• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir kere aldatan hep aldatır algısı size göre doğru mu?

Güll1234
Güll1234 Takip Et
Yoda Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
116
Yapay Zekaya Sor
Bence kesinlikle öyle aldattıysa benim gözümden düşer...
Aldatma Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • barraquda
    barraquda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.

Kimileri için bu bir yaşam tarzıdır.. Partneri veya eşi umrunda bile değildir.. Sadece kendi keyfine bakar.. ve her nasılsa sürekli bir aranma halindedir bu tip insanlar.. Benim ilişkim varmış evliymişim ben , zina olurmuş , yanlış bir şeymiş bunların hiç birini düşünmezler ve önlerine gelen herkese açıkça "iş atarlar" .. Bunlar en tehlikeli gruptur işte.. Hem bu tip insanlar evli barklı insanlara da sarkmaktan çekinmezler.. Nefes alan herkese sarkar bunlar ve her türlü ihaneti büyük keyif alarak yapmaya hazırdırlar.. Bunlar asla durmaz.. Yakalandıklarında da çok pişmanım asla yapmayacağım derler ama ilk fırsatta tekrar yaparlar.. kayış gibi suratları ve timsah göz yaşları "pek nadirdir" böylelerinin..
    ..
    Başka bir grup vardır.. Bunlar karakterleri ve iradeleri biraz zayıf olan insanlardır.. muhtemelen, değer yargıları olmasına rağmen, biraz zayıftırlar bu konuda da.. Normal şartlarda sağda solda aranan veya bir fırsat çıksın diye bekleyen insanlar değillerdir.. Sen ben gibi sıradan insanlardır aslında.. Ama bir şekilde tüm ilgi ve algıları tamamen eşlerinde veya partnerlerinde değildir.. Normal şartlarda çevrelerindeki hoş karşı cinsleri fark etmekle birlikte , başları bağlı olduğu için genel olarak uzak duran veya her hangi bir ekşında bulunmayan ama her nasılsa farklı değişkenler bir araya gelerek hoşlarına giden bir karşı cinsle yanlış zamanda yanlış yerde karşılaşarak bir şekilde karşılıklı etkilenerek , bir anlamda kendilerini bu durumun içinde buluveren insanlardır.. Bunlardan çevremizde oldukça fazla sayıda vardır.. Aldatan kesimin en büyük çoğunluğunu bu grubun oluşturduğunu düşünüyorum.. Bu insanlar eşlerini normalde seven ve mutlu bir aile yaşantısına sahip insanlardır ama anafora kapılmış gibi lavabonun deliğinden içeri çekilircesine , bir yasak ilişkiye başlayıverirler.. Duygusal olarak akılları çelinmiş veya karışmıştır.. işte basireti bağlanan , zayıf karakterli insanlar.. Duruma göre "doğru olanı" tekrar bulup bu olaydan kendileri de kurtulabilirler , veya yakalanıp eşlerini / sevgililerini kaybetme noktasına geldiklerinde, "ben ne yaptım?" soğuk duşuyla birlikte kendilerine geliverirler. İlk mizansende , tekrarının olma ihtimalini , ikinciye göre daha bir fazla gibi görüyorum.. Unutmamamız lazım, bazı insanlar , uçurumun kenarına gelmedikçe doğru olanı fark edemez.. veya sahip olduğunun kıymetini... işte o kaybetme korkusu... Yakalananlar muhtemelen , çocuk gibi ağlayabilirler.. öyle perişan olurlar ki , muhtemelen bir daha hayatınız boyunca öyle göremezsiniz bu insanları.. işte o kaybetme korkusuyla karışık, ben ne yaptım ve yakalandım utancı... Öyle hallere düşerler ki , aldatılan siz bile onlara acırsınız.. Bunların gerçekten hayatlarının derslerini aldığını ve tekrar etme ihtimallerinin çok düşük olduğuna inanıyorum..
    ...
    Son bir grup... hayatları boyunca sadıktırlar parnterlerine aslında.. ve yine hayatları boyunca sadece bir kez bir heyecan yaşayayım falan diye yaramazlık yapmaya çalışırlar ve ellerine yüzlerine bulaştırırlar yakalanıp rezil olurlar.. Bunlar en saf sal. ak gruptur.. Bu tip insanların aldatma becerisi bile yoktur.. İsteseler bile beceremezler.. Bunların da çoğunluğu , 40' ından sonra azanı teneşir paklar grubundadır.. Bunlar o rezaletten sonra bir daha asla ve asla böyle bir şeye yanaşmazlar bile...
    ...
    Bunu bir gruba dahil etmek istemiyorum.. Normal sıradan bir insanın, çok çekici ama yılan kötü niyetli bir karşı cins tarafından, kafaya takma sonucu veya farklı bir sebeple allem edip kullem edip baştan çıkarılmasıyla bu bataklığa saplanması durumudur.. Bu durumda ne olacağının kestirebilmek çok zor gerçekten.. muhtemelen bunlar da tekrar yapmaz böyle bir şeyi ama , ciddi zararlar görmeden ve ailelerine de dolaylı yoldan zarar vermeden bu durumdan kurtulamazlar kolay kolay..

