Eşimden şüpheleniyorum içimde acayip beni huzursuz eden bir his var dünden beri. Pazartesi günü babama geldik ziyarete ben daha burada kalıcam çocukla beraber ama o zaten baştan demişti ben çok dayanamam sıkılırım diye. Evet gerçekten sıkıcı hak veriyorum o yüzden ısrar etmedim çok. Wifi falan hiç bir şey yok babamda zaten tuhaf biri inkar edemem kendi torununu bile alıp doğru düzgün sevmez. Kendi halinde cins biri işte. Neyse bugün döndü ama bir kuşku var içimde. Sadık olduğunu düşünmüyorum ama kanıtım yok. Eskiden kızlarla konuşmalarını yakalamıştım Telefon Chat uygulamasında ama sonra barıştık yine ve bayadır bir şey yok. Allah bilir tabi ama ne yalan diyim sanki içim diyor ki bir şeyler çeviriyor yine. Ben yokum belki diskoya falan da gider bu beklerim ben. Bende yarın haber vermeden eve dönmeyi düşünüyorum ama o sanıyor ki daha hafta sonuna kadar kalacağım. Ama bir yandan da diyorum ki ben bu şüpheyle nasıl devam edeceğim? Bir şey dediğim zaman hakiyle kavga çıkıyor. Yapsada yapıyorum diyecek hali de yok. Ben kendi kendimi bitiriyorum düşüne düşüne.
diyorum o yapıyorsa bende yapayım görsün nasıl olduğunu ama yok diyorum bana yakışmaz.. güzel çekici bir kadınım da yani erkekler tarafından beğenilen.
çokta sinirli biri ama ben yaparım sen yapamazsın kafasında biri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dediğin gibi yarın haber vermeden git eve konuşursanız da hiç çaktırma eve döndüğünü falan işten çıkıp eve geldiğinde görsün seni.
Akşam az geç saatte evde olmayı düşünüyorum belki 11 gibi ne oluyorsa zaten genelde akşamları bence olur. İşe gitmeyecek yarın dişini çektirmişti. Raporlu. Patron çağırsada gitmem dedi bana 11 de evde olacak çünkü. Şuna daha yoldadır. Eve gidince haber et demiştim
Hmm evet orasını sen daha iyi bilirsin tabi ama inşallah bişey yoktur en azından için rahat olur yani hayırlısı diyeyim bilemiyorum
İnşallah yoktur
kilolu bakimsizsan ya da esine yeterince se. ksi olmuyorsan esinde yeter artik dediyse ve potandiyrli varsa. Şu an suphelenebilirsin
Bakımlı güzelim. Hep seksi giyinmem normal giyinirim. Evin içinde pek seksi dolaşmam. Ona gelecek olursakta bunda ne buldun diyorlar bana. Dişleri çürük göbek var spor falan alakası yok. Saçlar önde döküldü hep. Genetik. Ve çok asabi zaman zaman saygısız. Ama sevmiştim işte çok önemsemedim.
Aldatsa çok gururuma dokunur. Sevgisinden ölüp bittiğimdej değil
anladim seni. sen bi kac level ust olarak ona baktin bi
rde o bu halde seni aldatirsa zoruna gitmesi normalde. belkide kendisini sana karsi ezik hissettigi icin kendinden dusuk birine bakiyordur. sana soz geciremiyorsa kendini tam erkek gibi hissetmemistir
Bana sözünü geçiremiyor. Evin reisi zannediyor kendini hep onun derdinde bana göre ise bu devirde reis meis kalmadı. Beni zor inatçı kadın olarak nitelendiriyor. Halbuki sadece kendimi ezdirmek istemiyorum
Çünkü çok saygısız zaman zaman ağır sözleri oluyor haksızlık ediyor. Ve istiyor ki her şeye cevap vermeyeyim susayım. Ama neden bana yaptığı saygısızlığı susayım
huzursuzlugun temel sebebi kendisini senden alt seviyede gormesi ve bu hep icindr kalmis. bundan dolayi ozguvensiz ve surekli benim de sozum gececek psikolojisinde sanirim. senle de cinsel hayati yoksa gerginlikler ya da arayislar bundandir
Bilmiyorum olabilir. çoğu zaman başka kadınları örnek verdiği de oldu. Yok şu şu kadın bak senin gibi herseye laf etmiyor kocasına veya böyle böyle şeyler yapıyor. Eski sevgilisi için bile demişti o senin gibi herşeye cevap vermezdi sakindi. Bende bir örnek verdiğim de ama küfürü basmıştı hiç hoşuna gitmedi.
Onu şımartmıyormuşum övmüyormuşum ilditar etmiyormuşum valla ettiğim zamanlarda da çok değiştiği görmedim
Hep bahane
sen de cok asik degilsin gorunen. icinden gelse zaten yapardin.
Evet değilim doğruya doğru. Ama sanki seviyorum da her şey bitmiş değil içimde zaman zaman yine özlediğim oluyor mesela nekadar durmadan birbirimizi yesekte kavga tartışma
Mesela bugün gitti özledim şimdi 🤷🏻♀️ bende ki de bir tuhaf kötü olduğu zamanlar içime Nefret giriyor ama iyi olunca geçiyor bazen de hiç umursamam. Bende normal sayılmam bence.
