Aşk İlişkileri Turkiyede Kizlar neden bakım yapmıyor 🤔🙄 ? Skyolks Takip Et Xper 1 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tiplere bakıyorum Sıfır güzellik.Bakım desen o da yok.Boyları da kısa.Neden böyleler? 🤨 Turkiyede Kizlar neden bakım yapmıyor 🤔🙄 ? Cevapla Güzellik Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mervesse_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beğenecek kişi bizi makyajla değil doğal halimizle beğensin. 0 7 Yorumla Skyolks +1 yıl Ben de doğal halinizi yeterli bulmuyorum Yorumla mervesse_ +1 yıl Biz sana fazla geliriz yalnız Yorumla Skyolks +1 yıl Valla bugüne kadar hicbi kızı kendime üstün gormedim Yorumla mervesse_ +1 yıl Kendini fazla beğeniyorsun öyle aşık olunacak bir tipi yok. Yorumla Skyolks +1 yıl Bakımsız olduğum halde iyiyim. Yorumla mervesse_ +1 yıl Ben profilde iyi birisini göremiyorum Yorumla Skyolks +1 yıl Senin zevkin Yorumla
thekarsxx Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Sırf kışkırtmak için sorulmuş sorular... çoğu yemez artik 0 1 Yorumla Skyolks +1 yıl Neyini kiskirtiyim ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bakim yapacak para yok spor yapacak heves yok iş bulmam lazim belkide orda kadınları rahat birakiyorlardir ha ne dersin superzeka 0 4 Yorumla Skyolks +1 yıl Fakirsiniz yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi ayaklarımizin üzerinde durmaya çalışıyoruz abicim türkiye burasi amerika değil Yorumla Skyolks +1 yıl Vah vah kiyamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl De sie Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yapıyorum ben elimden geldiğince her gün 1 1 Yorumla Skyolks +1 yıl Bi foto koy da bakalım o halin nasilmis Yorumla
minik_panda22 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Hak ediyor musunuz ki 0 2 Yorumla Skyolks +1 yıl Size fazlayim Yorumla minik_panda22 +1 yıl Şakaysa komik değilse daha komik Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tipine bakınca sana o bile fazla ayrıca hiçbir kadına böyle diyemessin 0 7 Yorumla Skyolks +1 yıl Ben hepinize fazlayim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Artık mal Yorumla Skyolks +1 yıl Aptal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynaya bakınca gördüğün şeyi sormadım Yorumla Skyolks +1 yıl Ergen misin kızım git basimdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gidiyorum canım kalitemi düşürmemek için Yorumla Skyolks +1 yıl Geri gelme Yorumla
OOztas42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Makyaj yapıyorlar ya ışte dndbhsbsbxbd 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beğenen bizi böyle beğensin😉 0 2 Yorumla Skyolks +1 yıl Begwnmemm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen beğenme zaten Yorumla