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• ELRoY34
    ELRoY34 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.

Dogru. Ama bence insanlar cok fazla kasiyor kendini. Aldatma cesit cesittir. 1. Masum aldatma, 2. Kotu aldatma, 3. Haince aldatma. Bana tepki gostermeden once tamamini okuyun.
    1. Masum aldatma : Bu aldatma cesidi partnerin ilgisizligi ya da cinsel performansta dusuklukle ilgilidir. Gecici olmak kaydiyla kimse zarar gormez. Yeter ki aldatanin partneri esli sevgilisi ya da hoslandigi kisi ya da hedefledigi kisi olmasin. Sadece duygusal ve cinsel olarak ve o an icin arzuladigi birisi olsun. Bu alsatma cesidinde ne evlilik ne de iliski birligi bozulur.
    2. Kotu Niyetli Aldatma: Bu tamamen planli bir aldatma cesididir. Partnerlerden zor durumda olani, av olarak secilmis saf, zengin, makam sahibi, nufuzlu ya da sozu gecen bir kimseyi kullanir. Artik hedefi neyse. Ama eski partneri ile irtibat koparilmamistir. Amac av olarak secileni somurmek ve gizli-asil partnerle birlikte yola devam etmektir. Evlilik ve iliski birligini bozar. 3. Haince Aldatma: Bu tip aldatmayi kotu niyetli aldatmadan ayiran sey, ana hedefin av olaral secilen kisiyi tamamen yok etmek olmasidir. Av kullanilacak, parasina da cokulecek, gizli partner gerekli durumda avi yok edecek ve mutlu olunacaktir. Evlilik birligini ve yasami ortadan kaldirir ve 3. sayfa haberlerinde sikca okunur. Turkiyede oldukca fazladir. Ben sahsen vicdanen ucunu ayni goremem.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kısmen doğru. Yani şöyle bir kere o kişiye tekrar güvenmen zor, en ufak bir kuşkuda kavga yeniden çıkacak. Aldatan kişi zaten bana güveni yok diye yapabilir. Ve de aldatma bazıları için bir heyecan, yapmam da dese yine yapma ihtimali yüksek. Ancak, gerçekten sarhoştu, çok zayıf bir anıydı vs. gibi normalde yapmayacağı asla içine girmek istemeyeceği aşağılayıcı bir durum olarak gören ve bunu tekrarlamayan insanlar da var. Kendimden de örnek vereyim, önceki sevgilimi defalarca aldattım, yani bir yapan bir dah a yapıyor. Ama sonraki sevgilimde asla yapmadım, hatta bazı şeylerde aldatma zanneder diye bile çekindim. O zaman her aldatan bir daha aldatır da diyemeyiz. Biraz duruma bağlı kısaca

0
    0 Yorumla
  • Acılıkoala
    Acılıkoala Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.

Bir kere aldatan hep aldatmayabilir ama insanın güveni bir kere kırılınca telafisi mümkün olmuyor. Aldatacağına hiç ihtimal vermediğiniz biri aldatmışsa sonrasında ne kadar iyi olursa olsun insan kendi kendine daha önce de yapmaz diye düşünüyordum ama yapmıştı diye düşünüyor. Ben bu yüzden ikinci şansı vermem çünkü kimse benden değerli değil hele ki beni aldatmayı tercih etmiş biri hiç değerli değil.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

82

Cevap

103

Cevap

• FizyoterapistBey35
    FizyoterapistBey35 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

İhanet eden her insan tekrar tekrar aldatır. Normal de kimse için ön yargılı yaklaşmayı sevmem, genelleme de yapmam. Fakat ihanetin ne affı olur ne de güveni.. Aldatma potansiyeline sahip her insan güvensizdir, aldatmayı da huy edinmiş bir şekil de devam edecektir.

2
    0 Yorumla
  • TechnoGirl
    TechnoGirl Takip Et
    FenomenXper 7 Yaş: 24
    +1 yıl

Bir kere aldatan hep aldatır diye bir şey söz konusu değildir bence. Aldatmayı affetmek ve yola devam etmek ikili ilişkide iki kişinin arasındadır. Fakat bana göre aldatma, affedilmesi ve bir sonrakinin düşünülmesi için çok ciddi ve biraz da imkansız bir konu. Yani mümkün olur veya olmaz diyemeyiz ama ikincisini düşüneceğim bir ilişki yaşamak istemem. :)

1
    0 Yorumla
  • Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Ne kadar aptalız ki geleceği düşünüyoruz. Geçmişte aldatmış olmasıni değilde gelecekte aldatma ihtimalini görüyoruz.

0
    0 Yorumla
  • Need4Read
    Need4Read Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl

Merhaba!

"Bir kere aldatan hep aldatır." diye bir genelleme yapmak doğru değil ve fakat bir kere aldatan kişi de bizim kırmızı çizgilerimizi geçmekte bir sakınca görmemiştir dersek yalan söylemiş olmayız. Yani aldatmak zaten yeterince onur kırıcı bir davranışken; gerçekten seven birini aldattığınızda ne kadar üzüleceğini bilerek aldatmanın da savunulacak bir tarafı olmadığı kesin. Diğer yandan, bir kere aldatan birini affettiğinizde; bunun karşı tarafa, bu kişi zaten beni çok seviyor, ne kadar aldatsam da gitmez tarzında bir mesajı vereceğini de göz ardı edemeyiz. Sonuç olarak; aldatma güven duygusunu sıfırlayan ölümcül hatalardan birisi olduğu için yaptıktan sonra bu durumu toparlama çareleri aramak yerine aldatma eyleminden tamamen uzak durmak en mantıklısı bence..

1
    0 Yorumla
  • LiMoNÇiÇeĞi1
    LiMoNÇiÇeĞi1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl

Öncelikle bir kere aldatan hep aldatır mı bilemem ama yalancı çoban hikayesini genel olarak hepimiz biliyoruz. Sürekli yalan söylediği için gerçek bir şeyi söylediğinde herkes yalan söylüyor yine dedi. Aslında burda yine yargısı okadar önemli ki evliliklerde de boşanmaya gitmenin başlıca sebeplerinde yer alıyor. Aldatmanın en balandır bir büyük unsuru yalan söyleyen insan. Yalan söyler mi söyler sonra bu daha büyük boyutlara ulaşıp aldatma ve boşanma ile sonuçlanır. En kötüsü de bu çok normalmiş gibi çok rahat erkek ve çok rahat kadınlarda var aldattmak karaktersizlik işidir diye düşünüyorum. Sadece birinin birini başka biriyle aldatması ile ilgili değil bu konu olaya böyle bakmayın. Bir kişi birine yalan söylüyorsa da aldatmış onu kandırmış olur. Ha düzelebilir mi dersiniz evet olumlu sonuçlarımızda var ama %10 en fazla oyüzden böyle insanlardan hep bir tık uzak kalmakta fayda var diye düşünüyorum. iyi günler.

