İmkansız birine aşık oldum. Sizce bizden olur mu? Sorunun detayına bakar mısınız?

Ben memurum o da hakim. Aynı yerde çalışıyoruz. Ben onun odasını temizliyorum. Evrak getir götürünü falan yapıyorum. Yani asistan gibi bir şey. Ben lise mezunuyum bu arada. Aramızda sanırım 5 yaş var benden küçük. Kendisi kapalı bir kadın. Ben normalde kapalı kızları pek beğenmezdim. Üstelik bana hiç güzel gelmiyordu kendisi ilk işe başladığım zamanlar. Fakat gün geçtikçe tanımaya başladım onu. İçim ısındı ona karşı. Resmen bakış açımı değiştirdi o ve onun gibilere karşı. Şu an eskiden böyle düşündüğüm için pişmanım. Gün geçtikçe ona karşı bir şeyler hissetmeye başladım ve zamanla ondan başka kimseyi düşünemez oldum. Ve sanırım ona aşığım. Fakat sonunda kalbimin kırılacağını düşünüyorum. Sonuçta benim amirim. Asla içimi açamam ona korkuyorum. Hem onun benim hakkımda böyle şeyler düşünüp düşünmediğini bilmiyorum. Bazen arkadaşlarım ona sulanıyor muhabbet arasında. Çok fena kızıyorum, ağzına tokadı yapıştırmak geliyor içimden ama içimde yaşadığım için saklıyorum. Onlara anlatamam hislerimi kulaktan kulağa yayılır dedikodu olur diye. Sizce ben ne yapayım dostlar. Ona nasıl belli edebilirim aşık olduğumu? Bana hissi var mı nasıl anlayabilirim? Taktik verir misiniz?
İmkansız birine aşık oldum. Sizce bizden olur mu? Sorunun detayına bakar mısınız?