Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSevmeyi bildiğimi düşünüyorum ve kızların yapısı da hoşuma gidiyor; çünkü sonuçta ne zaman kızları gözlemlesem hep iyi niyetli, azıcık mantığını kullanan ve de gerçekten değer veren erkeklere değer verdiğini gördüm (!)
Derrrrmişim! Hahaha tabiiki de şakaydı. 😂
Çoğu kız serseri, umursamaz, gizemli, cool ve kötü niyetli takılan erkeklere ilgi duyuyor. Ondan sonra da üstüne "Neden erkekler sevmeyi bilmiyorlar?" diye malum böyle yakınıyorlar işte. 😛
Bak... Erkekler sevmeyi biliyor tamam mı? Ama ne zaman gerçek iyi niyet, gerçek ilgi, gerçek sevgi gösterseler asıl bu durumdan genel olarak kız kesim sıkılıyor ve her zaman elindekinin daha da iyisini aramaya başlıyorlar. E öyle olunca erkeklerin gerçek sevgisi de çöpe atılıyor. Hatta karanlık tarafa geçiş bile yapıyorlar. Çünkü kızların çoğu mazoşist yapılarından dolayı romantiklik değil de aksiyon sevdiği için erkekler de sevgisini belli etmemeyi tercih ediyor. Dolayısıyla erkeklerin sevgisini belli etmeme sebebinin sebebinin de gönül rahatlığıyla kızlar olduğunu söyleyebilirim. Çünkü gerçekten söz konusu ilgisini belli eden bir erkek olduğunda kızların çoğu ciddi anlamda kıymet bilmiyor. Ama gizemli ve umursamaz olanlar hem mazoşist yapılarını tatmin ettiği için, hem de bu tarz erkekler "zor erkek/cool erkek" algısı oluşturduğu için, hem de yine bu tarz erkekler daha fazla aksiyon çıkardığı için onlara yöneliyorlar. Aslında bu tarz kızlar mazoşistliklerini kişiliklerine bu kadar fazla vurmasalar düzgün seven bir erkek de bulabilirler de bulamamaları bile aslında kendi tercihleri olduğu için olay böyle işliyor. Yani ortada "sevmeyi bilmeyen erkek" muhabbeti çıkıyorsa bunun sebebi sevmeyi bilmemesi değil. Mazoşist kızların iyi niyetli bir erkeğe ters davranmasından doğan karanlık tarafa yönelim kaynaklı.
Bu kadar uzun lafın kısası, bence kadınların çoğu düzgün bir insanı düzgün bir şekilde sevmeyi bilmiyor. Böyle olunca erkekler de ters hareket ediyorlar. Çünkü kızları etkilemenin tek yolu bu. Çaktın mı köfteyi? 😛1451 Yorumla- +1 yıl
Sanırım sert erkek imajı avcı erkek imajını yaratıyor gözümüzde bu yüzden daha cazip geliyor bize
- +1 yıl
Ama sorun şu ki asıl sizi terk edebilecek, sadakatli olmayacak potansiyele sahip olanlar onlar. 😛
- +1 yıl
Bu yüzden cazip gelmemesi lazım. Oturup bir düşünmeniz lazım "Yahu bu adam bu kadar umursamıyorsa, bana karşı bu kadar taktik yapıyorsa, doğal bir ilgi göstermiyorsa bu adamın sadakatli olmasını bekleyemem." demeniz lazım. Anlıyor musun? 😛
- +1 yıl
O yüzden diyorum her zaman: Sadakatli bir erkek istiyorsanız aradığınızı sert erkek, avcı erkek imajı veren adamlarda aramayın. Çünkü bu çok saçma bir ideoloji ki o beklediğiniz sadakati asla elde edemezsiniz. Böyle düşünenleri de anlamıyorum ya. 😂
- +1 yıl
Ah ahh dogamiz böyle sert erkek seviyoruz sonrada oturup ağlıyoruz 😄
- +1 yıl
Heh işte. "Kendi düşen ağlamaz." demeye çalışıyorum kısacası. Olay bu.
- +1 yıl
Adamsın be
- +1 yıl
ilk cümleleri okurken az kalsın sövecektim... :) sonra şaka olduğunu anlayınca sesli güldümmmm
- +1 yıl
Ağzına sağlık
- +1 yıl
@eengoo @speedybean @clairvoyante
Teşekkürler hepinize. Gerçekten bir şeylerin gerçeğini fark edip buna destek çıkmanız beni mutlu etti. 👍
@felakettin
Ben eleştirilerimi bile çoğu zaman dalgacı bir halde yaparım. Çok şaşırma yani. Yaparım bazen öyle ters köşe şakalar 😂😛 - +1 yıl
@holygirll genelleme yapmıyorum, olan durumu söylüyorum. "Çoğu kız" diye tarif ediyor olmak ile senin hemcinslerin gibi "Siz erkekler, tüm erkekler niye böylesiniz?" demek aynı şey değil. İstisnalar olduğuna inanmıyor olsaydım, "her kız" derdim. Ya da "Siz kızlar niye böylesiniz?" diye yakınırdım. Detayları doğru analiz et, öyle gel tamam mı?
- +1 yıl
@holygirll aslında öyle kızlara bayılıyorum. Hem akıllı hem de iyi niyetli bir kız olsaydı tanışmak isterdim açıkçası. Hala öyle erkekler var da biz de çok aradığımıza ulaşamıyoruz diyelim.
- +1 yıl
doğruyu sölemişsin kardesim konuşmanda çok iyi
- +1 yıl
@DelisinSennnnn teşekkür ederim. 🙏
- +1 yıl
@48382727 yani sert erkekten kasıt, nazik ve normal bir insan gibi değil de baskılayıcı davranan ve sürekli tavır yapan bir erkek
- +1 yıl
@busted123 haha eyvallah 😂😂
- +1 yıl
@48382727 mesela bazı erkekler tabiri caizse kaybedecek hiç bir şeyi yokmuş gibi hareket ederler tamam mı? Hatta zaman zaman karşı cinsin yaptıklarına karışırlar. Mesela "Şuraya benden habersiz çıkamazsın." ya da ne bileyim "Dışarıya çıkarken bunları giyemezsin. Ben izin vermiyorum karrrdeşim." misali. O baskılayıcı yönünü hissettiren sert erkekler. Bir de şey, ilgisini pek belli etmeyip umursamaz takılma durumu da buna ektedir. Örneğin sana olan ilgisini direkt olarak belli etmez de, sana karşı odunca davranır. Sanki bu durum umurunda değilmiş gibi. Ama ara sıra böyle ilgi kaçamakları yapar nadiren. Biz o tarz erkeklere işte sert ve maço olan erkekler diyoruz. Bir de bu tarz erkekler daha sahiplenici olup mesela söz konusu sevdikleri kişi olduğunda daha bir artistlikleri tutuyor millete.
