5 yıllık sevgilinin zengin birini bulup beni terketmesi? Ne yapmak gerekir?

5 yıllık sevgilim. Hatta bitane kızımız bile oldu yanlışlıkla... bunu diyorum ki bu ihanet çok kötü oldu çünkü. Bana soğuk davranmaya başladı. Ayrıldı. Sonra 150 tane numaradan aradım 150 numarayı da engelledi. En sonunda fake kullandığı Instagram hesabını buldum. Bana başkasıyla aynada çekilmiş fotoğrafını attı. Senden akıllı ve zeki ticaretle uğraşıyor arabası var falan dedi parasına ve yaşadığı hayata gitmiş yani. Sonra ben bu çocuğa ulaştım aradım kavga etmeden konuştum, nezamandır birlikte olduğunu sordum. Söylemedi. Ve sanırım konuşurken kızla da beraberdi o an konuşurken. Ama kızın dedikleri doğru çocuk çok zengin. Bu kızla sadece Zaman geçiriyor. Kız da onla geçiriyor. Beni paraya sattı. Ben o benim için öldü artık diyorum kendime. Ama pskolojim çok kötü böyle bir yanlışı nasıl yapar bana 5 sene boyunca birbirimizi çok sevdik sözler verdik hayallerimiz vardı. Kafamı pskolojimi hayatımı nasıl toparlicam. Ve ben çok asosyal bı insanım kimseyle arkadaş olamıyorum. Tek arkadaşım oydu ve sattı beni. Oda bıraktı. Şimdi başkasıyla gülüp eğlenip sevişip birde geçen yıllara sevgime saygı göstermeyip bana onunla fotoğrafını atıp bana daha kötülük yapıyor. Bu hayatta çok zor şeyler yaşıyorum nasıl hayata dönecem bilmiyorum.
5 yıllık sevgilinin zengin birini bulup beni terketmesi? Ne yapmak gerekir?