İş yerinde çalıştığım bi arkadaşımdı samimi değilim. Ve is yerinden biriyle sevgili oldum guveniyorum seviyorum. Bunu bu kıza bi sure sonra soyledigimde "dalga mı geçiyosun onun sevgilisi vwr zaten" dedi. Sonra bana "bir seyler anlatcam sana ama sonra" dedi. Bende bekledim, yemek yiyorum sonra anlatcam dedi, burayi topluyorum sonra anlatcam dedi oyaladi sonra kacip gitti erkenden iş yerinden.
Bende erkek arkadasima bahsettim sasirdi ve sjnirlendi aylar once olan sevgilimden skmdi gibi bahsetmesi terbiyesizlik dedi. Sonra kız bunu arıyor ne hikmetse senin sevgilin yok mu falan diyor. Baktım sevgilimde numarasi yoktu kizin. Sonra beni aradi beni ne konuma soktun sen benim ikinizle de derdim yok sadece ikinci kadın olma istedim vilmemne biliyorumdur bilmiyorumdur ilersini anlatmak bana dusmezdi o yuzden gittim dedi. Bende basta sakince dostca konustum o bagrinca artik tehdit mehdit ne varsa yaptim bagirdjm da cigrimdan cikartti
Bende erkek arkadasima bahsettim sasirdi ve sjnirlendi aylar once olan sevgilimden skmdi gibi bahsetmesi terbiyesizlik dedi. Sonra kız bunu arıyor ne hikmetse senin sevgilin yok mu falan diyor. Baktım sevgilimde numarasi yoktu kizin. Sonra beni aradi beni ne konuma soktun sen benim ikinizle de derdim yok sadece ikinci kadın olma istedim vilmemne biliyorumdur bilmiyorumdur ilersini anlatmak bana dusmezdi o yuzden gittim dedi. Bende basta sakince dostca konustum o bagrinca artik tehdit mehdit ne varsa yaptim bagirdjm da cigrimdan cikartti
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İlerisini söylemek ona düşmüyormuş da başında niye anlatmak istemiş aklı sonradan mı geliyor? Dedikoducu bi tip ve ortalığı karıştırmayı seviyor bence. Her iş yerinde var böyle bir tip.
Haklısınız ara bozmaya calisiyor olabilir
Üzerine daha fazla düşme ve yok say bence yoksa bu sefer de başkalarına gidip sevgilisine güvenmiyor beni arayıp sorular soruyor kavga etmişler çocuk yakalanmış falan diye uydurur da uydurur
Aynen oyle yok saymak gerekiyor hemen erkek arkadasimi aramasi da cok tuhaf
Belki eskiden samimi arkadaşlardır sonra araları bozulmuştur
Aslında kiz biraz yeni.
2 ay olmuş geleli sevgilim 4 senedir orada.
2 ayda birinin telefonunu bulup onu özel konularda arayabilecek hesap soracak cüreti kendinde tek taraflı bulması pek mümkün değil. Onların senin bilmediğin bir geçmişi olabilir. 2 ay bir samimiyet başlatmak için az bir süre değil sonra sevgilin uzaklaşmış olabilir.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!