- +1 yıl
"Size kime şekil yapıyorsunuz lan?" havasına giriyorlar resmen. İşte o tarz erkekler sert erkekler oluyor. Serseri, maço gibi olan erkeklerde de genelde bu özellikler bulunuyor.
- +1 yıl
@48382727 heh işte sorun, kızların çoğunun böyle tiplere düşüyor olması. Ümitcan Uygun gibi bir katile bile sırf böyle olduğu için nude atan kızlar olduğunu biliyor muydun? Böyle bir ülkedeyiz. 🙄
- +1 yıl
@48382727 bence de tanıma. En doğrusu bu.
- +1 yıl
Boş. Aşk dediğin şey bir kimyasal ve ilk tutulma görüntüyle oluyor. Duygusal düşünmeye gerek yok. Eğer yakışıklıysan sevdiğin kızın sana geri dönüş yapma ihtimali çok yüksek eğer yeterli değilsen ne yazık ki bu da genetikle ilgili kadın kendi için iyi görüneni güçlü görüneni ister çünkü bi sonraki kuşağını o erkekten yapacaktır. Nasıl erkekler güzel kadınlardan hoşlanıyorsa bu da aynen böyle içgüdü. Yakışıklı erkek geri dönüş alır adam sevdiğini belli ederse gayette güzel aşk yaşanır. Yani anlayacağın olayın büyük bir kısmı görüntüde bitiyor. Şimdi gelelim diğer kısma kadınlar aşk hissetmeselerde zengin bir erkeği tercih edebilirler. Yeniden bu da aslında farkında olunmadan genimizde olan bir seçim. Bu adam bana bakar. Çocuklarımda bakar güvenli bir ortam sağlar. Şeklinde gelir. Kadın içgüdüsel olarak güven peşindedir. Şimdi bunları bir kenara koyarsak. Duygular konuşmalar ve zeka giriyor. İlkel varlıklar olmadığımız için ( çok şükür ) başka şeylerde var. Kadınlar duygusal varlıklardır sevilmek hissetmek mutlu olmak isterler. Erkekler gibi. Aşık olmasa bile sevebilir. Ki zaten aşka gerçek demek ne kadar doğru bilinmez. Bence zeka çok önemli ama çok zeki bir erkekle birlikte olmak büyük bir risktir. Aynı zamanda çünküüü şimdi siz erkeklerden bahsedeceğim. Erkekler genetik olarak kadınlardan daha farklı hormonları daha yüksek sırılsıklam aşık olsalar bile başka bir kadını arzulayabilirler çünkü bu bir horman adamın o hormonu atmaya ihtiyacı var. Kadınlar daha duygusal olduğu için evlendikten sonra helede çocuk falan olduyda genelde kendilerini bağlarlar. Ama erkekler başka kadınlarada ilgi duyabiliyorlar. Hormonel olarak kadınlardan daha çok. Ama tabiki bu dediğim şeyler her insanda aynı olacak diye bir şey yok. Kadınlar kendi güvenlerini yeteri kadar hissedemezlerse ilişkide problemler yaşanır çünkü kadın güvende hissetmez. Kadınlar hisseder. Yani kadın ve erkek çok farklı aslında ama onları birleştiren bişey var. Daha uzun yazardım ama yoruldum
- +1 yıl
@nioleth sonuna kadar dikkatle okudum ve ben de aynı cevabı veriyorum: Boş.
Kadın ve erkekler hakkındaki genetiğe yönelik açıklamalarını tamamen pür dikkatle okudum ama sonda kendinle çeliştiğini yakaladım. Öncelikle diyorsun ki "Aşk dediğin şey bir kimyasal ve ilk tutulma görüntüyle oluyor. Duygusal düşünmeye gerek yok.". Ardından yine diyorsun ki "Kadınlar kendi güvenlerini yeteri kadar hissedemezlerse ilişkide problemler yaşanır çünkü kadın güvende hissetmez. Kadınlar hisseder. Yani kadın ve erkek çok farklı aslında ama onları birleştiren bişey var.". Bu tamamen ironik çünkü kadınların yaşadığı bu his bile yine dönüp dolaşıp duygusal noktalara bağlanıyor. Eğer senin bir insana hiç bir duygusal bağın olmazsa nasıl güvenebilirsin? Tamam belki birisini iyi bir insan olarak gördüğün için bir insanı arkadaş olarak seviyor olabilirsin. Ama bu noktada bile ortada bir duygusallık var. Sonuçta o "güven duygusu"nu sana vermese arkadaş olmazsın değil mi? Aşk ilişkilerinde de aynı muhabbet var aslında. Ama çok farklı işliyor. Burada olması gereken bir karşılıklı sevgi, karşılıklı saygı ve karşılıklı güven durumu söz konusu. Arkadaşlıklarda fark ettiysen üçü birden yüksek derecede olmuyor. İllaha bir maddede sıkıntı çıkıyor. Ya da hepsi yeterli ise bile sonrasında o dostluğa dönüşüyor. Karşı cinsle söz konusu olunca durum böyle olmuyor. Sonuçta her ne kadar zaman geçerse geçsin, çocukluk arkadaşı bile olsalar bir kız ile bir erkek bu üç şeyi tamamladığı zaman olgunlaşılan dönemde bu bir dostluğa dönüşmüyor, aşka dönüşüyor. - +1 yıl
Kavramları sana anlatırken bile fark ettiysen iyi seçiyorum ve vurguluyorum "arkadaşlık, dostluk, aşk". Bu üçü de karşılıklı sevgi, karşılıklı saygı ve karşılıklı güven barındırsa da bunların düzeyleri var. "Arkadaş" olan bir insanda bu en düşük düzeydedir. "Dost" olan bir insanda bu "arkadaş" olan insandan daha yüksek düzeydedir ama "aşk" bulunan bir insana nazaran daha düşüktür. Çünkü dostun olduğun insan, ömrünün sonuna kadar seninle beraber yaşayacak kadar kalmıyor. Ama "aşk", hepsinin üstüne çıkıyor ve burada aşk ilişkisi yaşadığın insanla işin sonunda birlikte ömür boyu yaşamış oluyorsun. Dolayısıyla da bu noktada bile aslında manevi ayrımlar varken olaya sadece maddesel bakıp duygusal düşünmeye gerek olmadığını iddia ederek bile sonrasında kendinle çelişmen ironik bir durum.
