Kızın amacı ne?

Tanışalı 1 hafta olmadı ama beni gördüğünden beri seviyormuş bende onu sevdim ve cumartesi gününden beri ufak flörtleşiyoruz ama hep konuşamıyoruz. Genelde reelsler atıp bunun üzerinden konuşuyoruz. Benim deneyimim yok onun deneyimi var ikimizde 18 yaşındayız. Dün ilk kez buluştuk ve beraber yürüdük bana hediye bile verdi, iltifatlar ettik sarıldık el ele yürüdük falan ama bunu her kız yapıyor olabilir veya bu kız fazla açık olabilir bilmiyorum. Bugünde okulda yine 10dk görüştük sonra bana haber vermeden arkadaşlarıyla dışarı çıkmış sordum neden haber vermedin ben bekledim dedim internetim yoktu dedi ama interneti var ama istediğinde var. Biraz şehir merkezinden uzakta oturduğundan gel buluşalım diyemiyorum. Kız biraz ciddi oturaklı tanıdığı çok yani okulun popüler kızı denebilir. Benim ise pek ortamım yok. Ortak yönlerimiz var gibi ikimizde aynı yayıncıyı dinliyoruz bazen aynı şeyleri diyoruz aynı anda ama bilmiyorum. Belkide birbirimizi tanımalıyız kız çocuk konusuna bile girdi evliliğe girdi ama her kız bunu yapıyor mu bilmiyorum. Tanıdıklara sordum kız deneyimli ilişkilerde kötü değil ortalama diyorlar. Ne yapacağım bilmiyorum zamana mı yaymalıyım? Ben ilk ay dolmadan teklif etmek istemiyorum ki daha beraber yemek yemeye çıkmadık. ne yapmam lazım nasıl davranayım

Kızın amacı ne?