Abi hep kısa
Yüz güzelliği desen o da yok. Rus hatunların yanına yaklasamiyolar.
Neden böyleler?
Yüz güzelliği desen o da yok. Rus hatunların yanına yaklasamiyolar.
Neden böyleler?
Kısa veya uzun olmak elimiz de değil.. Yüz güzelliğinde ise Her kız güzeldir.. Bakım ve imkan sadece cogu şeyi değiştirir
Ayrıca kımse dört dörtlük değil..
Herkes dört dörtlük arıyor yok manken gibi olsun yok yüzü bebek gibi olsun... Eee diğerleri nolacak. Dört üçlükler ve diğerleri napsın.. Ayrıca güzellik algısı kişiye göre değişir genelleme yapılmamalı.. Hepsi Allah vergisi yapacak bır şey var mı? Yok...
Çok güzel olsak ne ki herkesın sonu belli 😊
Sonu belli ama kadinlar iş kendilerine gelince
erkekte tipe tapıyor.
Modellerin instagram hesabına bak. Adam 1 foto atıyor kadınlar köpeği olmaya hazır. Evli olduğu halde yalvaranlar bile var. Ben o aşk sözlerini 40 yıllık sevgilime bile söylemedim. Nedir burdaki konu? TİP.
Çünkü kadınlar inanılmaz BASİT, DÜZ ve YÜZELSEL
Kadınlar olarak genel ele almak yanlıs.. O karaktersiz kişilerin işidir hemen bir tipe bakıp aldanmak..
Bır ıkı kadınla konustunuz dıye tüm kadınları ele almayın.. Herkes bır değil..
Erkekler çok abaza
Erkeklerin aklı fikri BEL ALTINDA
Siz erkekler hepiniz aynısınız.
Bunlar hemcinslerinin meşhur lafları. Keşke o zaman da aynı duyarlılığı gösterseniz.
Biz birinize tek kelime edince savunmaniz hep aynı. "Herkes bir değil"
İşinize gelmedi zaman tüm erkekler bir ama:)
İşimize gelıp gelmemesiyle ilgili değil nasıl ki her kadın bir değilse her erkekte bir değil
Ruslarda boy pos var eyvallah ama yüz güzelliği o kadar aşırı yok ki. Türkiye de boyları kısa evet ama güzel ve şirin sayısı şuana kadar gördüklerim kadarıyla baya fazla. Ama şöylede büyük bir ayırım var rus kızları daha anlayışlı oluyor Türk kızları o kadar da anlayışlı olmuyor buda ufak bi eksi olsun
Cevap
6Cevap
Türk erkekleri kısa ve çirkin oldukları için, genetik maalesef böyle boş yaparak kimse güzelleşmiyor maalesef.. Keşke Osmanlı zamanında yabancı erkekte getirseydi erkeklerde sarışın kılsız oranı artardı...
Kesin öyledir, bir tek boyun uzun boyla olmuyor yakışıklılık.. Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki Türk erkekleri sarışın mavi gözlü uzun kaslı güzel burunlu kusursuz yüz hatlı tüysüz İskandinav ırkından, kızları kısa şişman tipsiz... O zaman benim sokakta gördüğüm çirkin erkekler nereli? Eminim esmer kıllı kötü burunlu ince dudaklı yuvarlak hatlı yüzün vardır güzel kız arıyorsun.. Zaten yakışıklı olsan böyle konuşmazsın. Irk olarak güzel değiliz bunu kabul et sadece kadınların üstüne atmayın... Kadınlı erkekli kusurlarımız fazla. Ayrıca kadınlar sormadan güzelleşebiliyor, estetik yaptırıp saçlarını boyayıp bakım yapınca ortalama bir tip olabiliyorlar ama erkeklerin çoğu estetik yaptırmadığı için (top olmak sanıyorlar çünkü) o koca burunlu şekilsiz çeneleriyle dolaşıyorlar. Hani biz kadınlar en azından bu konuda kurtarıyoruz siz kendi tipinize bakın.
Profil fotoğrafına bakınca bayağı uyuyorsun kusura bakma..
Yahu sarışın olsan ne olur yakışıklı değilsin ki.. Burnun güzel değil, kelleşmeye yakınsın bu yaşta, kopkoyu saçlı buğday tenlisin.. Siyah uzun sakalların tamamen Orta Doğulu gibi duruyor kessen belki güzel olmayan yüz hatların daha da öne çıkacak... Utanmadan kızlara laf etme bari, senin kızın olunca sana benzeyecek güzel olmayacak işte sorun burada..
Ya senin o bahsettiğin yüz güzelliğini kadınlar estetikle yapar sana da tavsiyem yaptır zaten. Yani sanki sadece Türk kadınları makyaj yapıyor, Rus kadınının yaptığı makyajı kimse yapamaz.. Onu geçtim makyaj yapmayan kadına da bakımsız diyorsunuz doğal değil... Yakışıklı değilsin, sokakta gördüğüm her Orta Doğulu erkekle aynısın farkın yok. Bir sürü yer gezmiş biri olarak söylüyorum Fransız, Çek , Norveç, Sırp erkeklerini görseydin bunları yazmaya utanır evden çıkamazdın..
Seni ailen ve arkadaşların olmayan birşeye inandırmış, biri doğruyu söyleyince hayal kırıklığı tabii...
Sürekli rusyadayım işim gereği ve bu yorumuna katılamiycam. Her milletin kısası da var uzunu da. Rusların oranı daha yüksek ama hepsi güzel ya da hepsi uzun boylu değil..
Genlerden. Babaları ortadoğululara benzeyip kısa olunca böyle oluyor
ayenn 190 boyum var kendime göre birini bulamıyorum
Boylar bı mezura boyu egoler yerin dibinde bı okadar daha ;)
hadi ordan git o zaman rusya ya ya
daha küfürlü yazmıştım da düzeltmişler. d
napalım öyleyse ölelim mi 🤭 🤭
Knk onu geç egoları acayip kimisinin😃😃
Ülkede kötü olan ekonomi değil ki
Geldi yine muhalefet😄
Rusya'da yaşa o zaman 🙄
Yapabilirsen pekte tipin yok ama 🥴🥴
Detay yok ki 🙄🙄🙄
Oo nerelerdeydin sen aslan parcasi
Hayir
Ne hos
Biz Kore erkeklerini beğensek söversiniz ama
Şu özgüvenin birazı bende olsa hiç bi sıkıntım kalmaz da. Üzgünüm fakat Kore erkeğinin yediği gofret markası, köpeği, diş fırçası senden çok tanınıyor
Adamların milyon dolarları dahi olsa senin kadar egoları yok?
Sende var mı yüz güzelliği aynaya bak öylr konuş
Bilmem genetik bence
Coğrafya kaderdiir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?