2
    0 Yorumla
  • johesa
    johesa Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Aldatmanın hangi taraf olursa olsun bi açıklaması olamaz isterse karşındakinin sağlık sorunu olsun hiç farketmez sen mutluluğu eşinde ararsan elbet bi çözümü bulunur herşeyin ama mutluluğu bende aramayan tedavi çözüm yöntemlerini düşünmeyen biri için hakkımı helal etmem mümkün değil ki daha önce ilk sevgilim bibucuk yıllıken beni aldatmıştı halen bugün gibi aklımda o şok o iğrenç duygu inanki düşmanım başına vermesin derler ya öyle bişey

2
    0 Yorumla
  • wiosnna
    wiosnna Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl

Bir kere aldatanın tekrar aldatma ihtimali çok yüksek. Sonuç olarak karakterde biten bir durum ve o da kolay değişmeyeceğine göre, aldatan birine güvenilemez. Biz affetsek de bilinçaltımız aldatan birine ne yaparsak yapalım tam anlamıyla güven duyamaz.

0
    0 Yorumla
  • ZodiacK
    ZodiacK Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Hayır, doğru değil.

Bir doğruyu ya da yanlışı yapan kişi tekrarlı şekilde yapacağı anlamına gelmiyor. İnsanoğlu değişkendir ve duygulara sahiptir. Demek istediğim, geçmişte veya dün yapılan şeyi yarın ya da gelecekte tekrar yapacak diye bir şey yok. Şu saçma ve komik algıya son vermek gerek.

0
    3 Yorumla
    • pembesevenseren
      pembesevenseren
      +1 yıl

yooo dogru valla aldatiyolar

Yorumla
    • ZodiacK
      ZodiacK
      +1 yıl

Bunu herkes için söylemek doğru değil. Dünyada milyarlarca insan var. hepsi aynı düşünce ve mantığa sahip olacak değil ya. Geniş pencereden bakın.

Yorumla
    • pembesevenseren
      pembesevenseren
      +1 yıl

eee genel anlamda ve cogunlukla oyle mi oyle aldatmanin hicbir aciklamasi yok kusura bakmayiinn

Yorumla
  • Waluigi
    Waluigi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Gayet doğru bir tespit çünkü aldatmak denen olayın mantıklı bir sebebi yoktur mantıklı r sebebi olmayınca ise mantıklı bir sebep aramayada değmez bu durumda işin içine bahaneler girer bahaneler ile kurtaran birisi kolay yola kaçarak bahaneleri sıklığını arttırır ve aldatan kişi karşı tarafı ister istemez “bu kolay elde edilir” diye düşünür zaten aldatmanın tek sebebi -ki bu mantıklı değil- aldattığı kişiyi aldatma eğlemine konu olan kişiden daha az sevmesi veya daha az zevk almasıdır...
    Ancak böyle bir şey söz konusu olmamalıdır çünkü çok mantıksız...
    Eğer başka birinden hoşlanıyorsa hoşlanmadığı kişi ile birliktelik yaşamak (bu birlikteliği tek bir bakımdan anlamayın her bakımdan birliktelik)
    Mantıklı bir şey değildir...
    Belkide köylerdeki gibi zorla evlendirme durumu olabilir bu durumda ise herhangi bir yorum yapmak çok doğru olmaz rn azından benim için çünkü o köy yerindeki zorlamalardan hiç haberim yok

0
    0 Yorumla
  • PolyannaElisa
    PolyannaElisa Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 27
    +1 yıl

Çoğu zaman evet, öyle.
    Hadi aldatmadı diyelim, tekrar nasıl güveneceksin ki? O yüzden doğru, aldatır.

1
    0 Yorumla
  • badarbungaa
    badarbungaa Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.

Konu bir daha yapar mı vs değil aslında.. insanın mayası sıkıntılıysa bir kere ve sonrasında defalarda kere yapar.. pişmanlıkta duymaz zira mayasıyla birlikte vicdanıda yoktur

2
    0 Yorumla
  • ButNowTakeMeHome
    ButNowTakeMeHome Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır. Bu illaki yapacağı anlamına gelmez. Fakat sınır aşılmış, değersizleştirilmiştir artık ilişki... Kim değeri olmayan bir şeye saygı gösterebilir ki, ipler gerildikçe gerilir, sevgisizlikle biter.
    Bitmeli, ve de bitirilmelidir.

