Tam 1 senelik bir ilişkim vardı bundan 15 gün önce kıyafetimi bahane ederek küslük çıkardı ve küstük bana göre ben ayrıldım o hala instagtam Storylerime bakıp beni takip ediyor fakat bu yazıyı beğenmiş bende benimle beraberken aslında aklında başkası olduğunu ya da başkasına aşık olduğunu düşünüyorum çünkü seven insan 15-20 gün küs kalamaz kafam çok karışık ama eskisi gibi de içimden gelmiyor soğudum sizce de beni yara bandı olarak mı kullandı?
Elimin altında beklesin demiş. Ana hedefine yönelmiş. Fakat muhtemelen ile yaramayacak ve sana dönecek bir bahane bularak
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben bu saatten sonra bunu asla kabul edemem kendime saygısızlık 1 senenin pişmanlığını yaşıyorum Şu an ama intikam da almak istiyorum içim soğusun istiyorum
İşte böyle yaparsan "beni unuttu" düşüncesiyle kurulmaya başlar. "acaba hayatına biri mi girdi?" gibi.. Hem merak hem kıskançlık hisleri yaşayacak... Döndüğü gün ağzının payını verir yollarsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet öyle olmuş.
Elimin altında beklesin demiş. Ana hedefine yönelmiş. Fakat muhtemelen ile yaramayacak ve sana dönecek bir bahane bularak
Ben bu saatten sonra bunu asla kabul edemem kendime saygısızlık 1 senenin pişmanlığını yaşıyorum Şu an ama intikam da almak istiyorum içim soğusun istiyorum
İntikam seni basitleştirir. Ve bence laf falan da sokma. Hala aklı bende diye düşünür.. Görmezden gel, sessiz kal..
Haklısın zaten 15 gündür hiç tepkisiz kendi hayatımdayım inan ona ne yorum ne laf sokuyorum bundan sonra da onu görmezden geleceğim
İşte böyle yaparsan "beni unuttu" düşüncesiyle kurulmaya başlar. "acaba hayatına biri mi girdi?" gibi.. Hem merak hem kıskançlık hisleri yaşayacak... Döndüğü gün ağzının payını verir yollarsın
Haklısın çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederim. Kendini değerli hissedeceğin ilişkiler dilerim...
Her türlüsünü unuturum. Hayat gırtlağıma can çekiştirircesine basarken skጠ! sim bana göresini
Ben resime bakıp cevap verdim lan
Kıyafet mi açık diye mi
Evet askılı giydim diye küstü olay çıkardı ve ben bunun bahane olduğunu düşünüyorum
Önceden de giyiyorsan evet bahane olmuş ama tepkisini göstermek içinde net davranmış olabilir sevmediğini belli etmek için
Tabi önceden daha açık şeyler giyiyordum beni öyle tanıdı en başında
Anladım bahane yaratmış o zaman saçma çünki gerçekten
Aklımdakıyle beni unutmaya çalışmış anladığım üstelik yedeğe atmış o olmazsa ben olursa o bu büyük adilik
Hmm evet kötü olmuş senin için ama en azından bunu öğrenmiş olman da senin için güzel daha ilerleyen zamanlar da kötü etki yaratabilirdi.
Kesinlikle en azından 1 senem gitti ömür gitmedi şükrediyorum başta gördüğüme seviniyorum 😊
Aynen öylee önüne bak hayatını yaşa boşverrr :)
Kesinlikle bende öyle yapacağım bundan sonra 😊
Takılıp kalmak çok düşünmek yoruyor beyni organları bile yani o yüzden hiçbir şey hayatından senden önemli olamaz
Kesinlikle öyle haklısın
Evet o anlam çıkıyor
Bende öyle düşündüm yoksa böyle biseyi insan neden beğenir Şu an da benim storylerime bakıp takip ediyor galiba yedeğe atıldım
Takip ediyorsa takipcilerinden cikarmalisin sana yaptığı saygisizlik bu
Değil mi haklısın bu kadarı da fazla resmen oyuncağı olmuşum
Evet kullanmış
Şimdi ona ders vermek istiyorum görmezden geliyorum hiç önemsemiyorum sence başka ne yapmalıyım?
Çıkar takipten bu ona degervermedigin ve artık takmadigin anlamına gelir kalkan yeri biraz iner belki
Aynen fazlasıyla kalkmış belli ki gereksiz egosu insin biraz