Benimle ilk tanıştığında evli olduğunu bilmiyordum parmağına bile dikkat etmemiştim ilk buluşmada çünkü gözleri yüzü konuşması diksiyonu beni çok etkiledi başka yere odaklanamadım. Olgun ve iyi birine benziyordu ikinci buluşmada yüzüğünü farkettim yüzüm düştü evlisin sanırım ben kalkayım dedim. Evet doğru evliyim ama seninle tanışmak istiyorum doğru olmadığını biliyorum ama eşimle geçinemiyorum dedi. Anlıyorum ama kalksam ben iyi olacak bilmiyordum evli olduğunuzu dedim. Lütfen dedi bu olay yaşanmamış gibi devam edelim eşimle mutsuzum ayrılmayı düşünüyorum ayrıldıktan sonra tanışmak isterdim ama ilk görüşte aklıma bile gelmedi kırma beni dedi. Oturdum sohbet ettik gezdik güzel bir akşamdı. Eve bıraktı bırakınca arabasını filan gördüm zengin olduğunu o zaman farkdttim ama benim için bu önemli değildi buluşmaya devam ettik sonra çiçekle geldi açıkçası hiç beklemiyordum daha önce de sevgililerim oldu ama hiç biri bana sürpriz falan yapmadı. Çok mutlu olmuştum ertesi gün tekrar buluştuk nasıl olduysa onunla otelde kaldım bir şeyler yaşadık. Bana yaşıtım olan karım bile erkekliğimi hissettirmedi. Sen 18 yaşında hissettirdin yaş farkına rağmen bana sarılman sıcak davranman güler yüzlü olman keşke eşim sen olsaydın demeye başladı. Her şey çok hızlı ilerledi eşine boşanma davası açtı. Benimle evlenmek istiyor. Bende geç olsa da pişman oldum benim yüzümden boşanma sakın buluşmayalım artık dedim. Kendimi kaptırdım görüşmeyi keselim artık dedim. Bana seni tanımasaydım da ondan boşanacaktım. Hep hediyeler pahalı şeyler istiyor ama ne yemek yapıyor ne iyi bir eş oluyor bana 8 yıl önce ilişkimiz oldu bir daha olmadı hep başım ağrıyor istemiyorum gibi şeyleri bahane edip durdu. Arkadaşlarım akrabalarım geldiğinde yüzü asık onlara bile iyi davranmıyor hep mutsuz. Benimde hayatımı mahvediyor. Hep istiyor hiç kadınlığını göstermiyor küçük düşürüyor yıllardır tahammül ettim ama artık edemiyorum dedi. Boşandıktan sonra benimle evlenmek istiyor.
Ona hak verebiliyorum bir yandan da pişmanım. Çok iyi biri gerçekten 5 aydır görüşüyoruz her şey fazla hızlı ilerledi sanırım aşırı iyi anlaşmamızdan kaynaklı. Boşanıp öyle görüşelim de diyebilirdim ama iyi anlaşınca ondan etkilenince bir an kaptırdım kendimi. Anneme anlattım tanıyalım önce bir neyin nesi soruşturalım dedi. Görüştürdüm annem olumlu karşıladı ama erken değil mi evlenmek için bu yaşta kızım dedi bari söz nişan yapın okulunu bitir ondan sonra evlenin dedi. Sizce doğru olan nedir? Ne yapmam gerekiyor? Maddi olarak durumu iyi ama ben onu ilk gördüğümde zengin biri filan olduğunu bilmiyordum kişiliğinden etkilendim sonra ki buluşmalarda arabasını filan gördüm. Zengin olmasaydı da aynı duyguları beslerdim zaten ilk başlarda bilmiyordum dediğim gibi. Paragöz biri değilim ama annem ben ve küçük kardeşim var annem temizliğe gidiyor evlere bende garsonluk yapıyorum cafede okulum dışında. Aşırı kötü durumda değiliz ama annem yaşlandı çalışmasını istemiyorum böyle bir çıkarım var ama çok fazla bir şey değil sanırım?
Ona hak verebiliyorum bir yandan da pişmanım. Çok iyi biri gerçekten 5 aydır görüşüyoruz her şey fazla hızlı ilerledi sanırım aşırı iyi anlaşmamızdan kaynaklı. Boşanıp öyle görüşelim de diyebilirdim ama iyi anlaşınca ondan etkilenince bir an kaptırdım kendimi. Anneme anlattım tanıyalım önce bir neyin nesi soruşturalım dedi. Görüştürdüm annem olumlu karşıladı ama erken değil mi evlenmek için bu yaşta kızım dedi bari söz nişan yapın okulunu bitir ondan sonra evlenin dedi. Sizce doğru olan nedir? Ne yapmam gerekiyor? Maddi olarak durumu iyi ama ben onu ilk gördüğümde zengin biri filan olduğunu bilmiyordum kişiliğinden etkilendim sonra ki buluşmalarda arabasını filan gördüm. Zengin olmasaydı da aynı duyguları beslerdim zaten ilk başlarda bilmiyordum dediğim gibi. Paragöz biri değilim ama annem ben ve küçük kardeşim var annem temizliğe gidiyor evlere bende garsonluk yapıyorum cafede okulum dışında. Aşırı kötü durumda değiliz ama annem yaşlandı çalışmasını istemiyorum böyle bir çıkarım var ama çok fazla bir şey değil sanırım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer