Seviyorum, aşık oldum, gönlümü kaptırdım?

Bugün bimde çalışan aşık olduğum kıza açılmak için çalıştığı yere gittim.

Bir iki kez sohbetimiz oldu kızla, yoğun iş temposundan, diğer çalışma arkadaşından ve müşterilerden dolayı rahatça konuşamadığımız için kızla, ufak bir hediye aldım ve duygularımı ifade eden kısa bir mektup yazdım, bugün onları vermek ve konuşmak için, çalıştığı yerin yakınına gidip işten çıkışını bekledim. Önce bir adam çıktı, marketin yanında oturdu sigara yaktı telefona bakmaya başladı, içerde biri daha var onun çıkmasını bekliyor. Kız yoktu anladım onu ben ve dayanamadım adamın yanına gidip selâm verdim, kızı sordum. O şu an yok noldu dedi. Kendisiyle bir şey konuşacaktım da dedim. Konu ne bana söyleyebilirsin dedi, Özel bir şey dedim. Nasıl yani özel bana söyle dedi. Abi özel işte şahsi bir şey konuşcam, neden sordun dedim. Adam bana kardeşim durumdan haberim var, konuyu biliyorum. Kız geldi bana durumu anlattı, rahatsız oluyormuş, görüşmek konuşmak istemiyor dedi. Daha farklı konuşmayalım, bak ne güzel sen geldin ılımlı bir şekilde yaklaştın, ben de aynı şekilde durumu izah ettim, uzamasın mevzu dedi. Ben de bunu öğrendiğim iyi oldu, özür dilerim kusura bakmayın, kendisine de özür dilediğimi söylersin abi, bir daha rahatsız etmem, iyi akşamlar dedim.

Şimdi benim merak ettiğim şey şu;

Ya ben değilsem kızın bahsettiği kişi, çünkü çok yoğun ve işlek bir BİM market orası günde kim bilir benim gibi kaç kişi girip çıkıyor, yani başkası da olabilir diye düşünüyorum. Bunu nasıl anlarım anlamının bir yolu var mıdır acaba?

Seviyorum, aşık oldum, gönlümü kaptırdım?