Aşık mıdır bana ve nasıl biri çözemedim tam açıklamayı okuyup bakar mısınız lütfen?

Bir işe girdim 20 gündür ve ustabaşına aşık oldum galiba 26 yaşında o ama minyon olduğundan küçük gösteriyor ben 18 yaşındayım iş yerinde çok soğuk kanlı ama çok iyi imanlı biri gibi sadece işi düşünen kimseye cıvıklık yapmayan oturaklı biri ama instagramda birsürüü bikinili kız falan takip ediyor bugün beraber çalışırken kedi muhabbeti açıldı normalde de çok sohbet eden biri değil ama o açtı iş yerinde kedi çok istediğimi ama annemi ikna edemediğimi söyledim falan filan sonra konu kapandı kedisinin birini bana verebileceğini söyledi bir anda çok mutlu oldum sonra düşündüm acaba yavşakda her kıza mı öyle yspıyor ama asla öyle bi görünümü yok iyi birine benziyor bugün ise şirketin tekne turu buluşması vardı oda geldi bana bi değişik baktı orda bir baktım kimseyi umursamayan çocuk başka kızlarla falan çok samimi ama kızlarla yanımda ki kızlar yani hep beraberiz hep daha sonra kulübe gitmeye karar verdiler oraya kadar beraber türüdür bi ara o kız arkadaşlarımın arasına girip kollarına girdi onların beni kıskandırmaya çalışmıştır diye kendimi avuttum ama bence kardeşim ben gitmem öyle yerlere deyip kapısında vedalaştık onlarla o kızlarla kol kola girdi gitti çok üzüldüm bayaa ama çok kafam karıştı bi ilgisi var gibi hali var ama belkide bana öyle geliyor birde hoşlansa yanımda otururken kalkıp gidip başka kızın yanına oturmazdı. Gibi olaylarla kafam karışıyor sizceee ONUNDA İLGİSİ VAR MIDIR? VE BÖYLE EĞLENEN ERKEK KÖTÜ MÜDÜR DÜZELMEZ Mİ?
Aşık mıdır bana ve nasıl biri çözemedim tam açıklamayı okuyup bakar mısınız lütfen?