Sizce sevgilim beni yara bandı olarak mı kullanıyor?

Bu soruyu yazmak bile çok ağır geliyor ama o şüphe yiyip bitiriyor işte insanı.. 6 ay önce tanıştık sevgilimle, o 28 ben 22 yaşındayım. Benden 2 yıl önce 2 senelik bir sevgilisi olmuş, hayatı boyunca sadece onunla ciddi düşündüğünü söylemişti bana yeni tanıştığımızda. Ben de haliyle onunla ilgili sorular sordum. En son ne zaman gördüğünü sormuştum ve ne hissettiğini.. En son ben hayatında yokken görmüş ve ne iyi ne de kötü hiçbir şey hissetmedim nötrüm ona karşı zaten 2 sene olmuş bitmiş gitmiş demişti bana. Ama ben daha sonra telefonunu karıştırırken aslında öyle olmadığını gördüm. Onu gördüğü gün; yani beni tanımazken daha, arkadaşlarına anlatırken onu görünce heyecanlandığını söylemiş. Benimle tanıştıktan sonra tekrardan o kızın konusu geçmemiş ama biz tanışmadan 1 ay öncesine kadar da unutamamış o kızı. Ayrılmalarından 2 sene geçmesine rağmen.. Bugün de başka bir konu hakkında konuşurken bana hayatının 2 senedir yolunda gitmediğini söyledi. Neden 2 sene dediğimde ise net bir açıklama yapamadı. Kafamda kurduğumu saçmaladığımı falan söylüyor. Ama bir taraftan da beni de sevdiğine eminim. Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz ama bu 6 ay içerisinde defalarca yanıma geldi gitti, benimle evlenmek istediğini söylüyor ve beni en yakın çevresiyle ve ailesiyle tanıştırdı. Benim ailemle de tanışmak istiyor. Sosyal medyada sık sık fotoğraflarımızı paylaşıyor. En büyük kavgamızda ise onu bırakacağımı anladığı zaman ağlamıştı benim için.. Aslında ben onun sevgilisinden, ilgisinden eminim ama yine de onu gördüğümde bişey hissetmedim diye bana yalan söylemesi içime kurt düşürdü işte.. Ve benimle tanışana kadar da unutamamış yani 2 sene geçmesine rağmen.. Onu çok seviyorum ve o kadar üzülüyorum ki bu duruma.. 😔 Onu unuttuğu için benimle birlikte olduğunu düşünüyordum ama artık onu unutmak için benimle olduğunu düşünüyorum ne yazık ki. Ve bunu ona söylediğimde de benimle bir süre konusmak istemediğini söyledi. Sizce kafamda mı kuruyorum gerçekten yoksa acı gerçekler bunlar mı? 😔
Sizce sevgilim beni yara bandı olarak mı kullanıyor?