- +1 yıl
@hiper-assasin Kadınlar hissederden kastım partnerinin başka bi kadına olan ilgisi kadınlar bunu kolay anlarlar çünkü o erkeğin kendisine nasıl baktığını bilir aslında kadın içgüdüsel olarak diğer kadınları kendine rakip görmeye başlar. Bunda yapılabilecek bi şey yok aslında çünkü olacak olan budur. Yani bazısı çok hissettirir bazısı az bazısı neredeyse hiç ama rakip rakiptir. Erkeklerdede var aynı durum ama genelde onlarınki evliliği devam ettirmek kendini güvenceye almak için değilde ilk başta kızı tavlamadan önce olası rakipleri değerlendirir. Dediğim gibi erkekler kızı kazanmaya odaklanırlar kızlarda erkeği kendilerine bağlamaya. Yani demek istediğim şey buydu. Çok uzun yazdığım için çok açıklayacak yer yoktu
- +1 yıl
Şimdi şu yazdığın şeye de ayrıyeten bir açıklama yapmak istiyorum: Demişsin ki "Erkekler genetik olarak kadınlardan daha farklı hormonları daha yüksek sırılsıklam aşık olsalar bile başka bir kadını arzulayabilirler çünkü bu bir horman adamın o hormonu atmaya ihtiyacı var. Kadınlar daha duygusal olduğu için evlendikten sonra helede çocuk falan olduyda genelde kendilerini bağlarlar. Ama erkekler başka kadınlarada ilgi duyabiliyorlar."
Sen bu noktada bir insanın karakterine bağlı olan bir durumu tamamen hormon konusuna bağlayarak konuyu tamamen "Hormonlarından dolayı erkeklerin kadınları aldatması çok doğaldır." kısmına getirmeye çalışmışsın. Ama bu da doğru değil. Kadınların da erkeklerin de birisini başkasıyla aldatması asla doğal değil; çünkü böyle bir durum olması, o erkeğin ya da kadının birine aşık olduğunu değil sadece fiziksel anlamda etkilendiğini, ama sonrasında da hevesini alıp soğuduğu için başkalarından heves alma dürtüsüne yöneldiğini gösterir. Fiziksel dürtü ile aşık olmak hiç bir zaman aynı kavramlar olmamıştır. Fiziksel dürtü nedir? Karşı cinsin sadece dış görünüşünden etkilenme ve sonrasında buna yönelik cinsel arzuda bulunma durumudur. Aşık olmak nedir? Sadece karşı cinsin dış görünüşünden etkilenmekle de kalmayıp onun karakterini tam anlamıyla beğendiği için onunla aşk ilişkisi kurma arzusunda bulunma durumudur. - +1 yıl
Yani ikisi de tamamen farklı şeylerken senin bu tarz bir şeyi hem aynı gibi gösterip hem de erkeklerin başka kadınlara karşı olan fiziksel dürtüyü, bir aşık olma durumuna bağlaman tamamen ironik. Bir erkek eğer karakterli bir insansa ve gözü sevdiği kadından başkasını görmek istemiyorsa, gayet de başka kadınlardan etkilenmeden yoluna devam edebilir. Çünkü gözü sevdiği kadından başkasını zaten görmüyordur. Diğerlerini ne yapsın? Kısacası, hem fiziksel dürtü ile aşık olma durumunu karıştırıyorsun hem de ayran gönüllü bazı erkeklerin başka kadınlardan etkilenme durumunu sanki doğal ve hormonal bir durummuş gibi fikrini empoze etmeye çalışıyorsun. Ama öyle değil. Bu bile karaktere bağlı bir durum. Bilgin olsun.
- +1 yıl
@nioleth o zaman söyle bana ben de neden bu durum işlemiyor?
Ben hiç bir erkeği kendime olası bir rakip olarak görmedim. Öyle görmem için önce kızın o erkeğe olan ilgisini sezmem lazım ki ondan sonra göreyim. Böyle bir durum olmadığı sürece asla rakip olarak görmem çünkü ilişkide güven meselesinin ne kadar önemli olduğunu bilirim. Yani birlikte olduysa benimle, sadık olmak zorunda kardeşim. Ben nasıl sadakatimi koruyup hiç bir kıza yüz vermiyorsam öyle bir durumda, o da hiç bir erkeğe yüz vermeyip sadakatini korumalı. Yani karakter meselesi olan bazı şeyleri yine maddesel durumlara bağlıyorsun. Ben de bu fikrine katılmıyorum. - +1 yıl
Evet haklısın aynen öyle dedim. Çünkü olayın duygusal kısmından hiç bahsetmedim düz gittim. Genlerden içgüdülerden sürüngen beyinden falan olayın duygu kısmı çok derin ona hiçbir sözüm yok ama duygular realiteyi yine değiştirmez bi tetikleyici var ortada milyonlarca insanın gerçeği duygular harikalar iyi ki varlar. Ama aslında bazen duygular bazı gerçekleri görmemizi engellerler ve bazen gerçeklerde duyguları ama duygular olmasaydı hissedemezdik ve sanat olmazdı sanırım bu yüzden duygular önemli ama çokta kaptırmamak lazım
- +1 yıl
Sırf ben şimdi bir kızla birlikte oldum diye çevremdeki hiç bir erkeğe ortada hiç bir şey bile yokken güvenmemezlik yapıp sonrasında kıza bu konuda baskı uygularsam eğer, bu kız benden soğur. Ha ama kıza ilgisini belli eden bir erkek vardır ve o kız benimle sevgilidir, o zaman tabii başka moda giririm. O kadar da aptal değilim. Arkadaşlık ve ilgi duyma konusunun ayrımını iyi yapmak gerekiyor. Yoksa yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabiliyor. Neyse ki bu ayrımı iyi yapanlardanım.
- +1 yıl
@nioleth işte bu yüzden çok düz düşünmemen lazım diyorum ya bu konuyu.
