Sizce bu kızın amacı ne ben biseksim bu arada bunu anlayanlar cevaplayabilir mii?

Ben kızım ve kız bi konuştuğum oldu bu kız abna adım attı tanışmak istedi ve 2-3 gün birbirimizi tanıdık, ben bunun evine film izlemeye gittim sonrasında ise hiç bir yakınlaşma vs olmadı ve sarılıp uyuduk sadece. Sonrasında ise aradan 1-2 gün geçti o 1-2 gündede pek görüşemedik ikimizde çalışıyoduk. Sonra bu kız bana şöyle bi mesaj attı: “Ben çok uzatmadan seninle bir şey konuşmak istiyorum, Ben şu an ciddi bir ilişkiye hazır olmadığımı fark ettim bu durumu uzatıp da seni üzmek istemem” dedi.. Bu ne anlama geliyor? yani tanışıyorduk ve ben ciddi ilişki istediğimi en başında belirtmiştim zaten. Film izlerken bile daha flörtüz diye hiç yakınlık kurmamıştım. Sonrasında ise bana böyle bi mesaj attı bu ne anlama geliyor ya ben asıl anlamını anlamak istiyorum…. Acaba ciddi ilişki mi istemiyor takılmak mı istiyor yoksa benimle mi olmadı anlamadım?

Sizce bu kızın amacı ne ben biseksim bu arada bunu anlayanlar cevaplayabilir mii?