Çok acı çekiyorum, sevdiğim adam başkasıyla evlendi, Ne yapmalıyım?

Herkes hayatında en az bir defa sevmiştir. Ben birini çok sevdim arkadaşlar geçen sene bu zamanlardı, ailem çok baskıcı insanlar olduğu için dışarı çıkamıyordum. Hep o gelirdi yanıma, birgün bizim evin etrafı dağlık geldi yanıma oturdu 190 boyunda upuzun dev gibi bi insan bende 156 boyunda küçük boylu bi kızım içimden dedimki ayyy ben bunumu seveceğim deve gibi falan bilmezdimki yüreğimdeki en büyük yangınım olacağını..3 ay süren bozkırlarda her agacın her su birikintisinin başında geçen tertemiz bi ilişkimiz oldu.. hiç elini tutup cafelere barlara gitmedim, gidemezdimde ailem çok baskıcıydı. Birgün şikayet etmedi bu durumdan. Elma ağacının gölgesinde oturduk birgün, bir gün iğde, birgün kaysı, birgün dut, birgün nanelerin yanında.. öyle güzel öyle temiz bi aşktı ki bizimkisi hep alnımdan öperdi kafakafaya verip gülerdik gecenin bi saatinde ben kötüyüm desem gelir camın önünde beklerdi evimizin. Bende onu bi okadar çok sevdim. Saçımın teli omzuma düşmüştü bi defasında, alıp arka cebine koymuş sonra kaybetmiş ne kadar üzülmüştü.. bizim buluştuğumuz yerlerde çok atlar vardı sular, köylü çocukları ağaçlar.. birgün yaralı bi at gördük ayağı kırılmış yüruyemiyordu okadar üzüldüki okadar merhametli bi adamdıki sevip sevebileceğim en güzel adamdı. Şimdi gelelim hikayemin karanlık kısmına annem onu hiç bizaman istemedi bana layık bir eş olarak görmedi ne yaptı ne etti bizi ayırdı. O çocuk beni doğum günümde terk etti Ogün arkadaşı seyfi bana yazdı ve dediki bu çocugu ben ne halde buldum sana yazıklar olsun dedi galiba seyir tepesine çıkmış ordanda ayağı kaymış kolları falan yara olmuş yalnayak ağlamış içmiş çok perişan bi haldeymiş beni terkeden oydu beraber benimle savaşmadı ben onu çok sevdim onu o hale getireceğime ben gelecek kadar çok seviyordum nası kıyayım onun zeytin gözlerine de bi damla yaş düşüreyim. O seyfi denen arkadaşı onu fitledi beni gözünde Cok kötü bi kız yaptı. Sevdiğim de ailesinin bulduğu ilk kızla nikahı bastı iki ay içinde dayanamıyorum BEN OLMALIYDIM.
Çok acı çekiyorum, sevdiğim adam başkasıyla evlendi, Ne yapmalıyım?