Bu şüpheyle nasıl baş edersiniz?

Eşimden şüpheleniyorum içimde acayip beni huzursuz eden bir his var dünden beri. Pazartesi günü babama geldik ziyarete ben daha burada kalıcam çocukla beraber ama o zaten baştan demişti ben çok dayanamam sıkılırım diye. Evet gerçekten sıkıcı hak veriyorum o yüzden ısrar etmedim çok. Wifi falan hiç bir şey yok babamda zaten tuhaf biri inkar edemem kendi torununu bile alıp doğru düzgün sevmez. Kendi halinde cins biri işte. Neyse bugün döndü ama bir kuşku var içimde. Sadık olduğunu düşünmüyorum ama kanıtım yok. Eskiden kızlarla konuşmalarını yakalamıştım Telefon Chat uygulamasında ama sonra barıştık yine ve bayadır bir şey yok. Allah bilir tabi ama ne yalan diyim sanki içim diyor ki bir şeyler çeviriyor yine. Ben yokum belki diskoya falan da gider bu beklerim ben. Bende yarın haber vermeden eve dönmeyi düşünüyorum ama o sanıyor ki daha hafta sonuna kadar kalacağım. Ama bir yandan da diyorum ki ben bu şüpheyle nasıl devam edeceğim? Bir şey dediğim zaman hakiyle kavga çıkıyor. Yapsada yapıyorum diyecek hali de yok. Ben kendi kendimi bitiriyorum düşüne düşüne.

diyorum o yapıyorsa bende yapayım görsün nasıl olduğunu ama yok diyorum bana yakışmaz.. güzel çekici bir kadınım da yani erkekler tarafından beğenilen.

çokta sinirli biri ama ben yaparım sen yapamazsın kafasında biri

Bu şüpheyle nasıl baş edersiniz?