1 aydır konuşuyoruz onunla konuşurken kendimi çok mutlu iyi hissediyorum içimde kelebekler uçuşuyor gibi oluyor sanki anlatamıyorum bu hissi ya çok güzel sürekli onunla konuşmak istiyorum hatta öyleki arkadaşlarımdan ailemden bile uzaklaştım arkadaşlarım neden bizimle hiç konuşmuyorsun diyorlar sürekli telefon elimde geziyorum ondan gelecek mesajı bekliyorum ne zaman ondan bir mesaj alsam ne kadar üzgün olursam olayım o an geçiyor çok mutlu hissediyorum kendimi aşk mı bu yoksa taktım mı ben bu çocuğa anlamadım?
mesela ona sürekli temas etmek isterdin aklından bir dk bile çıkmazdı gün içinde adım atarken bile aklında o olurdu kıyamaz sanki onla konuşmadığın zamanlarda dünyaları başına yıkmışlar gibi hissederdin herkes her şey söylese önemsemesen bile o tek sözü ile gene yüzünü güldürürdü zaafın olurdu belki o değil başkaları söylese küseceğin alttan almayacağın şeyleri o söylediğinde küsemezsin yek sözüyle yumuşatır seni sırf onun beğendiği sevdiği şekillere bürünmeye çalışırsın kendinde sürekli onun beğendiği insanlardan bir şeyler ararsın mesela sana bir şeyden herhangi bir hareketten sözden davranıştan hoşlanmadığını söylese sen ona da dikkat edersin ödün kopar kaybedicem diye ve şunu düşünürsün ya benim ya başka birisi de benim onda gördüğümü görürse ya ondan başkasıda hoşlanır aşık olursa ya başkasına da çekici gelirse işte bundan ödün kopar kıskanırsın istersin ki senden başka hiç bir kişi ile gülüşmesin konuşmasın selam bile vermesin hayaller kurmaya başlarsın gelecekle alakalı tüm hayalinde o da vardır bir dünya çizersin sadece ikinize ait orda sadece sen ve o vardır gece son düşündüğün kişi olur sabah uyandığında o ilk gözünü açtığın anda aklına gelen ilk kişi olur her yerde sana onu hatırlatan şeyler görmeye başlarsın ve sürekli o da bunu severdi o da bunu söyler sever demeye başlarsın sevdiği sevmediği herşeyi bilirsin hatta o bir şarkıyı dinliyor seviyor diye o şarkıyı dinlemeye ve sevmeye başlarsın üzülmesine asla dayanamazsın onu üzen birisi olsa onların hepsinden hesap sormak istersin öyle işte..
Bi kızı çok sevdim senin gibi yalan DEĞİL gerçek bu ilk gördümde senin anlatın gibiydi 2 sene yi gecik ilişkim oldu ve ben ilk gördüm gün gibi seviyordu beni aldattı çok seviyorum dedi halde hiç yalan atmadım yalan attı 9 ay ağladım gittim sarılmaya çalıştım itti çocuk gibi sokak köşesinde hıçkıra hıçkıra ağlarken kuzeninle bana gülerek gittiler duvar yumruk atmıştım hayla izi var param parça olmuştu elim bazı şeyler zaman geçse bile izi kalır vazgeçme ama dikat et
Sakın onu hayatinin merkezine koyma bir gün o gidince dunyan basina yikilir ailene arkadaslarinada vakit ayir bőyle devam etme lűtfen sonu husran oluyor
Evet tabii çok istiyorum ama ona bunu söylemeyi bir türlü cesaret edemedim daha hislerimide açıklamadım zaten o da aynı şeyleri mi hissediyor bilemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
aşk o değil ki bu senin bahsettiğin ilgi belki hoşlantı heyecan
aşık olsaydın başka şeyler olurdu :)
Ne olurdu?