Masmavi100 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sen İzmire bir uğra 0 19 Yorumla Skyolks +1 yıl Izmirli misin Yorumla Masmavi100 +1 yıl Evet Yorumla Skyolks +1 yıl Siz biraz daha iyisiniz. Ama yanlış anlama, İzmirli Kız = Motor.Hiçbir değer yargıları yok. Sıfır. Tipin olsun yeter. Aşağı yukarı her kızla yatarsın Yorumla Masmavi100 +1 yıl Çok yanlış düşünüyorsun Yorumla Skyolks +1 yıl Kesinlikle yanlış düşünmüyorum. Türkiyede en kolay "veren" kızlar İzmirde. Tartışmasız. Ben bu kadar RAHAT kadını İzmirden başka yerde görmedim.Başkentin göbeğinde yaşayan biri olarak söylüyorum Yorumla Masmavi100 +1 yıl Kaç kız tanıdın İzmirde ? TVDe Gündüz kadın programlarına bir göz at aklın çıkar hangi şehirlerde nasıl tipsiz kadınlar ne haltlar karıştırıyor Yorumla Skyolks +1 yıl Ben öyle programlar izlemem. Hayır sizin oradaki kizlar güzel ama ciddi düşünülmez.Izmirli bi kızla evlilik yapmam mesela Yorumla Masmavi100 +1 yıl Eşim çok şanssız o halde Yorumla Skyolks +1 yıl Onu ben bilemem. Başkası tercih edebilir evlenebilir.Benim işim olmaz. Yorumla Masmavi100 +1 yıl Ah bu önyargılarla yasamak zor olsa gerek Yorumla Skyolks +1 yıl Yoo aksine hayatımı kolaylaştırıyor. Mesela gündelik hayatımda bana yaramayan bi kız için boşuna zamanımı ve enerjimi harcamıyorum. Yorumla Masmavi100 +1 yıl Önyargı hayatı zorlaştırır ve insanlara haksızlık yapmana neden olur ve bu önünde sonunda sana çok kötü şekilde geri döner Yorumla Skyolks +1 yıl Hayır kendi memleketini kendin de biliyorsun. Oranın kızından ne bekliyorsun abi. Kural yok, kitap yok, aile yok, engel yok, RAHATLIK var.Cinsellik ortaokula düşmüş.Ne bekliyorsun yani. Yargının önü arkası mı kalmış.Hepsi birbirinden düzgün de mesele benim onyargim mi oldu Yorumla Masmavi100 +1 yıl Sence bu saydıkların İzmire mi özgü? İyi düşün Yorumla Skyolks +1 yıl Ben İzmire özgü demiyorum. İzmir bu konuda zirve diyorum. Number one diyorum. Ankara İzmirden daha büyük şehir. Aynı zamanda memleketim. Her yerini avcumun içi gibi biliyorum.Aynı zamanda İzmirde de bulundum. Ben böyle bi yer görmedim. Bu kadar "yırtık" kız bi arada görmedim. Orda her gün 1 kız bulup siikerim. İstisnasız her gün bulurum. Hiçbir zorluk da yaşamam. Siikişmek oradaki kızlar için = tokalaşmak. Bu kadar sıradan. Ankarada kızlar çok daha seçici.Aradaki farkı anlamışsındır herhalde. Yorumla Masmavi100 +1 yıl Yazık bazı erkekler kadınların kendilerine insanca bir günaydın demelerinin ardından , bu kız yollu bana iş atıyor diye düşünmeleri geldi şimdi aklıma , acıyorum böyle düşünenlere Yorumla Skyolks +1 yıl Ben buluttan nem kapmam. Bu saçma psikolojiden kurtulun. Bu tamamen uydurma ve YALAN.Böyle bi sey yok. Günaydın ne. Hayır bana günaydın deseniz nolur demeseniz nolur. Çok da siikimde Yorumla Masmavi100 +1 yıl Neyse üslup seviyelerimiz zaten çok farklı daha fazla konuşmanın anlamı yok Yorumla Skyolks +1 yıl Üslup seviyesini düşürebilirim. Bunu daha iyi anlaşılsın diye yapıyorum. Aslında bunun için açıklama yapmama da gerek yok. Keyfime kalmış. Yorumla
Red_Lady Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Maske var ondan. 0 1 Yorumla Skyolks +1 yıl Aman Yorumla
EsrArenkiz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geldi yine... 0 0 Yorumla
Helinmiyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Şaka mı 0 1 Yorumla Skyolks +1 yıl Yoo gercek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Beğenecek kişi bizi makyajla değil doğal halimizle beğensin.
Ben de doğal halinizi yeterli bulmuyorum
Biz sana fazla geliriz yalnız
Valla bugüne kadar hicbi kızı kendime üstün gormedim
Kendini fazla beğeniyorsun öyle aşık olunacak bir tipi yok.
Bakımsız olduğum halde iyiyim.
