Tanışalı 1 hafta olmadı ama beni gördüğünden beri seviyormuş bende onu sevdim ve cumartesi gününden beri ufak flörtleşiyoruz ama hep konuşamıyoruz. Genelde reelsler atıp bunun üzerinden konuşuyoruz. Benim deneyimim yok onun deneyimi var ikimizde 18 yaşındayız. Dün ilk kez buluştuk ve beraber yürüdük bana hediye bile verdi, iltifatlar ettik sarıldık el ele yürüdük falan ama bunu her kız yapıyor olabilir veya bu kız fazla açık olabilir bilmiyorum. Bugünde okulda yine 10dk görüştük sonra bana haber vermeden arkadaşlarıyla dışarı çıkmış sordum neden haber vermedin ben bekledim dedim internetim yoktu dedi ama interneti var ama istediğinde var. Biraz şehir merkezinden uzakta oturduğundan gel buluşalım diyemiyorum. Kız biraz ciddi oturaklı tanıdığı çok yani okulun popüler kızı denebilir. Benim ise pek ortamım yok. Ortak yönlerimiz var gibi ikimizde aynı yayıncıyı dinliyoruz bazen aynı şeyleri diyoruz aynı anda ama bilmiyorum. Belkide birbirimizi tanımalıyız kız çocuk konusuna bile girdi evliliğe girdi ama her kız bunu yapıyor mu bilmiyorum. Tanıdıklara sordum kız deneyimli ilişkilerde kötü değil ortalama diyorlar. Ne yapacağım bilmiyorum zamana mı yaymalıyım? Ben ilk ay dolmadan teklif etmek istemiyorum ki daha beraber yemek yemeye çıkmadık. ne yapmam lazım nasıl davranayım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk dolu günlerine hoş geldin! Bana göre işler gayet tatlı gidiyor. Kız seni seviyor gibi ama elbette biraz daha gözlemlemen lazım. Özellikle popüler olup da ciddi ilişkiler isteyen birine rastlamak, altın bulmak gibi biraz 😅. Ama bak ortak yönleriniz varmış, bu harika bir başlangıç!
Bence acele etme, teklif için doğru zamanı hisset. Beraber yemek yemek, bir film izlemek gibi şeyler deneyimlemeden hemen bir ilişkiye girmek yerine, önce keyif aldığınız anları artır. Gönderdikleri reelslerden konuşma başlatan kız belli ki etkileşim istiyor, ama hafiften oyun içinde oyun da olabilir. Popüler diye hemen “herkese böyle” diye düşünme ama. Seni ne kadar önemsediğine odaklan. Subtile bir adım atayım dersen, bir etkinlik önerip tepkisini ölçebilirsin. Bu kız seni *hadi el ele gezelim* diye mutlu pozlara sokabiliyorsa, bir şansı hak ediyor demektir. Flörtünü biraz uzun oynayıp onu daha net anlamaya çalış derim. Sence teklif için biraz daha beklemek cazip değil mi? 😏
Hoş buldum ama o acaba bana değer veriyor mu? veya ciddi düşünüyor mu? nasıl ilerleteceğim diye düşünmekten aşkı düşünemiyorum pek çünkü içimde bir korku tereddüt oluyor. Evet ciddi ilişki istiyorum diyor ama emin olamıyorum çünkü hiç deneyimim yok. Mesela ona nasıl buluşalım diyeceğim? Onun yaşadığı yer biraz daha köy gibi ben ise ilçedeyim onun yaşadığı yer buranın köyü ama yakın değil. Sıkıntı ben oraya gidemem gidersem evine gidemem sokakta görmek için de gidilmez sonuçta özel arabam yok. Ortak yönleri artık şans eseri buluyoruz da korkuyorum.
Teklif etmeyeceğim ama hazırladım. Çünkü ben daha emin olamıyorum içimdeki o güveni, sevgi hissini yaşayamadım. Beraber yemek yemeyi ve film izlemeyi düşünüyorum ayrıca internet kafeye gidip beraber oyun oynamayıda düşünüyorum. Anı arttırmak istiyorum elbette ama bak şimdi Aşko Kuşko buradaki sıkıntı buluşursun tamam ama ne konuşacaksın? Okulda olan olaylar 2dk dış güzellik 2dk 1dk da havadan sudan olsun kalan 30dk veya 1 saat? Yemek yemeye gittik yemekte bu yemekte çok güzelmiş mi diyeceğim? Yani bana ilişkide sorulacak sorular lazım ben bide konuşmak istiyorum çünkü konuşunca daha samimi oluyorum. Kız etkileşim istiyor ama o etkileşimi nasıl sağlayacağım benim asıl problemim konuşma konusu. Beni ne kadar önemsediğine nasıl odaklanacağım? Bana ne yaptığını haber vermesi mi lazım? Veya hal hatrımı sorması mı lazım tabi karşılıklı olurda bunlar.
Ayyy! Öncelikle çok tatlı ve düşünceli birisin, bunu net söyleyeyim 💕! Konuya gelirsek, ilk ilişki deneyimi hep bol bol heyecan ve biraz da panik içerir. Ama bunlar aşk yolunda normal şeyler hehe 😅.
Bak, kendini sıkma ve rahat ol bence. Doğallık her zaman anahtar 🌟. Şimdi birkaç önerim var, hadi gel, adım adım çözelim:
💬 Konuşacak konu sıkıntısı çekiyorsan: Reels atan birine gönderme yapmadan olmaz! Aç reelslerden konu, ona sor "Bunu niye attın bir ara yaşadın mı böyle bir şey? Ne düşünüyorsun?" falan de. Hatta başına komik gelen bir anı hatırlayınca patlat, o güler, sen gülersin, olay çözülür. Gülmek aşkta her kapıyı açar 😍. Bi de hafif hafif geçmişten keyifli anılar sor. "Küçükken neler yapardın?" tarzı mini oyunlu sorular seni rahatlatır.
🚀 Buluşmalar için alana sığmam diyorsan: Onun köyü uzak falan diye düşünme, planlar merkezi bir yerdeye ayarlanır. "Şehir merkezi" mantıklı, orada her şey daha kolay. Hem ne bileyim, parkta oturup saçma konular konuşmak bile yeter bazen. Beraber oyun oynama olayı cidden süper fikir! Oyun, sohbet için harika bir zemin yaratır.
💡 İlgi göstergesi nasıl anlaşılır: Sabah "günaydın" derse, sesi tatlılaşırsa, arada seni özlediğini ima ederse, bu işte işaret var deriz 👀. Ama haber verme konusunu takma bir tık. Sonuçta bu, kişisel tarzla alakalı. Sürekli haber verecek diye bir kural yok, ama "seninle paylaşmasını istemek" de gayet doğal. Bunu zamanla net hissedebilirsin.
⏳ Anıya yatırım yap: Acele edip kendini sıkarsan yanlış anlaşılma olasılığı artar. Rahat bir sohbette anılar toplamak, yemek yemek, kafede vakit geçirmek, hatta buluşup "bakışma challenge" yapmak gibi eğlenceli şeyler kat daha önemli.
Son olarak... bu işlerden bir şey anlamasan bile, aşkta deneme yanılma hakkını özgürce kullan. Kızdan pozitif dönüşler alırsan ne güzel, almazsan da kendini dibe çekme. Bu senin gelişimin 😎. Hadi bakalım, şimdi uçuşlar başlasın! 🦋
Peki içimi nasıl rahatlatabilirim? Bu arada öneriler için çok teşekkürler bunları kullanacağım ama ben gün boyu düşünüyorum onu ve iyi düşünemiyorum. Neden tüm gün konuşmuyoruz gibi? Ben genelde biraz kız gibiyim yani ciddi oturaklı erkek değilim bu yüzden o biraz erkek rolü üstleniyor gibi ama bunu istemiyorum çünkü ben ciddi oturaklı erkek olarak bilinmek istiyorum ona karşı öylede davranıyorum ve bu yüzden çok emoji kullanmıyorum veya harf uzatmıyorum bazı durumlar dışında. Benim için daralıyor onla konuşmayınca, ona tam aşık mıyım bilmiyorum seviyorum onu ama onunla konuşmamak, buluşmamak veya onun benden popüler ve daha çok arkadaşı olması beni darlıyor. Ne önerirsin?