Aşağıda anlattığım olayda kızın amacı neysi sizce?

Çalıştığım bir yerde benden 4-5 yaş büyük bi kız vardı. Bu kız süslenmeyi, gösterişi vs seven, ortam kızı diyeceğimiz tiplerden. Neyse onun yaşlarında bi kız daha var ama o kız da tam tersi bunun. İşte girişken olmayan, daha pasif kişilik yapısında biri. Ben de oraya geçici olarak girmiştim mesai sonrası bu ortam kızı bizi kafe gibi bi yere götürmeye çalışıyordu ısrar falan ediyordu. Gittiğimiz yerde de liseden arkadaşları da vardı ama ayrı masalarda oturuyorduk, arada bazıları uğruyordu bizim masaya. Neyse bi süre sonra diğer ortamcı kız bu pasif dediğim kızı davet etmeyi bıraktı, bana ısrar eder oldu. Asıl gariplik şu ki ikili gittiğimiz bi gün masaya bunun liseden bi kız arkadaşı gelip pasif kızı sorunca o da “ bende sizinle geliyim falan dedi ben de napcın kızım sen orada sana göre bir yer değil falan dedim “ diye cevap verdi 😳 ben şok 🤯

Dediğim gibi kimse onla bir şey yapmak için uğraşmıyor tam tersine o sürekli bizi oraya götürmeye çalışıyor ama buna rağmen neden böyle bir şey demiş olabilir?

Aşağıda anlattığım olayda kızın amacı neysi sizce?