Elbette aldatır. Ben arada yalan söyler sevgilimin de bana sinirlenip gerçekleri söylemesini saglardim. İlk blöf attigim da bana eski sevgilisi ve yakın arkadaşı ve onun sevgilisiyle buluştukları bu söylemişti sınırlı bı şekilde. Ben bunun açığını bulmuştum sinirlendir dökülsün. Neyse öyle böyle yuttum. Sonra ilerleyen zamanlar da kızın parkta fenalaştıgini ve beni değil eski sevgilisini aradığını öğrendim. Ben siniye çektim ama benim için her şey bitmisti. Sırf bı sure abisinin hatırına katlandim. abisi ile ben kardeş gibiydik benim kız kardeşiyle evlenmemi çok isterdi çok hayal kurardi. Sırf abisi üzülmesin diye. İleri ki zamanlar da ben den habersiz Instagram'da biriyle yazismis. Ben dedim ne bu arkadaşça falan filan sonra o bir şey dedi ben bir şey dedim ayrıldık. Abisi araya girdi ama yok artik cildirmistim. Beni engelledi kız sonra fake hesabım vardı ordan bu kızın hesabına baktım biz ayrılmadan 2 hafta öncesine ilişki başlangıcı yapmış bide arkadaşım dedigi çocuğun baş harfleri falan kan beynine sıçradı kızı aradım. Evlerine gittim abisi de öğrendi herşeyi kıza senin gibi kardeşim yok dedi falan. . akşamına bu eski sevgilimin sevgilisi arıyor adam mısın neden kızı rahatsız ediyorsun tabi ben saydirdim bana adamlık dersimi veriyosun karaktersiz falan filan. Gel dedim buluşalım gelemedi. Bı gün yolda denk geldiler herifi 2-3 yumruk atıp yere yatırıp tekmeledim. Sonra hadi eyvallah hesap kapandı dedim gittim. 1 ay sonra kız beni aradı özür diledi fala. Arkadaş kalalım dedim yok geri barışmaya sevgili olmaya çalıştı ama yoluna git dedim.
Katılıyorum eğer ki bir insan bunu görmezden gelirse karşı taraf illaki bunu kullanır. Nasıl olsa umrunda değil diye. Onu geçtim aldatmasa bile sürekli içinde şüphesi olur her an aldatıyormuş gibi hissedersin öyle kolay bir şey değil. O yüzden yok yani bunu gördün mü üzülsen de hayatından çıkaracaksın o insani. Kendine saygı her şeyden daha önemli.
Bu tarz kesin hükümlü sözleri sevmiyorum
Hepimiz hata yaparak büyüyoruz kimi duygusal bir bosluktadır aldatır kimi başka bir şey akıllanmak diye bir şey var lügatımızda o halde hırsızlık yapan biri de tekrar yapacaktır demekle aynı şey bu bana kalırsa insanların değişebilecegine hep aynı kalmayacaklarına inanmak gerekir bazen
aldatan bir daha aynı kişiyi aldatamayacaktır. 😃
Peki aldattığı kişi affederse ve yeniden aldatılırsa
Aldatılan kişi saf mı? Gurursuz mu? Aldatan bir daha aldatır :D
Tamam işte bunu öğrenmek istedim sana hep iki kere anlatmak zorundayım 😅😅
Höööüüüfffff sonuçta benim yorumumu olduğu gibi kabul edebilirdin ama yoook. 😃
Olduğu gibi anlaşılır olduğunda söz kabul ederim 😅😅
Gayette anlaşılır bi kere. Aldatan aldatacaktır ama aynı kişiyi değil demek o cümle, ona benzer bir şey işte 🙄
Tamam soso anladım 😂😂
Sus movmov seni pıçaklarım 😃
benim yüzümden katil olacaksın az kaldı 😅😅
Teşekkürler movmov ✌️😌
Rica ederim soso ✌️
Cevap
25Cevap
Arkadaslar ALDATMAK NELERE YOL ACABİLİR: Bir erkek olarak eskiden şahit olduğum bir olay oldu, tanıdığım bir Abla vardi tam evleneceginin birgün öncesi cok sevdigi iki seneden beride görüstügü nisanlisini bir baskasiyla yakaliyor cok cirkin bir vaziyette, hersey iptal oldu tabi bunalima girdi hastaneye düstü girdigi bunalimdan yasadigi hayal kirikligindan bi türlü kendine gelemedi bir kac isteyeni oldu o yine aynisini yasarim korkulariyla kimseye evet demedi Şu an bu abla tahminen 40 yaslarinda Annesiyle yasiyor... demem oki öyle duygusal insanlar varki severken Aldatilinca hayatlari maf oluyor pisikolojikmen bitiyorlar kalbinde birazcik merhamet olan kisi aldatmaz aldatirsada kendini artik iyi insanlar sinifina koymasın nelere sebeb oldugunu görüyorsunuz... bende bu olaya sahit olduktan sonra aldatmaktan böyle bir seye sebeb olmaktan korktum hep. zaten kiz tavlamaktan pek anlamam burada bile iki kiza yazayim dedim elime yüzüme bulastirdim..😌
Biri herhangi bir seyi yapıyorsa onu muhtemelen tekrar edecektir. Özellikle yaptığının hata olduğunun farkinda değilse ya da hata olduğunu bildiği halde duzeltmeye çalışmıyorsa yaptığını tekrarlama olasılığı cok daha yüksek. O yüzden birinin herhangi bi hareketine tahammül bile edemiyorsanız yol yakinken ayrılın
Imm bir kere aldatan bir daha aldatır mı bilmem. Ama güven dedikleri şey tek kullanımlıktır.