Eğer sadece duygusal olursak, mantığımızı kullanmazsak, akli dengesi olmayan bir insandan çok farkımız kalmaz çünkü bizi kandırabilecek potansiyelde olan bir çok insan, bu kozu rahat bir şekilde kullanabilir. Eğer sadece mantıklı olarak düşünüp duygularımızdan arınırsak, bu sefer de yüzeysel oöarak bir şeyler yapıp işin katılmış o manevi duygu kısmını görmeyen bir robottan hiç bir farkımız kalmaz. Ama mantık ve duygumuzu bir arada kullanırsak... Heh işte en doğrusu bu. Bizi insan yapan da bu. - +1 yıl
Bir de son olarak ufak bir detaya daha değinmeden edemeyeceğim. Zeki bir erkekle beraber olmak bence risk değildir. Zeki bir erkeğin karakterinin bile neye yönelik olduğunu anlayabileceğin bir çok şey var ve bu, o zeki erkeğin bizzat karakteristik özelliği olduğundan dolayı zaman zaman bunu belli etmemesi "im-kan-sız". Bir erkeğin ya da bir kadının zeki olması, o kişinin niyetini aynı yapmaz. Zekasını kötülüğe kullanmak da isteyebilir, iyiliğe de kullanmak isteyebilir. Bu bile onun kendi seçimi ve dolayısıyla oluşan karakteridir. Yani zeki bir erkek, iyi niyetliyse, riskli olmaktan ziyade sana ömürlük ilişki garantisi verebilecek türden birisidir aslında çünkü aklı iyiliğe çalıştığı için her türlü yapılacak iyiliği düşünebilir ve karşısındaki kişiyi anlamaya çalışacak eylemlerde bulunur. Bu bile neticede bir iyilik sayılır. Çünkü kötü olan insan tersine anlayışsız davranır. İşte zeki olup da kötü niyetli olan bir insan, nereye kadar rolünü sürdürürse sürdürsün, bir gün rengini belli eder. Ya da küçük bir işaretle bile anlayabilirsin. Dolayısıyla zeki erkekler ilişki için risklidir diye bir algı oluşturup da tüm kadınları zeki erkeklerden soğutacak bir fikir ortaya atmanın ben çok da doğru olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta onlar da insan. Benim gözümde iyi niyetli olanları mutlaka, biriyle gerçek bir aşk ilişkisi yaşamayı hak ediyor.
- +1 yıl
Bütün düşüncelerim bunlar.
- +1 yıl
Mantık ve duyguları bir arada kullanmak konusuna katılıyorum. Ama duyguları kontrol etmekte yarar var. Gerçekçi olmak daha adımlarını daha sabit atmana ve tökezlemeni engellemene yardımcı olur. Duygularsa seni çok kırabilir. Ama duygular sayesinde hayattan daha çok zevk alırız aslında bu da dopaminle ilgili beyinin salgıladığı bir horman ve uyuşturucudan neredeyse bir farkı yok diyebilirim buda seni bağımlı kılar bir kişiye neseneye ya da herneyse. Duygular sonsuzdur karmaşıktır içinden çıkılmazdır bu yüzden realiteye başvurmakta yarar var. İyi zeki erkek konusuna gelecek olursak. İnsanların hiçbirine tamamen güvenmem çünkü herkes hata yapabilir normaldir. Hayat değişkendir hiçbir zaman sürekli ve aynı kalmaz herşeyin sürekli ve aynı olacağını düşünmek zekice olmaz. Bu yüzden mesela ben kendimden zeki biriyle bir birliktelik seçmem. her şey değişebilir değişkendir roller değişir hayat benim için bi oyun gibi bir nevi simülasyon. Akıllıca seçimler yapmak önemli hele ki partnerde. Çok kafa yormaya gerek yok kendi adıma aslında en karmaşık durumlar bile basit bi nedende yatar bu yüzden. Boş
- +1 yıl
@nioleth zaten bu nedenle mantık ve duyguları bir arada kullanma durumu yarı yarıya olmalı. Birisi baskın hale geldiği zaman, kişi insan olmaktan çıkıyor. Artık daha farklı bir duruma evriliyor. Duygusuz bir şekilde davranıp hayattan zevk alamamak var, çok iyimser olarak duygusallığını ortaya koyup başkalarının mağduru olmak var. İkisi de kötü alternatifler. Ama yerine göre duygularını yerine göre de aklını kullanırsan hem bu hayattan zevk alırsın hem de adımlarını bu zekan sayesinde sağlam basarsın. Hayat sonuçta bir mücadele gibi. Mücadele etmeden de zafer kazanamazsın. Zaman zaman risk almaya değer.
- +1 yıl
Ben mesela kendimden daha zeki hem de iyi niyetli, ilişkide sadakatli bir kadın karşıma çıksaydı öpüp başıma koyardım çünkü böyle bir insan, ilişkide neler yapılabileceğini, nasıl daha sağlıklı bir ilişkimiz olabileceğini, nasıl daha iyi niyetli bir insan olunabileceğini benden bile daha iyi biliyordur. Her şeye fazla realistik bakmamak lazım. Bazen oluruna bırakmak gerekiyor. Bu hayata bir daha gelmeyeceğiz.
- +1 yıl
@nioleth ha bir de son olarak...
Hayat değişken olabilir ama insanlar değil. Bir insan 7'sinde neyse 70'inde de olur. Bunu destekleyici olarak sevdiğim bir oyun karakterinin çok güzel bir sözü vardı "Yoldan çıkan iyi kız diye bir şey yok. Gerçek yüzünü gösteren kötü kız var.". Bu durum aslında sadece kızlar için değil de tüm insanlık için geçerli diyebilirim. Dolayısıyla şunu unutma: Bir insan asla değişmez. Sadece maskesini düşürür. - +1 yıl
"Bir insan 7'sinde neyse 70'inde de *odur.*" yazacaktım. Dokunmatik bazen sıkıntı çıkarıyor da. 😛
- +1 yıl
@nioleth yani uzun lafın kısası, sen bu hayata maddesel bir simülasyon olarak bakıyorsun. Bense bu hayatı imtihana dayalı bir mücadele alanı olarak görüyorum ve bu yüzden manevi kısımlara da inanıyorum. Düşüncelerimiz ve inançlarımız farklı. Ama saygı duyuyorum. 🙏
Çünkü cidden entelektüel bir düşünce yapısına sahipsin. Bu sitede bir kişi hariç hiç bir kızla böyle uzunca entelektüelliğe dayalı bir sohbet etmiş olduğumu hatırlamıyorum. Gerçekten fikirlerimiz farklı olsa da kötü bir düşünce yapısına sahip değilsin ki bu da hoşuma gitti. Saygılarımı sunuyorum. 🙏 - +1 yıl
@nioleth rica ederim. Yine ulaşmak istersen ya da bu tarz sohbetler etmek istersen de mesaj kutum her zaman açık. Entelektüel insanın havası bir başka oluyor. 👍
İyi geceler dilerim. 🙏 - +1 yıl
7 sindeki insanla 70 indeki insanın aynı olacağını düşünmüyorum bu arada. Evet bazı şeyler değişmeyebilir. Ama bir çok şey değişir. Değişim mümkündür bence mümkün değil demek çok katı olur. Ama bu o kişinin kendisiyle ilgili olan bi durum. Teşekkürler tıp öğrencisiyim beyini görüyoruz şu sıralar felsefe okumayıda severim bunların etkisiyle yazdım bişeyler iyi geceler
- +1 yıl
@nioleth düşüncelerimiz her ne kadar farklı olsa da farkınız belli oluyor. 😉👍
İyi geceler tekrardan. 🙏
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir insan 7 sinde neyse 70 indede aynıdır ve sevmeyi öğrenmenin cinsiyetle alakası yoktur. Sevmek cinsek organla değil kalple ilgilidir. Sevmeyi bilen kadınların sorduğu sorulardan bir kaçını paylaşayımda erkekler olarak sevmek neymiş öğrenelim :))

. 