mesela ona sürekli temas etmek isterdin
aklından bir dk bile çıkmazdı gün içinde adım atarken bile aklında o olurdu
kıyamaz
sanki onla konuşmadığın zamanlarda dünyaları başına yıkmışlar gibi hissederdin
herkes her şey söylese önemsemesen bile o tek sözü ile gene yüzünü güldürürdü
zaafın olurdu belki o değil başkaları söylese küseceğin alttan almayacağın şeyleri o söylediğinde küsemezsin yek sözüyle yumuşatır seni
sırf onun beğendiği sevdiği şekillere bürünmeye çalışırsın
kendinde sürekli onun beğendiği insanlardan bir şeyler ararsın
mesela sana bir şeyden herhangi bir hareketten sözden davranıştan hoşlanmadığını söylese sen ona da dikkat edersin
ödün kopar kaybedicem diye
ve şunu düşünürsün ya benim ya başka birisi de benim onda gördüğümü görürse ya ondan başkasıda hoşlanır aşık olursa ya başkasına da çekici gelirse işte bundan ödün kopar
kıskanırsın istersin ki senden başka hiç bir kişi ile gülüşmesin konuşmasın selam bile vermesin
hayaller kurmaya başlarsın gelecekle alakalı tüm hayalinde o da vardır bir dünya çizersin sadece ikinize ait orda sadece sen ve o vardır
gece son düşündüğün kişi olur sabah uyandığında o ilk gözünü açtığın anda aklına gelen ilk kişi olur
her yerde sana onu hatırlatan şeyler görmeye başlarsın ve sürekli o da bunu severdi o da bunu söyler sever demeye başlarsın
sevdiği sevmediği herşeyi bilirsin
hatta o bir şarkıyı dinliyor seviyor diye o şarkıyı dinlemeye ve sevmeye başlarsın
üzülmesine asla dayanamazsın onu üzen birisi olsa onların hepsinden hesap sormak istersin
öyle işte..
Çok güzel anlattın sağol 🙂
rica ederim :)
Bilader kendini atma hemen kelebekler uçan bedeninde kor alevler yer almasın
Kurtulsam mı sence bundan yoksa böyle devam etsin mi?
Bi kızı çok sevdim senin gibi yalan DEĞİL gerçek bu ilk gördümde senin anlatın gibiydi 2 sene yi gecik ilişkim oldu ve ben ilk gördüm gün gibi seviyordu beni aldattı çok seviyorum dedi halde hiç yalan atmadım yalan attı 9 ay ağladım gittim sarılmaya çalıştım itti çocuk gibi sokak köşesinde hıçkıra hıçkıra ağlarken kuzeninle bana gülerek gittiler duvar yumruk atmıştım hayla izi var param parça olmuştu elim bazı şeyler zaman geçse bile izi kalır vazgeçme ama dikat et
Ya çok üzüldüm bende böyle olmasından korkuyorum işte 😔
Ama inanki çok zor ve ne güzel yağmur yağıyor şu an cık camdan izle
Asik olmussun sen gecmiş olsun :D
Of ne yapsam sence?
Sakın onu hayatinin merkezine koyma bir gün o gidince dunyan basina yikilir ailene arkadaslarinada vakit ayir bőyle devam etme lűtfen sonu husran oluyor
Evet çok haklısınız
Nerde otruyo çocuk yakinmsnz
Evet aynı şehirdeyiz ama şimdilik sanaldan konuşuyoruz sadece
Bulusma dusnuyomsn
Evet tabii çok istiyorum ama ona bunu söylemeyi bir türlü cesaret edemedim daha hislerimide açıklamadım zaten o da aynı şeyleri mi hissediyor bilemiyorum
Söyle knka de sevdiğin var mı falan
Ya ama cesaret edemiyorum o da bir şey demiyor ki bilemiyorum
Aşk ve bağımlılık
Kurtulsam mı sence bundan yoksa böyle devam etsin mi?
İlerisi çok zor oluyor be
Ne olur peki ilerde?
Bende aynı senin gibiydim ilerledi daha da bağlandım bambaşka sonra terk etti öyle bir canım acıdı ki
her ikiside olabilir
Ne yapsam sence?
canın ne istiyorsa onu yap