0
    0 Yorumla
  • Congruent
    Congruent Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

"Her insan hata yapar." derler. Beni de korkutan bu işte. Bir hataya tekrar tekrar düşecek olmaları korkusu. İnsanlar değişir, pişmanlık duyar ancak aynı hataya düşme ihtimalleri yine de çok kuvvetlidir.

0
    0 Yorumla
  • DelisinSennnnn
    DelisinSennnnn Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 82%
    +1 yıl

Kesin aldatır diyemeyiz ama çoğunlukla evet ama şunu kesin derim seven aldatmaz yani aldatan seni sevmiyor

3
    0 Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

İnsanlar değişmeyen ve aynı hatalari tekrar yapmaya mahkum canlılardır aldatan bir daha aldatır. Onu geçtim aldatmasa bile acaba aldatıyor mu sorusu illa ki beyni kemirir😊

0
    0 Yorumla
  • bomboşbirisiyim
    bomboşbirisiyim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Aldatan kişi çok pişmansa ve bunu telafi etmek için çabalarsa tabiki karşı tarafa affetmeye hazırsa 2. Bir şans verilir illa her seferinde aldatır diyemeyiz bence

0
    0 Yorumla
  • _Kardem_
    _Kardem_ Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Bence doğru, güvenilmez. Bir kere böyle bir işe girişen bir daha girişmeyeceğinin garantisini veremez bana.

1
    0 Yorumla
  • cerayanci_mühendis
    cerayanci_mühendis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bir insan neden aldatır o neden bir kere aldatınca ortadan kalkar mı

2
    0 Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

https://voca.ro/1iJKv3e4duak

0
    0 Yorumla
  • Haunters
    Haunters Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 41%
    +1 yıl

İki seçenek var : Ya aldatır pişman olur bidaha aldatmaz ya da aldatma alışkanlığa dönüşür her önüne geleni aldatmaya başlar.

0
    0 Yorumla
  • CanErdemEfil
    CanErdemEfil Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.

Kanıtlarıyla bir arkadaşımın sevgilisini defalarca aldatışıyla gördüm. Aldatan arlanmaz, uslanmaz, bir kere yaptıysa bir daha yapar.

0
    0 Yorumla
  • Ütü-Masası
    Ütü-Masası Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

İntikam için aldatanlar da var. Onlar için doğru değildir ama intikam için sevmediği biriyle aynı yatağı paylaşmak da midesizlik.

0
    0 Yorumla
  • blue-life
    blue-life Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.

Doğrudur. Tövbe edip günah işlemek bu anlamları içerir şeytan daha önce tecrübe edinmiş birini mutlaka ziyaret edecektir

0
    0 Yorumla
  • DawnGuard
    DawnGuard Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı.

Sadece karşı cinsi değil. Benim görüşüm ve gözlemlediğim " bir kere satan her zman satar" ister dostunu ister sevgilini bu hep böyledir

0
    0 Yorumla
  • VivaDaCoulpe
    VivaDaCoulpe Takip Et
    Bilge Yaş: 47 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.

Etin tadına bakan...
    Kuru ekmeğe dönüp bakmaz

Veya

Harama alışan, helali zevk vermez

0
    0 Yorumla
  • CappuccinoGibiyiim
    CappuccinoGibiyiim Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.

Yarı yarıya bence. Kimi alışınca durmadan devam ediyor. Kimi çok pişman oluyor.

2
    0 Yorumla
  • Abdullaakk
    Abdullaakk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Normal bir şey gibi görecek ve çekinmeyecektir gayet doğal aldatır.

1
    0 Yorumla
  • alarachan
    alarachan Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bir daha aldatamaz çünkü artık ilişki içinde olmayız.

1
    0 Yorumla
  • Gökçeeeeeem
    Gökçeeeeeem Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Bence evet. Bir kez yapan defalarca kez yapabilir hatta

1
    0 Yorumla
  • mutsuzben47
    mutsuzben47 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Değildir bence ama aldatmak karaktersizliktir. Karaktersizlerden uzak durun.