. 
. 
. 
:(( 
.. Erkeklere sevmeyi öğretmeden önce kadınların çözmesi gereken daha önemli konuları var bence :) biz geçte olsa sevmeyi öğreniyoruz sonuçta..
104 Yorumla- +1 yıl
Aslında sadece erkekleri sordum , kadınlar biliyor diye bir dip not düşmedim
Sadece bir cins üzerinden soru sorunca cinsiyetçilik yapmış olmuyoruz bunu neden böyle düşünürsünüz ki🤷🏼♀️ - +1 yıl
Kadın duygusaldır erkek mantıksal bir erkek sevmeyi adam olmayı annesinden öğrenir veya öğrenemez. Neşet Ertaş boş yere "kadınlar insandır biz insanoğlu" demiyor. Bende seninle aynı şeyi söylüyorum kadınlar sevmeyi bilip biz erkeklere öğretmeli. Kocası hapiste kadın yasak aşk yaşamış doğurmuş bebeği canlı canlı gömmüş :((( nasıl bir şey bu! Nereye gidiyoruz? İyiliğe yönlendirip kötülükten sakındırmamız gerekiyor. Acil olarak sevmeyi saygı duymayı öğrenmeliyiz. Seni eleştirmiyorum yanlış anlama olmasın aksine hak veriyorum sana..
- +1 yıl
Bana ne için hak veriyorsun😊 ben sadece soru sordum fikrimi belirtmedim.
Kötü insan vardır kötü kadın kötü erkek diye ikiye ayrılır. Bu verdiğin örnekler kadın olanlar , erkek olanlarıda var
Sorum ise sevmeyi öğrenmenin neye dayandığı , bunun için olgunluk mu gerekir ya da ne? - +1 yıl
Kadınlar sevmeyi biliyor diye not düşmediğin konusunda sana hak veriyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKatılmıyorum, lütfen burada kendi yaşadığınız, çevrenizde birkaç kişiden görüp duyduğunuz ilişkileri genelleyerek konu açmayın, ben kedi gibi kapı kapı dolaşmadım ama şu an 4 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşım çok güzel seviyorsun diyor. Herkesi sürekli aynı kefeye koymaktan vazgeçsek artık? Şu sitenin en büyük sorunu sürekli genelleme.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
186Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek sevmeyi, kendisini sevdirmeyi başaran kızdan öğrenir.
710 Yorumla- +1 yıl
Bu mantıkla ,
Bir kadında sevmeyi, kendisini sevdirmeyi başaran erkekten öğrenir
Doğrumu hocam 😄 - +1 yıl
Sevdirmeyi başarmak mühimdir. Bunun için çok argüman lazım. Öyle ha deyince aşk olmuyor. Birikinti konisinin ve yelpazesinin aşk suyuyla dolması lazım. Karşındaki insan kendisini sana sevdirmek yerine nefret ettirirse ya da pas vermezse niye sevsin erkek ya kız. Erkeklerin biraz daha sevmeyi geç öğrenmesi duygusal bağlılık konusunda odun olmasından kaynaklı. Ben öyle değildim. 19 yaşımda yeterince olgun bir şekilde sevmiştim ama benden büyük insan bunu başaramadı. Çoğu kızında artık bu konuda başarılı olduğunu düşünmüyorum. Kısaca aşk aslanın ağzında. Zaten evliliklerde 30 yaş civarına dayandı.
Belki de mesele sevmeyi öğrenmek değil onu yaşamaktır 😉 - +1 yıl
Uykulu iken bile ne kadar güzel konuşuyorsun Aliii😍😄
- +1 yıl
🤣🤣evet uykunun en dolunay haline geldim
- +1 yıl
Kurt adam olmadan uyumalısın 😂
- +1 yıl
Olursam ne olur ki 🐺🐺🐺🐺🐺
- +1 yıl
İsırırsın🤦♀️😂
- +1 yıl
🤣🤣artık güneş açtı tehlike geçti
- +1 yıl
Tamam masanın altından çıkıyorum o zaman👁️
- +1 yıl
🤣🤣çıkabilirsin ortalık serbest
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ya, 30+ gerçekten sevmeyi, değer vermeyi öğreniyorlar, tabii hepsi değil
kuşum görseli çok aradın mı :D35 Yorumla- +1 yıl
Hahaa sevmeyi öğrenmiş erkek profili bu öyle deme , bakışlarından belli 😄
- +1 yıl
Hahah saç sakal karışmış bunda :D bu sevmesin bi zahmet 😃😃
- +1 yıl
Golden reel ödülünü almış foley sanatçısı bu kişi, adı Ron Jack Foley. Çok karizma bence 🌚
- +1 yıl
Uuuu :D tamam o zaman ödül aldıysa saç sakal karışabilir hahah 🌺
- +1 yıl
😄🌺
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde erkekler 30 yaşına kadar flört tarzı ilişkilere sıcak bakıyor gadası. Ama 30 yaşına geldiği zaman ciddi uzun soluklu bir ilişki için seveceği kadınlar aramaya başlıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılBir erkek kazık yiyince sevmeyi öğrenir zannımca.
Erken yaşıma rağmen 2-2,5 senedir çıkmaz aklımdan.
Bekliyorum desem neyi bekleyeceğim onu görmüyorum bile
Ümidi kestim çok yoğun olduğum zamanlar dışında her zaman aklımda...
Alaaddin sihirli lambasından çıkıp geri getireyim mi onu dese kırgınım , soracağım hesaplar var.