Demin aradım görüntülü hemen açmadı bende kapattım. Sonra geri aradı koltukta oturmuş maç izliyor. Ama ilk aradığımda neden hemen açmadı madem oturuyordu sadece
Belki de maç izliyormuş gibi ortam hazırladı
Ben çok mu düşünüyorum acaba?
aliskanlik gakiba senin ki birazda.. ne onjnla ne onsuz... belkide p.. or no izliyodu ustu uygun degildi.
Aynen bencede alışkanlık onunla olduğum zamanlar çok istemediğim oluyor ama uzak oluncada kıymete biniyor gözümde. Tuhaf. Ve bence onun için de böyle seviyorum demesine inanmıyorum hiç samimi gelmiyor bana
Olabilir 😂 yarın konuşalım mı devam dedi biraz yorgun duruyordu kapattık işte
Şeytan diyor ki bir daha ara kontrol amaçlı acaba hala maç izliyor mu😂 çok belli etmiş olurum bence ozaman
mac bittiyse? ya sen buna yukseliyormusun hic? isteyip istemedigininordan anla
Bu aralar o gelmiyor ya pek bu sefer ben istiyorum istekliyim. Ama mesela geliyor ya bitiyoruz bu sefer yine bir süre istemiyorum. Ben deli miyim ya 😂😂😂
sennihtiyac duydugunda yukseldiginde gidiyorsun. sevizmek degilde se. k s icin. bitincede tam haz almiyorsan tuh filan mi diyorsun. normalde istek lisinde esine olan tavrindan mi boyle oldun
Onunla olduğumda acıyor nedense genelde. Hep değil ama çok olurdu düzeldi ama geçen yine oldu öyle. Ben hiç böyle bir sorun yaşamamıştım ilk onda böyle oldu. Ve aramız çok açıldı zaman zaman. Hoş olmayan sözler aşağılamalar büyük kavgalar falan ve zaman zaman sks anlarında bile sinir yapardı beni soğuturdu
vajinan mi aciyor? geriliyorsun kurudugu icindir. ya da istemeden yaptigin icin. Instagram filan var mi fake. ordan yazalim mi
Yok mlsf. Evet kuruyorum çabuk nedense. Önceden böyle bir sorunum yoktu hatta ilk cinsel ilişkimiz çok iyiydi ondan sonrakilerde ama evlendikten sonra bende sorunlar olmaya başladı. Ama evlendikten sonra genel olarak aramızda da sorunlar oluştu. Ve bence Buda bende cinselliğe yansıdı diye düşünüyorum
yani kavga edip sonrada atesli seviscek hale gelemiyorsundur. ama su bir gercek. esin seni iyi s.. kseydi sorun olmazdi
Ateşli olduğum söylenemez kavga sonrası daha çok kinim tutar o an. Ama kendi adım atarsa beraber olursak herhalde o anın verdiği adrenalinle çok ıslanıyorum ve daha iyi geçiyor 😂
Ya bana göre çok istediklerimi yapmıyor okşamıyor mesela ben onu seviyorum
kesfedemedi mi seni hala. simdi her ne kadar sert olmayi sevsemde altimdaki kadini kendinden gecirmeyi seviyorum. bazen operek bazen durmayarak. o sen olmak istermiydin
Bence hala keşfetmedi zorsun diyor. İlk defa senin gibi tuhaf bir kadınla beraberim diyor. Onun gözünde tuhaf çünkü diğer kadınlarda çok kadınla olmuş ve hiç bende yaşadığı sorunları yaşamamış mesela ıslanmamak veya hemen kurumak gibi falan ama bende daha önce başka erkekte yaşamadım işte böyle bir sorun.. karşılıklı.. mesela okşarken sinirleniyor çünkü zevk aldırtamıyor iyi yapamıyor buda onu sinir ediyor bence de o yüzden yapmıyor. Eğer iyiysen isterdim
birlikte olduklarim seviyor. yani hosuma gitti senle konusmak dogalsin. ozelden ya da varsa ins ta da konusalim mi.
gelmiyosun galiba. grsrz
selam
Sen yanmışsin geçmiş olsun. İçinde bir şüphe varsa bu gerçektir. Sadece kanıtları bulmak gerekiyor
Kanıt bulmam zor artık. Şifresini değiştirmişti bir kavgadan sonra. Bana demişti ki sen değiştirdin ilk halbuki yalan. Ve her değiştiğinde bana hep bu aynı yalanı söyler. Ozamanlar eve cihaz yerleştirmiştim. Öyle duydum konuşmaları ona da dinlettim. Tabi beni suçlamıştı senin ilgisizliğin yüzünden falan dedi. Ozamanlar çok kötüydük zaten bende çok ilgili bir kadın değildim. Asla haklı bulmasamda yine de affettim ama artık daha ilgiliyim eskisine göre. Ama artık evin içinde sanmı tekrar konuşsun. Korkar
Dışarıda da nasıl bilcem ki nereye gidiyor ne yapıyor
Kendi ayakları üzerinde durabilen biri misiniz yaşınız kaç
Evet kendi ayakları üzerinde duran biriyim. 31,35
Hanımefendi bence net olun. Direkt isteyin Instagram şifresini. Vermezse bir b*kluk vardır zaten
Instagramı yok silmişti
Ama Telefon kodunu istemeyi düşündüm ama kontrolcü kadında olmak istemiyorum bir yandan ama bu şüphe de beni bitiriyor
İsteyin ne olmuş. Eşiniz o sizin.