1
    0 Yorumla
  • Haylazzponçik
    Haylazzponçik Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Bence doğru.
    Seçenek varsa tek bir kiside sıkışmaz

0
    0 Yorumla
  • CanerGök
    CanerGök Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Seven kişi aldatmaz ve aldatan bir kişi tekrar aldatır.

0
    0 Yorumla
  • Fitalya
    Fitalya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 93%
    +1 yıl

Öncelikle bu algı değil gerçek. Bir kere aldatan sürekli aldatır.

0
    0 Yorumla
  • Esmeriliçeee35
    Esmeriliçeee35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 85%
    +1 yıl

Evet bir kere aldatan bir daha kesin aldatir alismistir cunku o yuzden affetmeyin kizlar 😀

0
    0 Yorumla
  • AtomunÇekirdeği
    AtomunÇekirdeği Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 67%
    +1 yıl

Bence çok doğru... "alışmış kudurmuştan beterdir" neticede

0
    0 Yorumla
  • LuanaRoza
    LuanaRoza Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Evet doğru affeden taraf da ikinci kez aldatılmayı haketmiş demektir

0
    0 Yorumla
  • Kahve_-Kokusu
    Kahve_-Kokusu Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Aldatan kişi domino taşı gibidir. Bir yaptıkça devamı gelir.

0
    0 Yorumla
  • KırmızıRoksanay
    KırmızıRoksanay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Evvvveeeetttt
    Yessssssss
    Tabii kiiiiiii

Aldatır o şerefsiz yine aldatır

0
    1 Yorumla
    • KırmızıRoksanay
      KırmızıRoksanay
      +1 yıl

Her zaman anneme de söylerim, "kocam beni 1 kez bile olsa aldatırsa, çocuğum olsa bile onu anında boşarım. Sakın bana o senin kocan veya çocukların için bu kocanın hatasına katlan ve affet onu demeyin sakın" diyorum.

Annem de sonuna kadar arkamda ❤️

Ben psikolojimi, geleceğimi, kariyerimi ve değerli yıllarımı çöpten bulmadım.

Yorumla
  • Ddarwen
    Ddarwen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

Arkadaşlar bir erkek sizi aldattıysa bir daha yapar

0
    0 Yorumla
  • adropoflife
    adropoflife Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Senin gibi ne yudugu belirsizler aldatırlar çoğu kez

0
    0 Yorumla
  • Just1member
    Just1member Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Tabiki de çorap söküğü gibi gelir ondan sonrası aldatmaya af yok

0
    0 Yorumla
  • hayalmee
    hayalmee Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 70%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Evet en zoru ilk kez yapmaktır ilk yapan yine yapar yapıyor da

0
    0 Yorumla
  • ŞarampolHakkı
    ŞarampolHakkı Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Mantıklı ama kesin diyemeyiz. Herkes hata yapabilir. Mesela pişman olup tekrarlamamak

0
    0 Yorumla
  • KöşesiOlmayanYazar
    KöşesiOlmayanYazar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Bir söz vardır et yemeğe alişan it bir daha ekmek yemez

0
    0 Yorumla
  • Papatyakiiii
    Papatyakiiii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

tabikii doğru yol verin gitsin. Yapan bir daha yapar.

0
    0 Yorumla
  • yorgunyalniz
    yorgunyalniz Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 32%
    +1 yıl

Alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna dememişler.

0
    0 Yorumla
  • Ayakaltındakierkek
    Ayakaltındakierkek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

İhtimal her zaman vardır. Ama kesin yapar veya yapmaz diye kimse söyleyemez.