Alaaddin ona çıksa sorsa aynı soruyu o beni kazığa oturtacak hesap sorarken.
İşin kısacası 30 yaş falan klasik bir genellemedir,
insan her yaşta sevebilir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBu işler yaşla değil tecrübeyle olur.
Sadece erkekler bu durumda değil
Bazi kadınlar da bu durumda dır.
Bu iş yaşla ya da cinsiyette değildir.
Bu kişiyle ilgili onun yaşadığı tecrübeyle, ne istediğini bilen ya da bilmeyenledir.
Kimisi 30 ndan sonra Kimisi 60ndan sonra.
Tecrübeler insanı olgunlaştırır ders verir. Neye değer vermen gerektiğini anlan, nasıl biri olman gerektiğini anlan Tecrübelerle olgunlaşın aynı hatayı 2 kez yapmamaya çalışın.
Yaşla olunacak iş değildir bu.
Bence.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum şahsen hayatın sana sunduklarına göre değişir birine ait olmayı bilmek için 30 olmayı beklemeye ve erkekleri sevmeyi beceremeyen çömezlermiş gibi renci de etmeye gerek yok zaten erkekler 30 unda sevmeyi ögrenir aslnda yanlış bir bilinçaltı kodudur erkekler ve kadınlar sevmeyi ve sevilmeyi herhangi bir yaş sınırı belirlemeden doğru zamanlama da doğru insanla buluştukları an kendiliğinden bu deneyimi yaşayacaklardır
71 Yorumla- +1 yıl
Aynenn boş yapıyolar burada
Gençler genelde laylaylom oluyor günlük ilşkileri seviyorlar çorap degistirir gibi sevgili degistiriyorlar.. Tabi 30 dan sonra birazda olgunlasip daha mantikli kararlar alabiliyor...
Ve bu kararlara bagli olarakta tek bir kadini sevme yetileri daha fazla oluyor ve bağlılık oluyor...30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30'undan sonra heeee demeyee başlıyorlar asıl. Gözleri açılıyor tabi beyni olanların. Beyinsiz erkek gırla tonla var çünkü.
Beyinsiz erkek 28 yaşından 35 yaş arasında evlenir.
Beyni olan erkek 19-20 yaşında ya da 40'lı yaşlarına geldiğinde evlenir.
Erkeklerin en best verimli çalışan zamanları 28-35-38 arasıdır. Bu zamanı da evlenmek gibi şeylerle harcamış olmaları beyinsizlik.
He bir de evde kalmış olduğunu anlıyan 30 yaşlar da ki kızlar ya şimdi ya asla kapağı bir zarganaya atalım edasıyla ciddi ciddi pazara çıkar gibi koca arayışına girerler... Bu yüzden 28-35-38 arası evlilikten kaçınmak mantıklıdır erkek için.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılBana göre 30'undan sonrakiler sadece iyi rol yapabiliyor diyebiliriz (Istisnalar hep vardır.). Ben şahsen sevmeyi 5 - 10 yaşlarımda öğrendim. Ciddiyim dediklerimde de. Yoksa yine ayrılıklar boşanmalar devam etmezdi değil mi?
27 Yorumla- +1 yıl
5_10 yaşlarında mı, ama ben aşktan bahsediyorum
- +1 yıl
Ben daha okula gitmeden pelin diye aynı mahallede bir kız vardı her gün beraber takılırdık sene 1999 2000'ler sen bilirsin zaten aynı yaştayız haha. Neyse o benden 3 yaş büyüktü 1 2 yıl beraber oynadık eğlendik bir gün bizim eve geldi ve kokulu bir gül verdi annemgile. Bana annemgil bunu 1 hafta sonra söylediler dediler ki pelin babasının tayini üzerine başka şehire gitmişler işte o an aşkı anladım ben bilmesemde. Ve o kokulu gül hala bizim evde vazodadır.
- +1 yıl
Vayy be😍 içli içli okuduğun şiirden belliydi ama😄
Yok ben 25 yaşındayım") - +1 yıl
Yani hayatta böyle şeyleri erken yaşayınca, ister istemez her alanda o hissi yaşıyorsun. Tabi tek aşk maceram bu değilde ilki buydu işte. Daha şiir okumak ne ki bir çok şiir yazdım peçetelere kağıtlara hepsi yandı. Unutmamışsın demek hala şiiri hahaha.
- +1 yıl
Fazla farkındalık sahibi olduğumdan unutmam hiç bir şeyi tabi unutmak istersem 🌬️puff diye yok olur.
Sanatsal ruha sahipsin bu yüzden sevmeyi biliyorsun👌 - +1 yıl
Teşekkürler. Seninde sanat gibi bir karakterin var bu yüzden sevilmeyi hakediyorsun umarım bulursun haha.
- +1 yıl
Mersi
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence çoğu erkeğin problemi olgunlaşamamak ve değil 30 70den sonra da sevemezler. Çocukluktan erkek çocuklarını severler diye alıştırırlar yani onar da her kes beni sevsin ama ben sevmeyim modunda yaşar giderler. Bence toplumumuzda anneler düşünmeli bunu.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Erkeğin olgunlaşması yaş ile alakalı değildir. Erkeklerin geneli yaşlandıkça yorulur ve ortam kriterlerine uyum sağlayıp buradan pozitif enerji çekmek için ortama uyumlu davranır.
Kadınlar daha metafiziksel varlıklardır. Kadın her yaşta aşkı yaşıyabilir30 Yorumla
+1 yılSeve her zaman sever ama bazı insanlar sevgiyi aramaz ya da ne biliym o yaşına kadar belki karşısına kimse çıkmamıştır ondan da olabilir ama sevginşn yaşı olmaz diye düşünüyorum tabi bu insandan insana değişir çünkü herkesin düşünce yapısı farklıdır ve sürekli olarak çalışır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır bu çok yanlış bir soru ve düşünce. Aksine tam tersi. Erkek 30'undan sonra sevmeyi değil mantıkla bakmayı öğreniyor. 30 yaşında aşk yaşadığını iddia eden bir adamın aklından geçen tilkileri hiç bir kadın o adamın masum davranış ve rollerinden anlayamaz.
En tehlikeli erkek tipleri de genelde bunlardır zaten ki... deyip susayım ben. Devamı fazla spoiler olur. :)20 Yorumla
+1 yılHayır. Sevmeyi bilen erkekler 30'dan sonra fark ediliyor. Çünkü kadınlar gençken kendilerini sevmeyen erkeklerin peşinde olup yaşları ilerleyince o erkekler onları artık hiçbir şekilde beğenmeyeceğinden sevmeyi bilen erkeklerin parasından ve ilgisinden sevgisinden yararlanabilmek için böyle erkeklere yöneliyorlar.
