Yara bandı olarak kullanıldım?

Bir oglan vardı ilk görüşte aşık oldum ona sadece bir insan bir insanım gülüşüne aşık olabilir mi olunuyormuş uzaktan izledim bekledim onu arkadaştık ama söylemedim hislermi bir gün o acıldı bana beni sevdigini söyledi bende inkar etmedim bende acıldım sevgili olduk her şey cok güzel gidiyordu biz cok mutluyduk hep gülerdik hep birlikteydik sadece sonra boş yere ayrıldı benden aslında haklıydı biraz ama ayrılaga getirecek bir konu degildi sakinleşmesini bekledim bekledim bekledim sonra yazdım takipten cıktı kötü konuşmaya başladı sakinleşmesini bekledim gene yazdım istemiyorum sevmiyorum dedi ama biz mutluyduk dedim hep sonra bekle nereye kadar yazdım bana bu kadar kötü davranmanın nedeni ne bundan kimse ayrılmaz acıklama yapmak zorundasın hakediyorum biz cok mutluyduk dedim ya bu tepkileri vermen icin ya aldattım ben seni ya da hayatında biri var dedim aldatmadıgıma göre hayatında biri var degil mi dedim ben kötü biriyim dedi acıklama yap dedim sana acıklama yapmak zorunda degilim benden uzak dur dedi ayrılalı daha 1 bucuk hafta olmuştu bu kadar taze silemez diye düşünürken bugün tesadüfen eski sevgilisi ile takipleştigini gördüm ve şu an uyuyamıyorum her şey yaşanmış söyledikleri yaşadıklarımız kalbim o kadar kırık ki icimdeki saf cocuk ölmüş gibi hissediyorum pişman olmasını o kadar istiyorum ki o kadar istiyorum ki yaşadığımı yaşasın istiyorum bu arada biz sevgili olmadan önce uzaktan ben onu severken sadece arkadaşken anlatırdı kavga ederlermiş sürekli kız yalan söylermiş ona sürekli hata yaparmış o kadar üzgünüm ki acım gecmiyor her şey yalanmış ben kullanılmışım ve en üzücü şey de saf duygularımı da kullanmış

Yara bandı olarak kullanıldım?