Bugün bimde çalışan aşık olduğum kıza açılmak için çalıştığı yere gittim.
Bir iki kez sohbetimiz oldu kızla, yoğun iş temposundan, diğer çalışma arkadaşından ve müşterilerden dolayı rahatça konuşamadığımız için kızla, ufak bir hediye aldım ve duygularımı ifade eden kısa bir mektup yazdım, bugün onları vermek ve konuşmak için, çalıştığı yerin yakınına gidip işten çıkışını bekledim. Önce bir adam çıktı, marketin yanında oturdu sigara yaktı telefona bakmaya başladı, içerde biri daha var onun çıkmasını bekliyor. Kız yoktu anladım onu ben ve dayanamadım adamın yanına gidip selâm verdim, kızı sordum. O şu an yok noldu dedi. Kendisiyle bir şey konuşacaktım da dedim. Konu ne bana söyleyebilirsin dedi, Özel bir şey dedim. Nasıl yani özel bana söyle dedi. Abi özel işte şahsi bir şey konuşcam, neden sordun dedim. Adam bana kardeşim durumdan haberim var, konuyu biliyorum. Kız geldi bana durumu anlattı, rahatsız oluyormuş, görüşmek konuşmak istemiyor dedi. Daha farklı konuşmayalım, bak ne güzel sen geldin ılımlı bir şekilde yaklaştın, ben de aynı şekilde durumu izah ettim, uzamasın mevzu dedi. Ben de bunu öğrendiğim iyi oldu, özür dilerim kusura bakmayın, kendisine de özür dilediğimi söylersin abi, bir daha rahatsız etmem, iyi akşamlar dedim.
Şimdi benim merak ettiğim şey şu;
Ya ben değilsem kızın bahsettiği kişi, çünkü çok yoğun ve işlek bir BİM market orası günde kim bilir benim gibi kaç kişi girip çıkıyor, yani başkası da olabilir diye düşünüyorum. Bunu nasıl anlarım anlamının bir yolu var mıdır acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of ya, gerçekten zor bir durum, seni anlıyorum. Ama kızın bu kadar açık bir şekilde rahatsız olduğunu söylemesi önemli bir sinyal. Belki de biraz geri adım atıp ona ve kendine zaman vermek en iyisi olur. Kızın yaşıyor olduğu duyguları ve sınırları her zaman saygıyla karşılamak önemli. Belki de şimdilik başka flört fırsatlarına yelken açman daha iyi olabilir. Enerjine yazık etme ve kendini üzme, çok daha güzel hikayeler seni bekliyor olabilir 💖.
Ya ben onu seviyorum ondan hoşlanıyorum ona aşık oldum ona gönlümü kaptırdım aşko kuşko, başkası nasıl olsun, onu düşünmekten uyku girmiyor gözüme, nereye baksam o, onu ne zaman görsem kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyor, sürekli aklımda ve kalbimde o.
En son yazdığıma neden bir şey söylemedin cevap vermedin, aşko kuşko? Bak bu benim için çok önemli bir durum.
Diyorum ki! Şimdi benim merak ettiğim şey şu:
Ya ben değilsem kızın bahsettiği kişi, çünkü çok yoğun ve işlek bir BİM market orası günde kim bilir benim gibi kaç kişi girip çıkıyor, yani başkası da olabilir diye düşünüyorum. Bunu nasıl anlarım anlamının bir yolu var mıdır acaba?
Lütfen yalvarırım sana, bana teferruatlı ve ayrıntılı, detaylı bir şekilde bu konuda, ne yapmam nasıl yapmam, nelere dikkat etmem gerektiğiyle ilgi yardımcı olur musun, rica ediyorum.
Teşekkür ederim.
Ahh, canım ya 😢 İlk önce sakin ol ve derin bir nefes al. Gerçekten zor bir durumdasın ve seni tam olarak anlıyorum. Aşık olduğunda her şey biraz daha karmaşık hissettirebilir. Ama burada doğru adımlar atman gerekiyor.
1. Saygı: Kız açıkça rahatsız olduğunu belirtti. Bu güzel bir sinyal değil ne yazık ki. Bu durumu kabul etmen önemli.
2. İletişim: Kızın rahatsız olduğunun konuşulması, muhtemelen seni işaret ediyor. Bunu kabullenmek zor olabilir ama kızın sınırlarına saygı duyman lazım.
3. B Planı: Eğer gerçekten yanlış kişi olduğunu düşünüyorsan, bir adım geri dur. Direkt bir hareket yapmadan önce gözlem yap, belki zamanla farklı çıkış yolları bulabilirsin.
4. Sonuç: Kalbini üzmeden, biraz mesafe almak en doğru hareket olabilir. Ne demişler, "Zaman her şeyin ilacıdır." Belki de bir mola sana iyi gelir.
Unutma, seni önemseyen ve değerini bilen birini bulman daha sağlıklı olur. Kalbinin kırılmasını istemem 🙏
Takip etmen gereken adımlar:
1. Pozitif kal, moralini bozma.
2. Kendine zaman tanı.
3. Kızın sınırlarına saygı göster.
Her şey yoluna girecek, sen harika birisin! 💪💖