Neredeyse her gün, gün içerisinde aralıklı olarak konuşup mesajlaşıyoruz ama az önce benim sormamla eski sevgilisinden neden ayrıldığını anlattı. Kız geçenlerde beni aradı kafamı karıştırdı dedi. Birkaç dakika sonra onu seviyorsan ki bence seviyorsun git kendisiyle konuş dedim. O da yok onu kafamda bitirdim dedi. Çok kibar biri. Ben biraz asosyaldim tanıştığımız işyerinde. Az önce arkadaşça konuşuyoruz ne var bunda dedi
Acaba bana acıdığı için ya da ayıp olmasın diye mi benimle konuşuyor? Ya da önceki acısına yara bandı olarak mı görüyor?
Acaba bana acıdığı için ya da ayıp olmasın diye mi benimle konuşuyor? Ya da önceki acısına yara bandı olarak mı görüyor?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendi iyiliğin için uzaklaş ondan..
Onu soğutamaz mıyım bi yolu yok mu?
Dümdüz ayrılamıyor musun?😃
Ya çok sinirim bozuluyor canım bi kızın yaptıkları ve salağın tekinin hala onda karar kılabilmesine...
Kafasinda bitirmis olsaydi kizin aramasiyla kafasi karismazdi, kendine bi iyilik yap ayril öyle birinden
Sevgili değiliz şu an arkadaşız. Kendisinin de dediği gibi arkadaşça muhabbet ediyoruz. Demin sordum kıza yaz kafanda soru işareti kalmasın dedim, o kalmadı kapandı dedi. Soğutamaz mıyım?
Hic saglikli bir seye benzemiyor bu durum bence iki kere düsün
Ya buna benzer bi şeyi ben de yaşamıştım. Ama o tek taraflıydı. Ben takma derecesinde çok umursuyordum çocuğu. Sonra başka biri girdi hayatıma başlarda onu olsa da olur olmasa da gibisinden görüyordum. Ama sonradan ona aşık oldum. Belki bi ihtimal bu da öyle olur. Zaten kız buna ihanet etmiş bi de ona rağmen hala kız aklında. Aptala bak ya çocuk tam hayali olan askeri eğitime başlayacağı gün arayıp ağlıyor çok sevindim ama seni bi daha aramıcam diyor yüzsüz. Bu da canım ki kafasında bitirememiş. Ama ben bitiricem kararlıyım. Ama sonradan üzülebilecek olma ihtimalime karşın kendimi çok kaptırmamalıyım
İşte bu duruma prim verme. Seni kullanıyor. İçini dökebildiği tek kişi sensin sanırım. İnsanlara dert babası olmayın, buna izin vermeyin.
Konuyu kendiliğinden bana hiç açmamıştı. Aynı işyerinde birlikte çalıştığımız bir kız bana bu durumdan bahsetti ben de çocuğa sordum. Olayı anlatsana dedim, bana ihanet etti bi insan hainse ne yapılabilir ki dedi. Bugün yine konuyu ben açtım, kız bu askeri eğitime başlayacağı gün tam da arayıp ağlamış çok sevindim sonunda oldu falan demiş sonunda da bir daha aramıcam seni deyip kapatmış. Çocuk da diyo ki insan sevmediği birine gözyaşı dökmez dimi bana soruyo bunu. Ben de deli gibi evet öyle istersen kızla konuş aklında soru işareti kalmasın dedim. Yok o bitti kapandı dedi...
Bu ilişkide çok üzülürsün
Ama ben de sevilmek istiyorum kalbim çok acıyor çok
Neden bana bunu yapıyor onu soğutabilir miyim peki
Soğutabilirsin ama bir ihtimal kesin değil o süreç boyunca da yıpranırsın üzülürsün ve kullanılırsın kendini seviyorsan uzaklaş ondan
Çok kibar biri. Şimdilik mesafeli davranıyor. Ona kıza yaz en azından aklındaki karışıklık da biter dedim o bitti benim için dedi.
İyi biridir kibar olabilir ama seni sevmediğini değiştirmez bitti demesine bakma yalan söylüyor bitmiş olsaydı kafası karışmazdı eğer seni sevseydi şu an aranızda eski sevgili muhabbeti de olmazdı
Tamamen zaman kaybı
Ya buna benzer bi şeyi ben de yaşamıştım. Ama o tek taraflıydı. Ben takma derecesinde çok umursuyordum çocuğu. Sonra başka biri girdi hayatıma başlarda onu olsa da olur olmasa da gibisinden görüyordum. Ama sonradan ona aşık oldum. Belki bi ihtimal bu da öyle olur. Zaten kız buna ihanet etmiş bi de ona rağmen hala kız aklında. Aptala bak ya çocuk tam hayali olan askeri eğitime başlayacağı gün arayıp ağlıyor çok sevindim ama seni bi daha aramıcam diyor yüzsüz. Bu da canım ki kafasında bitirememiş. Ama ben bitiricem kararlıyım
Olabilir