10 Yorumla
+1 yılerkek her daim sevmeyi bilir erkegin gercek aski kadinlara iki numara büyük gelir, Kadinlarinki sadece lafta kalan sözlerden öteye gitmeyen sadece yazilarda ve sözlerde hapis olmus sevgi tarzidir, erkek asik olursa benligini gelecegini herseyini ortaya koyar yeri gelirse canindan vaz gecer zindan olur ona sevdiginden uzak her yer karsiliksiz senelerce pesinden kosabilir ama Kadin asla böyle birsey yapmaz sadece laf ebeligi yapar oda yersen tabiii. buyrun mikrofon sizde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. 30’dan önce de sevmeyi biliyoruz ama o zaman odakta daha çok fiziki güzellik ve cinsellik oluyor. Sonra karakterin, kişiliğin, paylaşmanın önemini daha fazla anlamaya başlıyoruz, kendimizi daha iyi tanıyoruz, geçmiş hatalardan yola çıkarak saygı, değer ve güven göstermenin daha iyi yollarını buluyoruz. Sevgimiz daha belirginleşiyor, daha anlamlı hale geliyor.
10 Yorumlaonu yaşla alakası yok.. kişilikle alakalı sevmeyi seviyor mu; aşk yaşamayı seviyor mu, yoksa her gün başka kadınla sabahlamayı mı seviyor.. bunun yaşı yok. bu yaz tatile gittiğimde mesela kumda bir arkadaş grubu gördüm. 2 tane çift vardı çocuklu. Yanlarında bir tane de saçı ak pak bir adam 40 ortalarında kendini metal müziğe vermiş etrafı rahatsız ediyor ve umrunda değildi. bütün kadınlara da bakıyordu mesela. Adam tek tabanca takılıyor Teoman gibi. :DDD
10 YorumlaHenüz 30 yaşına ulaşmamış erkeklerin bu soruya ne alakası var demeleri gayet normal. Bu yaşa vardıkları zaman daha net anlayacaklar sevgi ve sevgiliye hak ettikleri gereken değeri vermediklerini.
Bu biraz da yaradılıştan gelen bir şey. Erkekler hem fiziksel, hem zihinsel anlamda daha geç olgunlaşıyor.
Saygılar10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslında 30'undan sonra sevmeyi öğrenmek değilde, artık yaşta gelip geçiyor. Birşeyler olsun gibisinden bir psikolojiyye kapılınıyor ve o psikolojinin sonucundada öyle sanılıyor ki gerçekten aradığı aşkı buldu veya gerçekten seviyor.
Bu esasında kadın içinde böyledir.10 Yorumla
+1 yılYaşla alakalı değil bence tamamen olgunluk ile alakalı ama o olgunluk genelde erkeklere 30 yaşından sonra geliyor ama erkekler sevmiyor zaten yaşla alakalı değil bu karakter olarak 30 dan sonra oturuyor ama sevme duyguları yok sevmeyi geç gösterilen sevgiye bile saygıları yok allahtan alıştım artık darbe yemeye
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin bir kısmı 30 undan sonra testesron hormonuyla değilde aklıyla biraz olsun duygularıyla hareket ediyor. Ülkemizde kadın ruhundan anlamayan erkek sayısı %90 falan böylelikle kadınlara çok görev düşüyor. Aman deyim 25 yaş altı bir erkekle ciddi düşünmeyin O tam bir yürüyen testesteron😂
21 Yorumla- +1 yıl
😄😄
+1 yılzaman ve hayat tecrübesi.. gerçekten sevilmeye değer olanı öğretiyor.. derinlerde bir yerde doğru olanın ne olduğunu anlıya biliyorsun..
Sen nasılsın ece iyimisin25 Yorumla- +1 yıl
İyiyim teşekkürler 😊
- +1 yıl
iyi olmana sevindim.. Gurbette kendine iyi bak iyi geceler..
- +1 yıl
İyi geceler 🥰
- +1 yıl
sütümü içtikten sonra yatarım :D keyif paylaşımlar
- +1 yıl
Bugün gördüğüm ve baya güldüğüm bir fotoyu paylaşıyım @pilly_bhebek
30’undan sonra hala sevmeyi öğrenemeyen ve olgunlaşamamış çok erkek gördüm. 30 yaşını geçmesi daha düzgün sevebileceğini göstermediği gibi 30’dan genç olması da sevemeyeceği anlamına gelmiyor. Bence yanlış bir genelleme. Ben bağlantı kuramadım
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kendisini maddi imkanları için değil de kişiliği ve karakteri için seven biri çıktığı zaman.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek sevmeyi 10-12 yaşlarına kadar öğrenir bilir ve en iyi o zaman sever. Sevdiği bir oyuncağı kaybolur, sevdiği bir arkadaşı konuşmaz, sevdiği çizgi filmi izleyemez günlerce gecelerce yasını tutar unutmaz büyüse de unutmaz. Olgunlaştıkça da sevmeyi değil kaybetmeyi öğrenir. Kaybetmenin ne kadar normal olduğunu ve her şeyi kaybetme ihtimali olduğunu bilir bu yüzden hiçbir şeyi bir daha o kadar saf temiz sevemez.
10 Yorumla
+1 yıl30 yaşından sonra erkekler level atlıyor hepsi olmasa bile çoğu
Ne konuda diye sorarsan Tabii ki ruhsal olarak
Bazı şeylerin farkına varıyorlar11 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak böyle evet, katılıyorum
+1 yılErkekler sevemiyorlar ya
20 yaşındayken cocuk gibiler buyumuyorlar
30 yaşına gelene kadar da sevdilerse birini o da yarı yolda bırakıp gidiyo
Sonra boş bos devam.
Aşka inancını kaybediyorlar22 Yorumla- +1 yıl
Kızlarda daha çok var bu biliyo musun peki o kadar konuşuyonda
- +1 yıl
Evet var
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Hayır erkekler çok küçük yaşta sevmeyi öğreir ancak ergen oldukça sevginin yerini önce eğlence alır.. Olgumnlaştıkça sevmeye dönüş yapar çünkü tren kaçmak üzeredir.
