cünkü çirkin değilsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı. Onların gözleri yok mu ya da senı kıskanıyorlar onun ıcın cırkın dıyorlar
00 YorumlaÇirkin mi ddğil mi çözemedim ama bi axgın duruyorsun
00 YorumlaKendisi çirkin olduğu için herkesi çirkin görüyordur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıldudakların neden o kadar büyük
ve kirpiklerin nerede :D pardon
00 Yorumla "Arkadaş"ın olan biri sana çirkin demez zaten.(Görünüşle alakasız)
00 Yorumla
+1 yılburaya takılırsan manken ederler seni, yürüyüşün bile değişir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYeni arkadaşlar edinebilmek için önce onları hayatından cikarmalisin bence..
00 Yorumla
+1 yılYalnız kalmak, kötü arkadaşla devam etmekten iyidir
00 Yorumla1 tane erkek arkadaş yap onlarla da görüşmeyi kes.
00 Yorumla
+1 yılKaliteli yalnızlık kalitesiz birliktelikten iyidir.
00 Yorumlaonlar nasıl arkadaş lan kıskanmışlar senin gibi hatunu sende onlara çirkin de
00 Yorumla
+1 yılsana kötü hissettiren annen bile olsa uzaklaş ondan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerekirse mis gibi yalnız kal ya böyle toksik insanlarla uğraşılmaz
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHeyt be işte budur
Soran+1 yılCidden haklısın toksik insanla yolda karşılaştıginda selam bile vermicen
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle ya boşa zaman israfı hayatını berbat ediyorlar saçma sapan hiç gerek yok toksik insanlara
Cevap sahibi+1 yılAcaba seninle tanışabilme ihtimalimiz var mı ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözlerin için dünyayı yakacak birileri var biliyorum nerden biliyorsun diye sorma çokta şey yapma :))
10 Yorumla
+1 yılBu kız sensen eğer ve arkadaşların kör değilse gayet güzelsin
00 YorumlaOnlar emin ol sadece sana yük kesinlikle alakanı kesmelisin onlarla kıskanıyorlardır seni ve emin ol onlardan uzaklaşınva yeni arkadaşlar edinirsin illaki
10 YorumlaGorsel deki sensen bence turkıyenın ikinci guzel ısın cunku bırıncısıALEYNA TILKİ number one yanı ondan sonrada sensin hıcbır zaman unutma guzellerin ve yakışıklıların dusmanı coktur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar filtre ve makyaja ihtiyaç duyduğuna göre evet çirkinsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılArkadaşlarının gözleri kör galiba neren çirkin Allah aşkına gül gibi kızsın işte MaşaAllah
10 YorumlaCirkin buysa guzel hangisi :) yoksa bizdeki guzel cirkin tanimi zit kavram mi :)))) yok annem guzelsin sikinti yok :) ama sunuda deyim 30 kusurlerde güzellik kalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu kızı ben bir yerden tanıyorum ama nereden acaba? Bu fake foto mu?
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne