Abim var. İş yerinden tanıdıgı bir kız ona abi diyormuş ama hoşlandıgını düşünüyoruz. Başka kızı sevgilim diye tanıştırdı abim. Sinirleniyor rengi sapsarı oluyor çok bozuluyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bildiğin yanlış anlamış muhtemelen bazı kişiler fazla sıcak kanlı olabiliyor erkekker de yanlış anlıyor böyle bir duruma benziyor bu maalesef
Yanlış değil baya hoşlanıyor yaöyle duydum
Gerçekten hoşlanıyorsa öyle bir şey yapmazdı ama sanmıyorum yani
Bir de baya kızdı sevgili olduklarını duydugumdan beri surat asıyor normalde abimin yanına gelirdi hemen şimdi kaçıyor
Ya bu kız stajer abim de orada çalışıyor 8 yaş fark var arada bey diyeceğine abi diyor başka diyecek bir şey yok ki bana mantıklı geliyor
Bu kadar mı sadece bunlardan hoşlandığını anlamak biraz saçma olur aslında yakın davranmış sadece bence asla öyle dğşünmesin çok yanlış olur
İyi de neden surat asıyor? görmemezliğe geldi bir kaç kere. Peki bu kızın niyetini nasıl anlar
Abin hoşlanıyor olabilir böylece kızın hareketlerini de buna yormuştur belki bence unutsun değilse kızı da rahatsız eder bu durum onu da çünkü kaldı ki kız öyle birley söylememiş yanlış anlaşılma gibi duruyor
Bir de abime abi dedikçe abimde abicim diyor kıza. Bana abicim deme ben de size bey dicem dedim kız. sevgili olayını da fazla sorrguluyor. Ne zaman oldunız nasıl oldugnız vs
Abim hasta olacak ya çok zayıfladı
Bence vazgeçir iyi niyetli de davranmış olabşlir kötü niyetli de abin neden abicim diyor kii bir de çok yanlış sadece birkaç kez hanım diye hitap etseydi niyetini anlardı hemen kendini kaptırmak nedir allah aşkınaa bence hakkı yok sorgulamaya falan normal sadece samşmi bir kızsa bu cidddi rahatsız edici bir şey ve bunu net bilemezsiniz beni geri adım atsın ve mesafe koysun 3n mantıklısı bu abin muhtemelen 30larına yakın bunları düşünecek yaştadır sen düşünme lütfen sadece nelelendirmeye çalış onu yeticektir
Ya bir şey diyim mi buradaki kız benim abi diyen. Ben hoşlanıyorum 🥲🥲ama abi demiş bulundumgeri dönemiyorum
Bu kadar benimswyerek anlatman şüpheliydii zatennn 😄😄
O zaman onunla konuş fikri nee bu konudaa direk söylemek zor tabi de başka türlü entrika falann sana olan güvenini zedelemesin
Ahahah😂😂 ya konuşamıyorum işte bir de sevgilim diye tanıştırdı bi kızı ama yani sevgili olamazlar bence. tabi bir şey yapmam asla ama kıskandırıyor gibi.
Tepki verme bence belli olucaktır zaten elbett öyleyse anlarsın mutlakaa ama umarım ikinizinde mutlu olucağı şekilde olur herşeyu 😊
Ben de bir süre abi demeyecektim ama dün yine mesaj attım abicim iyi bayramlar diye 😂
E iyi halt ettiinn neden bey diye atmıyorsunn
Bir yandan da oyunsa uzun sürdü 2 hafta oldu söyleyeli. ama inanamıyorum. işte normalde surat asıyordum şimdi vazgecip abicim diye yakın davranmaya karar verdim. gerçekse de artık mutluluklar ne diyim😟
Cunku bey demek çok resmi bir de sevgilisi var bey demeye utanıyorum yazdıgım belli olacak😨
Bakbrnce iki türlü de mesafeni koy artık neden falan da derse sevgilin var artık oomaz kız yanlış anlar falan dersin hem böylece tepkini anlar sende tepkisini ölçersinn?
Ama bir süre sesiz kal merak etsiin her zamanki gibi davranma sonrasında bir fırsatta söyle bu dediğimi ve bence abi demekten çok hızlı bir şekilde vazgeç bu bir şey getirmez sana
ya evet öyle yaptım işte sonra arkamdan seslenip sen niye selam vermiyorsun dedi görmedim dedim yalan söyleme dedi güldüm sonra görüşürüz diyip uzaklaştım. Bir de ondan önce kızı bulup arkamdan koşturuyor adımı bağırarak 3defa filan oldu bu. bir yerden çıkıcam mesela aynı zamana denk getiriyor. Yani bir tuhaflık var. sevgilim diye tanıştırırken de ben şaşırdım bana bir şey mi oldu dedi gülerek. kızda kıkırdıyordu. Ben de yoruldum filan dedim. yuzun sapsarı oldu falan diyor
Watsaptandsn görüntülü aramış kızla beni tanıştırmadan önce. yanlışlıkla görüntülü aradım diyor
Sonra sen 25 oldun mu koca kızsın artık filan dedi. baska bir zaman bak sana abilik yapmam dedi. gulerek
O zaman kıskandırıyor olması muhtemel canncağazımm
Iste uzak durmaya calistim o da anladi selam verdim gecen konusmadi. Ama benim konusmami bekliyor onden gidiyor sagda solda birilerini konusuyor. ya cok tuhaf geliyor bunlar. Tamam kiz yaninda ama bir seylik var. ben de dedim de en azindan abi ayagina olayin aslini ogreniyim sevgili degiliz derlerse de ben talibim sana dicem😂😂 ya bir de foto yok hicbir yerde bu cocuk koyardi bence her yere.
Insallah oyledir ya valla Şu an da onsuz duramiyorum degeri artti resmen. Sence abi dedigim icin kiskandirmasi mantikli mi? Baska turlu niyetimi anlayamadi bence? Cok sagol bu arada senle konusmak iyi geldi
Yahuu çok komiksin talibim sana çok hoş olur gerçekten bence, ama böyle dene sen yine de özellikle böyle üzerine geliyorsa bir iş vardır bundaa çekil ve beklee merak edip gelsin bu arada değerinde artar zaten
Tam olarak bu işte şuuan sürekli onu düşünüyorsun o da bunu biliyorr sende ona göre harekt et ve istiyorsan sen gel imajını ver be demek canım inşallah yardımcı olur
Benim degerim mi artar? ya cocuktan bi uzak duruyorum bi abicim diyorum simdi yine uzak durursam sasiracak ama tamam madem.
Bence o yinede abicim dedigim icin gelemiyor. yani simdi demesem bile eskiden dedigim icin gelemiyor.
Sence kiskandiriyor mu yoksa gercek olma ihtimali de var midir sana his olarak ne geldi
İşte niyetini de belli ediyorsun yani ediceksin yaa bundan cesaret alıcaktır öyle düşünüyorsa kız bunu ciddiye aldı benden vazgeçiyoru düşünücektir sen çekiil ve bekleeeee
Off keske bayram mesaji atmasaydim sevgilisine de iyi bayramlar dedim bi de 😂😂
Tamamen karaktere bağlı bence ama senden hoşlandığını düşünüyorsan muhtemelen kıskandırıyordur senden yeterli adımı görmemiştir hatta bak bey de bir süre sonra ismine dön dışarda yanii abi saçma geliyor yaşın ne ki falan de o da anlasın buna takılmıyorsun
Ah bee kötü olmuş gerçi iyi de oomuş olabilir belli olmazz hareketlerini izleee
Ya ben normalde kac yasinda olursa olsun adiyla hitap ederdim ama stajerkenndigerleri abi diyordu ben de oyle dedim. Yoksa o da stajer olsaydi yani ayni statu olsaydik kesin ismiype hitap ederdim ama o calisan olunca statu farki oldu.
Dışarda en azından bunu kır o zaman bu daha mantıklı iş yerinde de bey de ama kendini tut yumuşama kii sabrın sonu vazgeçiyor olduğunu döndü döndü yoksa yok gibi düşünsün o seni sıkıştırmış fazlaca sende yap aynısını bir akıllı o değiil 😉
Ama beni gormek icin cok istekli yani bunu anliyorum. arkadasca olmasi da ilginc bukadar istegin.
Bunları yap ve bekleee başka bir şey olmaaz kii gözlemle duruma göre hareket et ama sen kendini düşün öncee sen değerlisin o da bunu bilsin koşma peşinden
Yaa cok tatlisin ☺️☺️ gormezden geldigimde sordu demistim ya o zaman baya sasirdi kaldi arkamdan. hiç bir şey söyleyemedi
Tamam koşmayacagım sadece görünce normal davranmaya çalışcam hani selam verip gecicem fazlası olmayacak. bir şey olursa da bey derim
Heeh afferiim cancapazımm önce kendini düşün o da seni düşünür elbett o zaman çekilme muazzam bir plan bence tepki vermiş fazlası da olucaktır
teşekkür ederim cancagzım❤️❤️ Yazarım yine buradan bi gelişme olursa
Tamam canımm her şey gönlünce olur inşallah Allaha emanet 😍
Sen de Allaha emanet ol😘
Benim bir tane abim var bana çok dokunuyor sırt falan yüzüme hatta özl bölgeme bisi demiyorum sonra napıyorsun dediğimde şşş ses yapma diyor baya yaptığı var ama hiç yani iliski falan girmedik nolur sizce?
Abi diyen kıza guvenme
Abi diyen kiz benim soruyu cevirerek sordum
Yani senmissin hoslanan
Evet😂
Altta baska birine yazdim ona bakabilir misin
Olablr bnde abi diyom hoslanyrm
Ne yapicaz peki ya
Ayran gönüllü musun ben ayran gönüllü tüm
Ben de oyleydim ama buna tutuldum
Sıkılırsn bence sonra vazgeçersin ben de öyle oluyo
tamam sagol
Abinin şansı yok.
Kız seviyor duydum ben.
hehehe
Noldu
Kızın birliktelik hayali kurduğunu düşünmeniz ama açılamadığını sanmanız saçma. Bence kız abini cezbetmek istiyor olabilir ve bu tamamen kariyenin ve işinin çıkarları doğrultusunda olduğu içindir. Başkasını bulduğuna da bu yüzden sinir olmuştur. tabi sizin düşündüğünüz gibi de olabilir ama abi demeyi kesmiyorsa benim dediğim daha mantıklı bence.
Şey demiş. ben artık bey dicem sen de hanım de diye mesaj atmış abicim deme demiş. abim de o abi dedikçe abicim diyordu. kız bundan rahatsızmış demek ki. abim de göz kırpan işaret koymuş
Kızı belli hoşlanıyor apaçık. Siz bence kızla oynuyorsunuz. Ayıp ayıp
İyi de ne yapacagız abi derken açılamaz ki. kızın kıskanmasını sağlarsak belki bir şey olur diye düşündü
Direk yürüsün işte alla allaaa