0
    0 Yorumla
  • redork
    redork Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 91%
    +1 yıl

Neden doğru olsun ki, yalan, en fazla bir kaç kez daha aldatır

0
    2 Yorumla
    • pembesevenseren
      pembesevenseren
      +1 yıl

kiz manyak misin tek 1 kez aldatmadi bile kotu birden fazla aldatmissa hayati boyunca aldatir zaten egilimlidir

Yorumla
    • redork
      redork
      +1 yıl

Aldatır doğru teyzecim bu arda ben kız değilim

Yorumla
  • Ben_arıza
    Ben_arıza Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 91%
    +1 yıl

aldatma değil ya adamın seks ihtiyacını karşılamıyorsun oda gidip teselli başkasında arıyor

0
    0 Yorumla
  • bluemoon06
    bluemoon06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 98%
    +1 yıl

Kesinlikle öyle, acabalarla yaşamak istemiyorsan göndereceksin

0
    0 Yorumla
  • Melankoliiii123
    Melankoliiii123 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Yapar zaten içinde hep supheler kalir iliskinon bittiği andir bosa cabalamayin. Kimse sizde değerli degil. Seviyorum fasa fiso. Sevgi hicbi4 seye yaramıyor yola devamm

3
    0 Yorumla
  • Metehan96
    Metehan96 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

aldatan birdaha yapar. Çok net abi. aldatıldım affettim yeminler tövbeler, hastaneler intiharlar cart curt. Birdaha aldatıldım. Allahsız çok. insan olabilmek önemli insan

2
    0 Yorumla
  • Leading_Leader
    Leading_Leader Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Doğru tabi ki. Nasılsa affediyor deyip bir faha yapar.

0
    0 Yorumla
  • Sadbabyy
    Sadbabyy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Ben bir kere aldatan hep aldatır gözüyle bakardım normal olanı da o ama insanlar o kadar farklı ki bizzat tanık olduğum için yazıyorum bunu birini aldatmış olabilir ama bir başkasına bırak aldatmayı göz ucuyla bile bakmadan sevebilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

evet, doğru bir insan aldatıyosa yine aldatır, çünkü onun kanına işlemiştir zaten o pis zihniyeti bu yüzden bu sabittir, değişmez

0
    0 Yorumla
  • lifeee5
    lifeee5 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Aldatan insan kaybetmeyi göze almıştır aslında ve karşısındaki insan hemen affederse içten içe bunun çokta kötü bir durum olmadığına kendini inandırır ve en ufak tartışmada tekrar aldatmaya yönelir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Aldatan birini affettim bir daha aldattı. Evet net aladatıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 39
    +1 yıl

aldatmak karakter zaafiyetidir..
    bir kere aldatan, hep aldatır..

0
    0 Yorumla
  • Ahmetyakut
    Ahmetyakut Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Benimde tek korkum o işte evlendigimde karimi aldatmak istemiyorum ama ne bileyim. Umarım olamaz evliklik. Tabi başka bişey o zamanın sorumluklari farkli

0
    0 Yorumla
  • TurkishTurşuu
    TurkishTurşuu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Bi kere gözden düşer ve güven kırar. Kesin olarak aldatmasa bile o potansiyel o kişide vardır ve ilk fırsatta bunu eyleme geçirecektir. Ben doğru buluyorum.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (125)
Devamını Gör(170)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kere aldatan hep aldatır algısı size göre doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir kere aldatan hep aldatır sözü doğru mu sizce? 35 cevap verildi
Hiç birini aldattın mı ve "Bir kez aldatan, her zaman aldatandır" sözünün doğru mu yanlış mı... 9 cevap verildi
SSizce " Bir kere aldatan, hep aldatır " sözü doğru mu? 47 cevap verildi
Bir kere aldattı bidaha aldatır mı? 11 cevap verildi
Bir kere aldatan, hep mi aldatır? 8 cevap verildi
Aldatmanın sanalı gerçeği olur mu? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir giydiğini bir daha giyer misin?
  • Bir olay olduğunda bunu ilk kime anlatırsınız?
  • Nankör birine kapın açık mıdır?
  • Ölsem de unutamam diyebileceğiniz biri var mı?
  • Kadınların sevemediği hitap şekilleri nelerdir?
  • Duygusuz yaşanır mı?
  • Aşk mı, kariyer mi?
  • Kan değerleriniz nasıl?
  • Telefonunuz bir günlüğüne konuşabilseydi sizin hakkınızda ilk hangi sırrı patlatırdı?
  • Sen mi yola gelirsin, yol mu sana gelir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