Yara Bandı Olarak Kullanıldım. Düşünceleriniz nedir?

Eski ilişkim biteli 2 ay oldu. 6 aylık bir ilişkiydi ama ilk 2 ay güzelken sonrasında sürekli sorun çıkmaya başlamıştı. En sonunda da olaylı bir şekilde ayrıldık. Arkamdan iş çevirip başka erkeklerle görüştü sonra da ardına bile bakmadan çekip gitti. Beni vurdu yerde de bıraktı. Yetmedi, henüz 2 ay geçmesine rağmen benim her gecem cehennem olurken o gidip kendine yeni bir sevgili buldu. Birkaç gün önce iletişim kurduğumda her şeyi itiraf ettirip "Seninle görüşmek bana çok iyi geldi, seni gerçekten sevdim. Zor zamanlar geçiriyordum beni anlayan ve değer veren bir tek sen vardın. Sonra saçma bir şekilde başkaları da beni anlasın, daha fazla iyi hissedeyim istedim. Arkandan başka erkeklerle görüştüm. Sanırım ben seni yara bandı olarak kullandım. Seninle görüşürken bilinçli değildim. Özür dilerim bir hata yaptım bu da sana denk geldi. şu an birini seviyorum ve düzgün giden bir ilişkim var. Sen de zamanla unutursun beni bir şey olmaz. Sen benden daha iyilerine layıksın, beni seni haketmedim. Benden iyi birisini bulunca hatırlamazsın bile beni" yanıtını aldım. Sonrasında suçlu hissettiğini ve pişman olduğunu söyleyip özür diledi. İlk başta seni vicdanın affetsin dedim ama sonra ona kıyamayıp seni vicdanından azat ettim deyip affettim ve iyi dileklerde bulundum. şu an berbat hissediyorum, o ise muhtemelen birkaç gün içinde tekrardan unutup hayatına devam edecek. Bir yandan da onu affetmekle hata mı yaptım diye düşünüp duruyorum. Düşünceleriniz neler?
Yara Bandı Olarak Kullanıldım. Düşünceleriniz nedir?