Ben profilde iyi birisini göremiyorum
Senin zevkin
Sırf kışkırtmak için sorulmuş sorular... çoğu yemez artik
Neyini kiskirtiyim ya
Bakim yapacak para yok spor yapacak heves yok iş bulmam lazim belkide orda kadınları rahat birakiyorlardir ha ne dersin superzeka
Fakirsiniz yani
Kendi ayaklarımizin üzerinde durmaya çalışıyoruz abicim türkiye burasi amerika değil
Vah vah kiyamam
De sie
Yapıyorum ben elimden geldiğince her gün
Bi foto koy da bakalım o halin nasilmis
Hak ediyor musunuz ki
Size fazlayim
Şakaysa komik değilse daha komik
Tipine bakınca sana o bile fazla ayrıca hiçbir kadına böyle diyemessin
Ben hepinize fazlayim
Artık mal
Aptal
Aynaya bakınca gördüğün şeyi sormadım
Ergen misin kızım git basimdan
Gidiyorum canım kalitemi düşürmemek için
Geri gelme
Makyaj yapıyorlar ya ışte dndbhsbsbxbd
Beğenen bizi böyle beğensin😉
Begwnmemm
Sen beğenme zaten
Sen İzmire bir uğra
Izmirli misin
Evet
Siz biraz daha iyisiniz. Ama yanlış anlama,
İzmirli Kız = Motor.
Hiçbir değer yargıları yok. Sıfır.
Tipin olsun yeter. Aşağı yukarı her kızla yatarsın
Çok yanlış düşünüyorsun
Kesinlikle yanlış düşünmüyorum. Türkiyede en kolay "veren" kızlar İzmirde. Tartışmasız.
Ben bu kadar RAHAT kadını İzmirden başka yerde görmedim.
Başkentin göbeğinde yaşayan biri olarak söylüyorum
Kaç kız tanıdın İzmirde ? TVDe Gündüz kadın programlarına bir göz at aklın çıkar hangi şehirlerde nasıl tipsiz kadınlar ne haltlar karıştırıyor
Ben öyle programlar izlemem. Hayır sizin oradaki kizlar güzel ama ciddi düşünülmez.
Izmirli bi kızla evlilik yapmam mesela
Eşim çok şanssız o halde
Onu ben bilemem. Başkası tercih edebilir evlenebilir.
Benim işim olmaz.
Ah bu önyargılarla yasamak zor olsa gerek
Yoo aksine hayatımı kolaylaştırıyor.
Mesela gündelik hayatımda bana yaramayan bi kız için boşuna zamanımı ve enerjimi harcamıyorum.
Önyargı hayatı zorlaştırır ve insanlara haksızlık yapmana neden olur ve bu önünde sonunda sana çok kötü şekilde geri döner
Hayır kendi memleketini kendin de biliyorsun. Oranın kızından ne bekliyorsun abi. Kural yok, kitap yok, aile yok, engel yok, RAHATLIK var.
Cinsellik ortaokula düşmüş.
Ne bekliyorsun yani. Yargının önü arkası mı kalmış.
Hepsi birbirinden düzgün de mesele benim onyargim mi oldu
Sence bu saydıkların İzmire mi özgü? İyi düşün
Ben İzmire özgü demiyorum. İzmir bu konuda zirve diyorum. Number one diyorum.
Ankara İzmirden daha büyük şehir. Aynı zamanda memleketim. Her yerini avcumun içi gibi biliyorum.
Aynı zamanda İzmirde de bulundum. Ben böyle bi yer görmedim. Bu kadar "yırtık" kız bi arada görmedim.
Orda her gün 1 kız bulup siikerim. İstisnasız her gün bulurum. Hiçbir zorluk da yaşamam.
Siikişmek oradaki kızlar için = tokalaşmak. Bu kadar sıradan.
Ankarada kızlar çok daha seçici.
Aradaki farkı anlamışsındır herhalde.
Yazık bazı erkekler kadınların kendilerine insanca bir günaydın demelerinin ardından , bu kız yollu bana iş atıyor diye düşünmeleri geldi şimdi aklıma , acıyorum böyle düşünenlere
Ben buluttan nem kapmam. Bu saçma psikolojiden kurtulun. Bu tamamen uydurma ve YALAN.
Böyle bi sey yok. Günaydın ne. Hayır bana günaydın deseniz nolur demeseniz nolur. Çok da siikimde
Neyse üslup seviyelerimiz zaten çok farklı daha fazla konuşmanın anlamı yok
Üslup seviyesini düşürebilirim. Bunu daha iyi anlaşılsın diye yapıyorum. Aslında bunun için açıklama yapmama da gerek yok. Keyfime kalmış.
Maske var ondan.
Aman
Geldi yine...
Fakirler.
Çünkü 1 € = 10 ₺
Şaka mı
Yoo gercek
Boya küpü hepsi
Diyene bak