Selammmmss musmutlu günler efenim🥳
Erkekler kaç yaşından sonra gerçekten sevmeyi öğreniyorlar sizce?
30 diyorum var mı artıran?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

#sosyetic
Selammmmss musmutlu günler efenim🥳
Erkekler kaç yaşından sonra gerçekten sevmeyi öğreniyorlar sizce?
30 diyorum var mı artıran?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

#sosyetic
Bence gençlik yaşlarında seviyorlar. Genelde ilk hayal kırıklığından sonra sevmeye tövbeli olanı çok oluyor. Olgun erkekler ise (zaten erkekler mantık ağırlıklı varlık) daha çok mantığına göre eş seçer bence. Aşkın, sevginin yalın halini gençken yaşadıklarını düşünüyorum.
bunun bir yaşı olduğunu sanmıyorum. yok erkekler belirli bir yaştan sonra olgunlaşıyor, yok erkekler şu yaştan sonra gerçek sevginin ne olduğunu anlar, yok şöyle yok böyle diyerek erkekleri belirli sınıflandırmalara tabi tutulmasını saçma buluyorum, nasıl kadında buluyorsam. bu tamamen o kişinin kişiliğine bağlı bir durum, doğru düzgün birisiyse her yaşta bunun kıymetini bilerek hareket eder. değilse yedisinde de sevmeyi bilmez, yetmişinde de.
Ne istedigini bildigi yasta aslinda yani bu 20 olamaz gerci kadin olsun erkek olsun 30 yas bence hayatinfaki bir viraj gibi ondan sonra her şey farkli ceyran ediyor hayatinda ve gelisiyor sanki o yüzden o donemden sonra sevmeyi ögrenebilir
Lakin sevmis ve sevilmemis ya da gercekten sevilmeye deger birisini bulamamin vermis oldugu kiricilik insani birazcik daha ürkek korkak ve bilmemezlik yapabiliyor diye dusunuyorum :)
Bu çok bilinmeyenli bir denklem bence.. 😄
Kişi olgunlaşınca, bazı hislerinin adını net bir şekilde koyabiliyor..
Bu her ne kadar sevenle ilgili olsa da, gerçekten sevilmeye değer birilerinin karşısına çıkmamış olması da önemli..
Örneğin ben.. 😄
Örnekteki seni 😃🖤
Teşekkür ederim.. 😊
Rica ederim 🙂
Cevap
38Cevap
Genel olarak bence 45’ten sonra çünkü el ayak yavaş yavaş düşmeye başlayınca sevmeye başlıyorlar
Yok yok yazmayacam, aklıma geleni yazmayacaaam sjdkd
Dkjdjd yaz nolur kiymetlimiss cnnx
Hayır zorlama beni, içimde kalsın hsjadja
Kesin düşündüğüm şey nxnxj
Kesin 😃😃
30 dan sonra ya o yaş bir eşik sanki
Bence bunun yaşla ilgisi yok, karakterle ilgisi var ve cinsiyetle de ilgisi yok
Karşıdaki kadına bağlı eğlenmelik ve evlenmelik olarak ayırırz kadınları buna 20 yaşındada denk gelebiliriz 30 yaşındada. Gerçekten hal hareket giyim kuşam ile aidiyetliğini gösteren o duygusunu erkeğe yaşatan, erkeğin sahiplik duygusunu kabartan kadın gerçek sevgiyi alır. Yoksa laylayloma laylaylom. Şımarık kızlara sürekli kapsayıcı olmak zorunda değiliz. 😎
Bu bence yaşa bağlı değil de kişinin yapısına bağlı. Mesela görüyoruz adam (!) gelmiş 25-35 yaşlara. Ama halen böyle herkesle flörtleşme peşinde. Gerçekten sevmek nedir bilmiyorlar. Bazıları ise gerçekten adam oldukları için sadece bir kişiye bağlı kalıyorlar
Bence bu kişinin olgunluk seviyesine gore degisiyor. Benim lisede de kiz arkadaslarini cok seven arkadasim vardi bir coguda evlendi. Biraz kafayla alakali zira bazilarinin tahtasi eksik oluyor
Ama büyük çoğunluğu 30a kadar kıymet bilmiyor 🙄 yanlış mıyım?
Genellersek evet doğru
O zaman genelleyelim 😅🤝
İnan. Bu soruyu sormuştum kendime birkaç gün önce. 😊Yanıtlara bakmaya geldim.
Sana bu soruyu sordurtan neydi 🧐 şimdi ben o kısmıyla ilgileniyorum 😬
😂Tabii ki hayatıma aldığım erkekler
shsjshs o zamansa tamam 😁
😂😂
Erkekler kaç yaşında sevmeyi bırakıyor diyecektin. Siz gerçekten erkeklerden bir habersiniz
İlk aşık olduğumuz insandan kazık yiyene kadar severiz sonra bir daha sevmeyiz varimiz yogumuz cinsellik olur
Belli bir yaşı yok aslinda.
Hayatı anlamaya başlayıp herşeyin kısır bir döngü oldugunu anlarsaniz gerçek sevgi bulma hevesi basliyor.
Bunu ne kadar önce anlarsaniz sevgiyi bulma şansınız o kadar fazla.
Ben 40 yaştan sonra eşinin kıymetini anlar diye okumuştum. Ama geç bir yaş be:)
O yaştan sonra anlasa nolur anlamasa ne :D
Aslında varlıklarını unuttuğumuz zaman, kendilerini hatırlatmaları, çok saçma.
Erkek ADAM her yaşta sever kendini bilen erkekte bu doğuştan gelen bir şeydir asıl soru kadınlar ne zaman hangi yaşta NET olmayı ve gerçekten sevmeyi değer vermeyi öğrenir 20 si de aynı 40 ı da aynı tecrübe ettim sağolsunlar
Biz sevmeye nezaman başlıyoruz biliyormusun çocukken orta okulda sınıfta hoslandıgın kucuk tatlı kız, lisedeyken konusmaya bile zorlandıgın evlenmek istediğin kız. Büyüdükçe sevmeyi unutuyıruz. Kirleniyoruz... Ben sevmeyi bilmiyorum galiba, kimi sevdiysem düşman oldu bana repliğ gelşyor aklıma. Büyüdük kirlendik sevemedik.
Kadın erkek farketmeksizin gençken daha kolay aşık olunur, daha çok sevilir, fedakarlıklar yapılır. Zamanla zorlaşıyor. Devreye mantık giriyor.
Bir şeylerin farkına varmak için yaş yetmez yaşamak gerekir. Kaybedince anlıyor insan elindekilerin kıymetini ve iş işten geçince akıllanıyor.
Erkek milleti bu belli olmaz ki.
Mesala ben 15 yasimda öğrenmistim.
Cok da guzel sevdim. Ama olmadi iste.
35 Net, yokluk bilinci arayışa götürür onları, o yaşa kadar vurdumduymaz yaşarlar. Her erkek bir değil tabi. Bu duygusuz erkekler için geçerli
Her yasta severler erkekler dogru kisileri secmeyen kizlarda suc
yaşadığı aşk acılarına bağlı rakam vermek gerçekci olmaz :)
Adam olan her yaşta sever ama anca 30 dan sonra olgunlasiyorlar bu bı gercek
Olgunlaşımca sever ve erkekler geç olgunlaşıyor bencede 30
Yalnız öleceklerini anladıklarında anlarlar. 30 lar bile erken
Erkekler sevmeyi biliyor da kadın bunu hak ediyor mu?
Kaç yaşından sonra öğreniyorlar bilmiyorum ama 10 yaşından sonra unutuyorlar
Sevmek değil de, değer bilinmesi 30-35 olabilir gibi..
30 ve üstü. Onun öncesi abuk subuk heves aşk muhabbetleri
Öğrenmeyin işi biliyor diye bütün işi size kitliyorlar
Kadınların istediği şeyin sevgi olmadığını anladıkları yaşta.
Belli bir yaşı yok. Deneyim konusu. Ne zamanki kıymetini bilmedikleri bir kadını gerçekten kaybettiklerini anlayıp pişman oluyorlar, işte o zaman sevmeyi de öğreniyorlar. Ama artık uzaktan.
Bence bunun bir yaşı yok karşılarına gerçekten sevebilecekleri biri çıkarsa zaten severler
Bu işin yaşı olmaz seven seviyor
O öyle sevmeler değil, gerçekten sevmeler 😃
Sahte sevmeler de var seviyorum diyip ayrılan mesela bu sevgi değildir. Biz sahtekar değiliz 😀
Eh tamam işte, gerçekten sevmeyi ne zaman öğreniyorsunuz?
Ben kendi adıma konuştum zaten sevmiyorsam hissetmiyorsam birisiyle birlikte olamıyorumki olanları hiç anlamıyorum, yani 18,20 yaslarında bile sevmeyi biliyordum 😀
Bu tamamen olgunluğa göre değişiyor 30 yaşındaki bir adam da hala çapkınlık peşinde olabilir 50 yaşındaki de
Erkek milletinin sevgisine güven mi olur bugün ölüyorum bitiyorum der yarın cehendem olur gider
30 diyorum sana katılıyorum ball💥
Oyşş 🌷
Yaşı yok. ne zaman birini bulurlarsa 😂
sjsjs erkek düşmanı 😅
22 den sonra ama herkes için demiyorum bazıları erkende olabiliyor
ya çok erkende lise aşkı gibi... ya da sonradan dediğin gibi olgunlaşınca 28 gibi herhalde
Olgunsa herşeyi çok önceden görmüşse 18 yaşında da öğrenir 40 yaşında da kişiye bağlı
Sevilen kişiye bağlı.
Yaşlandığında, 30 falan işte
30 sonrası bana kalırsa
gerçekten kaybettiklerinde
Hiçbir zaman bilemiyorlar.
Hiçbir zaman öğrenemezler😂
Bilmiyorum hiç anlamiyorum
Sevecek birini buldum da yaşım kaldı 😂
Ben her zaman bildim de layık biri olmadı sevgime
20 yaşından sonra sevmemeyi öğreniyorlar bence
50 60
shsjsja ölüme beş kala