30 Yorumla
+1 yıl30 yaş altı da seven erkek gayet çok ama kadınların hiçbiri seven erkeğe hiçbir değer vermediği için onlarda serseri gibi takılmak zorunda kalıyor zira sevdikçe değerin azalıyor bizzat kendim deneyimledim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl20 ile 30 arası acık denizleri sever erkekler dalgayı heyecanı riski 30dan sonra sıg sularda zaman gecirmek isterler erkek gec olgunlasır burdan geliyor bazı seyler bıkkınlır verir bunu sonu sade ilişki sevme hissi daha belirgin olur böyle bişey :D
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Önemli olan bu kıymeti bilen kişiyle ilgili. Bunu kadın erkek olarak ayırmamak lazım. Sevmesini bilen her yaşta sever. Ama maalesef gerçek sevgiyi hak edene, sevmesini bilene değil yanlış insana vermiş oluyoruz.
10 Yorumla
+1 yılSevmek yaş ile olsaydı ohoo.. içten sevebilmek önemli.. bir insanın içi pis ise isterse 100 yasına gelsin sevmeyi öğrenemez. Bir insanın içi sağlam olmalı. Kız erkek fark etmiyor.
20 Yorumla
+1 yılMerhaba 👋
Erkekler 30zunda bile aynı. Kişiliği bozuk insan hiç bir zaman sevemez. Devamlı birden farklı flört etme gereğinde bulunuyorlar.
Ben inanmıyorum. Şu yakın zaman da bile "Kimse yok dediği halde başka flörtleri çıktığını gördük".
Kişiliksiz insan her yerde kendini belli ediyorlar.
Keşke sevmesini bilseler ama hayır her zaman birden fazla ilişki kadın arıyorlar.21 Yorumla- +1 yıl
Sen aşmalısın artık bu sorunu
- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılotuzdan sonra yaş geçtiği icin karşıdakini kaybetmemek icin de seviyormuş gibi davranıyor olabilirler 🤡🤡
30 Yorumla O kadar beceriksizlerse 30 dan sonra sevmeselerde olur.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tamamen kişilik ile alakalı, herkes bir değil. Bana göre de kızlar bu şekilde. Anlayamıyorum bir türlü olgunlaşamıyorlar. Hep lay lay lom çocuk gibiler.
30 YorumlaBöyle söylentiler şehir efsanesi aklı başında bir ergen de çok güzel seve bilir..
30 40 50 yaşındaki de kız erkek farketmez yeter ki seven kişi sevmesini bilsin..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğine göre değişiyor ben eskiden sevmeyi biliyordum, hala da biliyorum 20, sinde de 30, onda da. 40, da da aynı değişen bir şey yok değişen tek şey dengesizliklerden dengem bozuldu😄
10 Yorumla Sevebilen her yaşta seviyor da bir de asla sevmeyi öğrenemeyip üstüne üstlük orada burada atıp tutan erkekler ve kadınlarla dolu ortalık
20 Yorumla
+1 yılŞu yaş kısıtlamalari bana çok saçma geliyor. Her kişinin olgunlaşma yaşı farklıdır, karakteri farklıdır
10 Yorumla
+1 yılpek sanmıyorum ama evlilik yaşı geliyor daha doğrusu gecmek üzere olduğu icin arayis içine giriyorlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılYaşım 40 bencede 30 una kadar ister istemez cok sevmeyi bilmeyiz seviyoruz ama tam sevmek değil bence
10 Yorumla Evet adil yıldırım youtube izle o da öyle diyor 25 ine kadar erkeğe güvenmeyin felan diyordu mantıklı düşünemezler yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenç yaşta sevmek, her iki cinste de daha çok masum ve gerçekçi oluyor..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler otuzuna kadınlardan kazık yiyerek olgunlaşıp, otuzundan sonra gerçekten sevebilen kadında sevgiyi arıyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılvalla krıtık yas 30 sonrası ; sevmeyi , silkelemeyi , adam olmayı , para kazanmayı , hayatı ogrenıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılHak verdim 30 dan sonra duygular daha önem kazandı. Ama bundan önce de sevmek kolay ya is karşılıklı seveceğin birini bulmada
10 Yorumla
+1 yılGerçek sevgiyi hakedenler birbirini buluyor.
Kadın ve art niyetli olmadikca
En kötü kadında sever en kötü erkekde...10 YorumlaAşk olgunluk gerektirir. Çocukça biri bırakıp gider. Ama gerçekten seven iki insan ömür boyu sever. Ben buna inanıyorum.
10 Yorumla
+1 yılYaşa bakmaz bu, olgun kafaya ulaşmayla alakalı. 30-40a ulaşıp hala abaza kabilesinden istifa edemeyen hemcinslerim var.
10 YorumlaSevmeyi o yaştan sonra öğrenmiyor belki ama belirli bir yaşa gelmeden pek bir şeyin değerini anlayamıyorlar, kıymet bilmiyorlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Erkekler 30'una kadar cocuk gibi 30-40 arasi olgun 40 dan sonra ergenlige cocukluga geri dönüs yapiyorlar.
10 YorumlaHedef kitleye mensup bir erkek olarak söylüyorum. Öğretilmezse öğrenemez. Ama 30dan sonra öğrenmeye müsait desem yeridir.
10 Yorumla
+1 yıl20 li yaşlardaki erkek hep o yaşlarda kalacağını ve günü geçirme hesabı yapar. 30 lu yaşlardaki bir erkek artık sorumluluk süresinin başladığına inanır ve değer gösterir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bak bencede 30 dan sonra sevmeyi ögreniyoruz o yaşa kadar artık iyice herşeye doymuş oluyoruz artık sadece huzur arıyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeki kızlar ne zaman? peslerinden kosturmaktan wazgecip evde kalma korkusuyla abidik gubidik erkek nüsvetteleriyle kac yasinda evleniyor?
bence olgunluk insanin zor sartlar altinda yasamaya adapte olduktan sonra vardiklari bi makam10 Yorumla
+1 yıl25 yaşındayım sevilmek istediğim gibi sevdim ve kaybettim artık bir çaba veya umut kalmadı bende belki sizlerde vardır ✋🏻
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKişiden kişiye farklılık gösteren bir konu bu.
Otuzundan önce de çok güzel sevenlere şahit oldum ben.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence geç yaşta yanlış tercihlerin sonucunda böyle düşünceler oluşuyor. erkekler genç yaşta sevmesini son derece iyi biliyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. Erkek sevmez sevsede sevgisinin değeri yok nasılsa her gördüğüne nefsi uyanıyor zayıf nefisliler
20 Yorumla- Devamını Gör (196)
Devamını Gör(241)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem