Yaşadıklarımdan dolayı bu kadar şüpheciyim güvensizlikten değil şüphe duymam gerekiyor mu tavsiyeleriniz nedir yardım edin?

Erkek arkadaşımın bana yaptığı şakalar içimde şüphe uyandırıyor tamam geçmişinde kaç kızla konuşmuş olabilir geçmişi beni ilgilendirmiyor wp mesajlarına baktım taa ne zamanki mesajlar var onlara lafım yok instagramına da baktım ayrıca kuaför müşterileriyle konuşmalarına baktım bir kaç tanesi hoşlandım ettim falan demiş onlara sa olumlu cevap atmamış biz sevgili olduğumuzdan beri kimseyle konuşmadığını söylüyor ilk başta benle olmak yatmak için istiyor diye düşündüm fakat annesiyle tanıştırdı beni annesine sürekli beni anlatıyormuş tam istediği gibi biriymişim yani yatmak için olsa neden annesiyle tanıştırsın ki? Ayrıca kendi aramızda söz yüzüğü takmak istiyor ve benle olabilmek için 2 hafta peşimden koştu ben kimsenin peşinden böyle uzun koşmadım dedğ sen her şeye evet tamam diyen bi kız olsaydın dedi zaten biz seninle olamazdık farklı olman ilgimi çekti dedi annesi de dedi daha önce işte 1-2 kızla da tanıştırdı ama hiçbir zaman yüzük muhabbetini yapmadı 2 yıllık ilişkisinde bile dedi ama bana diyor işte ben erkeğim canım çekebilir sen şehir dışına gideceksin gülerek dedi sonra tam istediğim gibi birini bulmuşum senin gibi birini aldatırsam en adi şerefsizim dedi kendime adam demem senin yaşadıklarını biliyorum seni üzmek beni daha çok ğzer dedi ayrıca biz daha sevgili olmadan birkaç gün öncesinde bir iki müşterisiyle telefonda konuşmuş Mesajlar normaldi ama
Yaşadıklarımdan dolayı bu kadar şüpheciyim güvensizlikten değil şüphe duymam gerekiyor mu tavsiyeleriniz nedir yardım edin?