AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tabi
Ben bankta bizim sınıftan kız arkadaşımla oturuyorum hoşlandığım kız ve arkadaşı karşımızdaki banka geldi Arkadaşı bize bakarak hoşlandığım kızın kulağına bişiler söylüyordu arkalarına dönüp dönüp bize bakıyorlardı bu nedir
Sizin hakkınızda bi şeyler söylediği için bakıyorlar tabiki veya ilgi çekmek için
Amaç nedir sizce
İşte ilgi çekmeye çalışmışlar sonuçta konuştukları konunun sen olduğunu anlamaman için göz temasından kaçınabilirlerdi
Diğer davranışlarını anlatsam tek tek amacını yazarmısın rica etsem
Tabi
Bu Kızı Tanımıyorum ama birbirimizi isim olarak biliyoruz
1. Kendi bakmıyor arkadaşına baktırıyor
2. Beni görünce gülümsüyor bazen
3. Beni bi kızın yanında görünce sınıftan çıkmıyor
4. Ben kankasıyla tanıştım bununn kız
Onla beraber eve gidiyorum oda bizle gelmeye başladı
5. Arada bi saçını savuruyor
6. Nöbetciyken 12 defa sınıfıma geliyor
7. Kankaları bunu benim üstüme ittirdi bişi söyletmek için bu ya hayırr dedi utandı sınıfa girdi
8. Kantinde sıradayken dibime giriyor
9. Sınıfındaki kızların bazılarını peşime takıyor bu neden
10. Bana bakarken duvara çarpması
11. Kankası beni gösterdiğinde kaçacakken kankasının ayağına basması
12. Kankasını arkadaşıma çağırttırdım benim çağırdığımı söylemiş benim arkadaşım sevdiğim kızda ya kızı rahat bıraksanıza demiş
Bu neden
13. dışarıya çıkıyodum benim arkamdan elini yanağına koyup uzaklara dalarak çaktırmadan öpücük atmış kankası dürtmüş benim arkadaşımın gördüğünü görünce
14. Ben sınıflarının önünde duruyordum Tanıştığım Kankası Bana İsmimi söyleyip kimi bekliyosun dedi gülerek sevdiğim kızda yanındaydı
Diğer asıl yakın olduğu kankasıda sevdiğim kızın ismini söyledi onu bekliyor dedi
Sevdiğim kızda kafasına vurdu hafif bi şekilde kankasını kovaladı gittiler
Şimdiii kendi bakmıyosa göz göze gelirseniz utanacağı içindir gülümsemesi hoşlandığını gösterir sınıftan çıkmıyo çünkü sizi baş başa bırakmak istemiyo her hareketinizi görmek istiyo bi nevi kıskanıyo sizinle gelmeye başlaması ya senin olduğun ortamda vakit geçirmek ya da yine kıskançlık ama kız arkadaşıysa vakit geçirmek istemesi daha mantıklı saç savurması ilgi çekmek sınıfına gelmesi yine ilgi çekmek veya seni görmek istiyor da olabilir diğeri dediğin gibi utanmış çünkü duygularını henüz sana belli etmemiş kantindeki yakınında olmak istiyordur kızları peşine takması seni kontrol ettiriyor o kızlsr muhtemelen ne yaptığını vs anlatıyordur duvara çarpması aşkı gözünü kör etmiş😂 ayağına basması da o an olaydan heyecanlamış ne yapacağını bilememiş o yüzden çağırma olayında kendisini değilde arkadaşını çağırmanızı kıskanmış veya ilginin sadece onda olmasını istiyor öpücük şeyi farkında olmadan yapılmış olabilir ama baya baya aşık olmuş sana ahahahahahaha kimi bekliyosun derken kızı beklediğini ima etmiş kız adını söyleyince de utanmış o yüzden tepki göstermek istemiş kız sana baya baya aşık olmuş ama adım atmanı bekliyor kısaca
Ben yemekhanede oturuyorum arkadaşımla bunlar bizi gördüler
İlk karşımızdaki masaya oturucaklardı ama sırtları dönük vaziyette bizi göremiyeceklerdi karşı tarafa oturdular karşımıza bizi rahat görebilicekleri yere
Aralarında bişiler konuşuyolar telefona bakarak sonra hoşlandığım kız kafasını kaldırıyor arkadaşıyla konuşurken bana bakıyor 4 defa falan gözgöze geldik 10 dkda
Bi sonraki tenefüste ben oturuyorum
Sırtım dönük vaziyette arkamı bi döndüm benim döndüğümü gördü hemen erkekle konuşmaya başladı
Erkek buna el şakaları falan yapıyor
Sonra gittiler bunun amacı nedir
Bu olaydan bi kaç dakika sonra ben çıktım yemekhaneden bunlar kenarda duruyorlar yanlarından geçmemek için bütün kalabalığın arasına girdim karşıdan dolaşıp öyle geçtim
Gittim sınıfıma
Çıkış zili çaldı
Bunlar kapıda bankta oturuyolardı çıkanlara bakıyolardı tam kapıya yönelmişlerdi
Ben çıkar çıkmaz gözgöze geldik benim çıktığımı gördüler
Arkamızdan geldiler
Bizde yönümüzü değiştirip diğer kapıdan çıktık
Kıskandırmaya çalışmış canım ama çok saçma böyle şeylere hiç gerek yok iyi yapmışsın yüz vermemekle
İnstagramda attığım postları beğeniyordu ama geçen gün bi erkekle fotoğraf attı kız kankasıda yanında
Daha doğrusu hikayesine eklemiş işte
Başka fotoğrafım yokmuydu ya yazmış
Bugünde hikayeme post attığımı belirttim ama hikayemi görmüş beğenmemiş
Bunun sebebi ne olabilir
Sen yüz vermeyince o da kendini geri çekmiş
Sence bu kız benden hoşlanıyor mu seviyormu aşık mı
Aşık değil seviyor mu emin değilim ama kesinlikle hoşlanıyor ilk yazdıklarından özellikle çok belli ama sonradan senin yaptığına karşılık mı soğuk davranmış yoksa gerçekten üzülmüş mü anlayamadım
Ya işte en son sınıfımdaki kızla otururken arkalarına baktılar baya
Üzülmüş olsa bile hoşlandığından sevdiğinden üzülmüştür ya kesinlikle hoşlanıyor
Bişey daha var
Bugün
Benim ve kankamın konuştuğu bi kız vardı arada bi yanlarına gittiğimiz
Hoşlandığım kız ve kankası bu kızla bizi gördü bi kaç defa bugün bankta o kızların yanına oturmuşlardı amaç nedir
Ne konuştuğunuzu falan sormuşlardır
Bu kız bi arkadaşımızla daha konuşmuştu amaçları nedir ki bizim arkadaşlarımızla konuşmaya çalışıyor
Senin hakkında sorular soruyolardır yani ne yaptığını nerde olduğunu vs vs ya da seninle ilgili sorular ne sever ne ister gibi
Sanmıyorum valla o kızla konuşmadılar yan yana oturdular sadece diğeriylede ne konuştular bilmiyorum
Acaba bana yolmu açmaya çalışıyor kendileri o arkadaşımla konuşurken gidip arkadaşıma selam vermemi falan mı bekliyorlar acaba
Bu sayede kendileri ile konuşucağımı falan mı düşünüyolar
Sence
Kıza kendini göstermek istiyor olabilir ben varım o benim gibisinden arkadaşınla konuşma sebebi de senin ilgini çekmek dedğin gibi selam vermeni beklemiş olabilir yani arkadaşının yanına gideceğini düşünmüştür o yüzden senden önce davranmıştor
Bu kızın beni ne kadar sevdiğini nasıl anlarım
Veya benle gelip konuşmasını nasıl sağlarım
Ne yapmalıyım sence
Keşke ilk zamanlar o öpücük atma duvara çarpma zamanlarında biraz ilgi gösterseydin umarım senden soğumamıştır senden onun gibi onun arkadaşlarıyla iletişim kurabilirsin aynı taktiklerle sıra sende 😂
Ya az bişi ilgi göstersem hemen kıskandırmaya çalışıyor
Yarın mesela hiç dışarıya çıkmasam beni görmese
Evet maalesef günümüzde kızlarımız böyle ama değiştiremeyiz en azından kıskandırmaya çalıştığını biliyorsun yani bilerek yapıyor gerçek değil bunu biliyorsun
Ama canımı sıkıyor nasıl bi davranış sergileyerek bunun açık vermesini sağlarım
Neden bunlarla uğraşıyorsunki direkt kızla konuşmak varken bunlar zaman kaybettirir bunları düşünmeye harcayacağın vakti kızı tanımaya harcaman daha mantıklı bence
Ahh ah bunun bi kankası var değil konuşmak
Yanından bile geçirtmiyor
Kızın aklını karıştırıyor
Beni kötülüyor mu bilmiyorum
O zaman ilk önce o kankasıyla yakınlık kurmalısın
Oda olmaz başka bişi lazım
Bilemedimki canım ya arkadaşından önce direkt kıza duygularını söylesen
Bu kızın ailesi biraz baskıcı aslında
Kızın sosyal medya hesaplarını falan yasaklıyolar
Ailesi kürt yani eski kafalı ayrım yapmayı sevmiyorum ama
Erkek kardeşiyle aynı okulda yani ben gidip konuşsamda kendi iradesiyle cevap veremeyecek bana
Sevsede yok dicek korkusundan o yüzden gidip söylemiyorum
Sence
Ailesi onun ne yapmak istediğini seçemez ki sadece fikir verme hakları vardır o da bir birey kimsenin lafına göre hareket etmemeli