Evet, aldatmak bir şeylerin eksikliğinden değil, karaktersizlikten oluşan bir durumdur. Karaktersiz insan için bir, iki veya üç yoktur. Bu ihtimal her daim vardır o kişi için ve gerçekleştirilmeye hazır bekliyordur.
Henüz aldatmayanların bile aldatma potansiyeli varken, bunlara kesin gözüyle bakıyorum.
Ki zaten bir kere de olsa “aldatmış” bir insanın (?) hayatımızda işi ne?
Genellemelere katılmıyorum. Herkes yanlış yola girebilir, bundan zevk alabilir ya da pişman olabilir. Gerçekten pişman olduysa bir daha yapmayacaktır. O yüzden aldatan hep aldatır diyemeyiz.
Hayır genellemek doğru değil. Yanlışindan vicdan azabı çekip pişman olanda var alışmış kudurmuştan beterdir durumunda olanda.
Kesinlikle katılıyorum. Aldatmayı bir kez beyninde meşrulaştıran kişinin bunu ikinci üçüncü ya da yüzüncü kez yapmasına hiçbir şey engel olamaz
Aldatan bir daha aldatmaz. Bir çok kez daha aldatır.
Yeni motosiklete geçme vakti artık gelmiş demektir.
Not: CC Büyütmek
Aldatır. Bu arkadaş aile kim olursa olsun bir insan bir kere aldatıp nankörlük yapıyorsa affettiğin anda net bir daha yapıyor. Denendi ve test edildi.
Bir kere aldatan ve affedilen kişi hep devam eder kaçış yok en mantıklısı aldatma varsa ilişkiyi bitirmek
Aldatanların sürekli aldattığını gördüm. Ama kimileri bıraktım diyor o işleri. Ne kadar inanılır bilmiyorum 5 yıl sonra fikri değişebilir
Karakteri öyle demektir. Demek ki o kişide kod hatası var ama manuel olarak düzeltmek mümkün değil. Ne yaparsın? Yoluna bakarsın 🦄
O sözün hayatını yaşıyorum şu an. 2 kez yakaladım hep söz verdi. Dün üçüncü kez yakaladım. Ve şu an benim için hayat durmuş gibi ne yapacağımı bilmiyorum.
bir zahmet yol ver artık
İnsan hata yapabilir. Gerçekten pişman olmuş olabilir. Ama aldatan insan aşık değildir.
Kesinlikle katılıyorum yapan bi daha yapar gerisi çorap söküğü gibi gelir
Hayır katılmıyorum. Pişman olunabildiğine inanıyorum.
Aldatmayabilir ama yıktığı güveni nasıl toparlayabilir işte o sıkıntı
Kurdun dişine bir kere kan değdi mi bir daha iflah olmaz mış
Katılırım kadın değil sadece çünkü alışmış kudurmuştan beterdir
Yüzden 80 ni tekrar aldatıyor. Araştırmalar böyle diyor en asından
Kesinlikle doğru, yapan bir daha yapar 2. Şans vermek yanlıştır
Aldatan bir daha aldatır mı muamma ama aldatana şans veren kişinin midesiz olduğu kesindir
O ilkler bir kez yapıldımı artık o onun icin normallesiyor ve devamı geliyor maalesef
Affettim tabiki ben bi aptal olarak 2 kere aldatıldim belkide bilmedigim daha kac kisi vardı hayatında
arkadaslar eger birinin doldurmasıyla, yanlıs ortama sokup aşırı baskı yapmasıyla bi aldatma olustuysa ve bok gibi pişman olunduysa bu tekrarlanmaz ama bunun dısındakiler net tekrarlanır
Aldatmak bağımlılık yapar. Bir kere tadını alan defalarca aldatır. Bir daha yapmam dediğine inanmayın hep yapacaktır
Katılıyorum bir yapan bir daha yapar zaten yaptıktan sonra ortada güven denen bir şey olmaz güvende yoksa ilişkiye gerek yok demektir
Evet eğer affedersen yine affeder diyip yapacağına inanıyorum
Herşeyin başı çiftlerin birbirine dürüst ve sevecen olması
İkinci şansa gerek yok bir kere yapan bin kere daha yapar
Aynen öyle bir defa cesaret etmişse ikinciside gelir üçüncüsüde 😊
bu yasta bu tecrübe🥴
Tecrübe derken bir sevgilim olmadı benim tecrübe değil sadece insan aldatılmak istemez 😊
ne biliyim sanki dibine kadar yasamis bir tecrübe gibi konusunca saskinligimi gizleyemedim😌🥲
kesinlikle, yapan bir süre geçtikten sonra tekrar tekrar yapar :)
Katılıyorum.
Mantıklı. Hata yapan bir daha yapar gibi
Kesinlikle katılıyorum.
Evet çünkü güveni kırmıştır bir kere.
Bir defa tattımın devamı gelir
Katılıyorum kesinlikle aldatır.
Her zaman kadın asla durmaz artar azalmaz ihanet i
Şüphesiz aldatır..
Yes. Can cıkar huy cıkmaz.
Evet aldatır tek çözümü birlikte svinger ortamı
Ne alaka diyemicem bir kere midesi alanın hep alır
Bir değil birden fazla aldatır sjjsdjs