Nişanlım beni zengin bir erkek için bıraktı, çok ağrıma gitti, nasıl aşabilirim?

Merhaba 1.5 sene oldu neredeyse nişanlı olduğumuz. Ben mimarım o diş hekimiydi. Allah’a şükür kendi kazancım iyi. Ailem de normal memur emeklileri. Her neyse bu 2 haftalığına memleketine gitti. Amcasının oğlu evlenecekti. Ne olduysa orada oldu. Ordan önce gayet iyiydi. En sonunda 3 gün önce bana yazmış wp önemli bir şey konuşacağım akşama yemek yiyelim buluşalım mı dedi bende zannediyorum ki düğünü erkene mi çeksek diyecek. Her neyse gittik oturduk ilk normal konuştuk havadan sudan sonra bi anda ben ayrılmak istiyorum deyip yüzüğü parmağından çıkarıp masaya koydu. İlkte bi idrak edemedim. 5-10 dk kendime gelemedim. Sonra neden dedim oda ilkte klasik ayrılma konuşmaları sonra da hem maddi olarakta denk değiliz bu ilerde sorun olacaktı biliyordum dedi. Peki nasıl istiyorsan peşinden koşacak değilim dedim kalktım eve geldim. Ortak bi arkadaşımız var onla konuştum biraz meğersem başka biri varmış. Çocuk aileden zengin, ınstagram profiline girdim habire tatil pozları bmw resimleri. Çok ağrıma gitti. Ona yazdım gece parası için mi diye anladı herhalde. Bana yanlış anlama ama ben yoruldum bütün gün insanların ağız kokusunu çekiyorum ben artık rahat olmak tek derdimin tatile giderken yanıma ne alsam olacağını düşünmek istiyorum. Maddi olarak gelecekte düşünmek istemiyorum dedi. Bende umarım mutlu olursun yazdım. Bu arada benim aylık kazancım +10 bini geçiyor onunda +20 bini geçiyor rahat kendi kliniği var. Beraber çok iyi yaşam kurabilirdik ama istemedi. Sağlık olsun. Ama arkadaşlar ben bu durumu aşamıyorum. Gerçekten sevmiştim değer vermiştim en önemlisi. Her an aklıma geliyor zengin olmadığım için beni bıraktığı. İşe odaklanamıyorum. Araba sürerken dalıyorum. Bu durumu nasıl sindirebilirim, nasıl aşılır?
Nişanlım beni zengin bir erkek için bıraktı, çok ağrıma gitti, nasıl aşabilirim?