Mağazada para çekerken tanıştım sen asker misin diye evet dedim 10 dakika sohbet ettim bende seninle sohbet etmek güzeldi dedim istersen instgaram dan konuşalım dedi bende instgaramim yok dedim uygun görürsen whatsapptan konuşalım dedim biraz tedirgin oldu ama numarasını gözünün önünde yazdım göz kirpip gittim ekran görüntüsü bilerek çektim sizce bu kızın benimle amacı ney o beni oynuyorsa ben buna askerligim bitene kadar çakıp cakip gidecem karşısında salak yok 😡
Kızlar siz daha iyi anlarsınız sizce bu kızın amacı nedir (Resimli) ?
O kızda bı gariplik var hiç mağazada gördü birine numara verirm insan ya bu ne yokluktur sonrada mağazaya başka erkek geldiyse onunda nosunu almıştır o daha hoşuna gitmiştir onla bulusuodur senide askıya almıştır işte bunlara halk dilinde bacım diyoruz.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bana sorarsan bu kızda senin niyetinin arkadaş olmadığını anlamıştır. Sen hiç arkadaşca yazmıyorsun kıza. Yanlış anlama ama arkadaş olarak kalmak istediğim birisi sürekli bana senin yazma şeklin gibi yazsaydı şimdiye silerdim.
Kıza yürüdüğün için kız sevgili olamayız demiş. Daha sonrasında dediklerin iltifatların hoşuna gittiği için sana karşı gelmemiş ve kabul etmiş güzel sözlerini.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hepsinin amacı aynı bunun için mikroskopla incelemeye gerek yok Çak geç tatava yapma :)
Kızın çok üstüne gelmişsin, biraz cool ol arada takmıyormuş gibi yap. Kızı sürekli övme yoksa tepene çıkar ve sevgili olmayı unutmuş olursun demedi deme
En İyi Cevaplar