seni begenir mi yoksa cinsel hayatiniz bozuk mu
Valla eskisine göre bence azaldı. Eskiden o çok istekliydi gelirdi ben istemezdim. Zaten benim hiç adım atmamamdan şikayet ederdi artık ben her adım attığımda bir bahanesi var. Ama o geldiğinde ben geri çevirmiyorum
senin biraz zor olmanda etkili olmus olabilir gozunun kaymasinda. istekli biriyse ve Şu an sana gelmiyorsa? biri olma ihtimali yuksek
Bilmiyorum valla. Hepte evdedir yani bir yere gittiği yok. Işten eve evden işe bir yere çıksakta beraber çıkarız misal yemeğe veya sinema falan. Nadir mesela arkadaşına gider oyun oynarlar ya da arkadaşı bize gelir hem oynarlar hem içerler
aslinda suphe varsa suphe yoktur. icine doguyorsa bosa olmaz. hep senleyse nasil olcak ama?
Bir kere bana şey demişti önümde hep kazakla oturuyorsun hiç güzel bir şeyler giyip yanıma geldiğin yok ki.
Ama ne alaka yani. Kazaklada otursam sonuçta çıkarmicam mı ona yaklaştığımda beni geri çevirmezse? Bu gidişle beni hep geri çevirirse yanlış yollara sapıcam sonra da niye ettin demesin
Telefondan konuşuyordur belki hala.. Zaman zaman koltukta yatar. Ama şu an evde değilim uzaktayım biraz. Ve hiç güvenmiyorum içim rahat değil. Ben doğumdan 2 ay sonra gizli diskoya gittiğini öğrenmiştim ozamanlar.
bakimsiz mi kaldin? gozune se. ksi gorunmeni istiyor sanirim ozenli olmani filan.
Bir erkek neden karısından gizli düskoya gider? Yalnız gidiyorsada yalnız durur mu orada?
sana dokunamadigi donemlerde kacamaklari var o zaman
birisiyle takilmak ya da bulmak icin gider.
Yo hep bakımlıyımdır. Yani temizimdir yani pis biri değilim. Spora falan da giderim düzenli kendime dikkat ediyorum yani çocuktan sonra fiziğim hala güzel.
o zaman dilin mi sivri ona karsi? mesajdan konussak olur mu? ozeldrn yaz
Evet aslında doğru diyorsun da ama kendi kendime diyorum ki ne ara yapıyor ki? İşten geldikten sonra adam hep gözümün önünde gece biz uyurken mi dışarı çıkıyor? Oda saçma geliyor sonuçta uyanabilirim ben. Ve uyanırımda hep evdedir. Zaten bu his dünden beri içimde. Çünkü evde yalnız kalacak
belki ise gidiyorum deyip baska sekilde yapiyor. yapacak kisi yapar firsatini bulur
Bilmiyorum orasını Allah bilir. Babasıyla beraber çalışıyorlar genelde aynı iş veren. Eğer patron farklı yerlere yollamazsa beraberler. Genelde de hergün arar beni görüntülü babasıyla beraber arabada oturuyorlar mola saatleri
Bakalım ya yarın bi basayım evi Çat kapı yokluğumda neler yapıyor
O beni daha kalcam sansın
baskin yapcan.. dogru ani kolla.. yaslariniz kac cok mu gencsiniz
Genç değiliz bence çok😂 ben 31 o 35 ama hala 20 li gibi yaşıyor kafa hiç 35 gibi olgun değil hiç. . Ozamanlar zaten konuştuğu kızlar hep 18 falandı
1 Sene önce falan
Valla akşam 9 gibi yola çıkmayı düşünüyorum 11 de evde olurum inşallah
Ben bir pislik yapcak olsam akşam yaparım akşamları daha heyecanlı
hmm citir fantazisi var demek.
Herhalde 🤷🏻♀️
sen begenip hoslanmiyosun bundan galiba i in almiyosada olmaz ki
hala burdaysan ozele gelirmisin?
Eskisi gibi bana çok çekici gelmiyor. Saldı bence kendini çok. Ve zaman zaman karakteri itici geliyor. Istemediğim gibi davranıyor sözleri hareketleri falan. Bazen konuşması. Bazen de çok uğraşıyor benimle sinir oluyorum sevdiğimden uğraşıyorum diyor
seni merak ettim ancak ozelden konusma firsati vermiceksin galiba
Konuşabiliriz
gizliden ciktim
Şüphe tek gerçektir
Kaç yıldır evlisin