Gününüz sevgi dolu geçsin✌🏻 Bunu çok geniş bir bakış açısıyla düşünebilirsiniz, arkadaş, iş arkadaş, dost, aile, sevgili, tanımadığın biri, komşun, market, çocuk 🆚
Hiç birini aldattın mı ve "Bir kez aldatan, her zaman aldatandır" sözünün doğru mu yanlış mı olduğunu düşünüyorsun?
Hayır benim sevgilim olmadı olsa da sevgilimi bırak aldatmayı bunu aklımın ucundan bile geçirmrem karaktersiz değilim ayıca sevgilim benim dünyam olur o benim her şeyim olur onu üzecek bir şey yapmam başka hiç bir kıza bakmam. ayrıca bu sözün kesin bir doğru ya da yanlış cevabı yoktur çünkü insan davranışları oldukça karmaşık ve çok faktörlüdür. Aldatma, güveni sarsıcı ve duygusal yaralayıcı bir olaydır. İlişkide yaşanan aldatma, diğer eşte derin bir güvensizlik ve kırılmışlık hissi yaratabilir. Bu nedenle, aldatma sonrasında ilişkinin tekrar toparlanması ve güvenin yeniden tesis edilmesi oldukça zor olabilir. Aldatma davranışı, kişinin içsel özellikleri, değerleri ve inançları hakkında bir şeyler ifade edebilir. Bir kişi, sadakat ve bağlılık konusunda sorunları varsa, bu tür davranışlar tekrarlayabilir. Aslında, aldatma sonrasında ne olacağı, ilişkinin özünde yatan dinamiklere ve çiftin kendileri arasındaki iletişime bağlıdır. Aldatma sonrasında çiftler, birbirlerine açık ve dürüst bir şekilde yaklaşarak, nedenlerini anlamaya çalışarak ve ilişkilerini güçlendirmek adına adımlar atarak sorunlarını çözebilirler.
Her birimiz insanoğlu olduğumuz için kısa ve öz cevap vermzk istiyorum: "Aldattım, aldattı, aldattılar".. kısaca herkes birbirine kalleşce sırtından vurdu ve hala ortalıkta komedi oynayanlar var.
Hiç akdatmadım ama o söz aldatmanın nasıl gerçekleştiğine bağlı bence. Her aldatma devamlı olmaz. İnsan tanrıya karşı bile ihanet edebiliyor. yaratılışı bu sonuçta
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Hiç birini aldattın mı ve "Bir kez aldatan, her zaman aldatandır" sözünün doğru mu yanlış mı olduğunu düşünüyorsun?