+1 yılben kocana degıl sevgılıne uzuluyorum kocan senden kurtulmus olur. ama sevgılın bıraz toy galıba sevgılısı ıcın kocasını bırakan yarında ahmet ıcın kendısınıde bırakır. senın kafan baya bır karısık. allah senın gıbısınden korusun. memleket yazmıycam cunkı bu tarz yapılar bellı başlı 3 bölgeden yogun cıkıyor senın sonun daha farklı yerlere dogru gıder ben sana yazım aklında olsun
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yapma etme güzel insan. Allahın karşına nasıl çıkarsın.
Ha desen ki çok şiddet görüyorum artık olmuyor desen tamam zaten ayrılmak mecburi. Ama ortada sevmiyorum kelimesi varsa geçici bir olay ego sorunu olabilir.16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekurler.
Soran+1 yılBen Allahtan korkmayan bırı degılım hatalarımı bılıyorum asıl kırıcı olan ne bılıyomusun ınsanların hepsı tertemızmıs gıbı davranıp senı taslamaya calısması. Bence herkes donup kendıne bır baksın.
Soran+1 yılBen onunla yılda en fazla 4 sefer gorusebılıyorum. Baska bır sehırde zaten.
Eşinizden ne zaman ve neden vazgectınız? Bu konuda dusundunuz mu?
Bence pısman olursunuz. Hatta belkı sız bosanınca sevgılınız vazgecer.
Vazgecmese de yarın en ufak bırseyde damgalanmıs olacaksınız, bılıyorsunuz degıl mı? Insanın agzı torba degıl büzüp dolaba koyasınız...00 Yorumla
zamanında seni aldatmış yorumda okudum boşver o adam hiçbişeyini haketmiyo senin eğer sevmiyosan boşan ama bundan sakın pişmanlık duyma pişmanlık duyacaksan da boşanma ama sevmediğin bir adamla bir ömür geçmez
03 Yorumla
Soran+1 yılçok zor bır karar. tesekurler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Bence sevgilin daha iyi sikiyordur bu yuzdn onu tercih ediyorsun kocan ne yapsın butun gun ewe yorgun geliyor bide senin gibi bir kasarı besliyor yazık ayrl bnce o adama yazık bence sen onuhak etmiyorsun suna gelince bir ben degil milyonlar cakar verirsen
00 Yorumla
+1 yılSeni kırıcak bişey demek istemem. Yaptığın şeyi zaten kendin biliyorsun herkes kendi hataları için cevap vericek seni yargılamak bana düşmez ama merakımdan soruyorum. Kocan evliyken neden başka biriyle ilişki yaşadın yani seni tatmin etmeyen neydi vede soru 2 kocan 8 senedir hiçmi şüphelenmedimi senden bunu nasıl başardım rica etsem 2 soruyada detaylı cevap verirmisin?
02 Yorumla
Soran+1 yılEşım benım ılk askım onunla evlendıgımde maddı durumları kotuydu sonra ıslerı duzeldı kısa bır sure sonra parayı bulunca benı gozu gormemeye basladı Rahatsız bır annesı vardı ben gece gunduz onun aılesıne bakarken o baska kadınlarla gununu gun edıyordu ama allah ıcn ozaman yapmak zorundaydım cok sabrettım benı 10 yıl kadar hep aldattı sonunda sınır krızlerı gecırdım hastalık derecesıne geldım aılemede yansıtmak ıstemıyordum olanları. O donem tanıstık sımdı gorustugum kısıyle eger bana destek olmasaydı su an cok daha farklı seyler yasıyor olabılırdım belkıde yaşamıyor. Ordaya cıkmadı bukadar yıl cunku o baska bır sehırde yılda sadece bır kac kez gorusuyoruz.
- +1 yıl
Peki 8 senedir görüştüğün o sevgilin evlimi? Eğer bekarsa çoçuğunuz yoksa adamı aldatma derim git onunla sana sahip çıkacaksa evlen. Ama çoçuk varsa annesin katlan. Keşke yapmasaydın bu hatayı...
+1 yılşu an kul hakkına giriyorsun eşinin hakkına giriyorsun adama yazık böyle birşey düşmanım başına gelmesin herneyse bence eşine doğruyu söyle ve boşanın doğruyu senden öğrenmesi daha sağlıklı olabilir elbet birgün öğrenicek bu dünyada hiçbirşey gizli saklı kalmıyor bide şu açıdan bakmalısın boşanında kocan bu habersiz ızdırapdan kurtulucak
00 Yorumla
+1 yılYatma olayı saçma bir düşünce. Sevgili yapmak ayrı birşey. senin sevgilin zaten eşindir. Ona gerekli duyguyu beslemiyorsun belli ki bu da seni sevgili aramaya itmiş. Ama sevgilinde iyi biri değil insanda biraz utanma olur. evli birinin yuvasını bozmaz
00 Yorumlaİnsanların hepsi temiz olmasalarda temizlik olgusu yine vardır. Yani insanlar kirlendi diye, temiz duygular da kirlenmez. Iyi insan olmak vardır fakat herkez olamaz.
Temiz bir akıl şunu söyler; evliliğe sadakati olmayanın insanlığa saygısı yoktur.04 Yorumla
Soran+1 yılUmarım eşıne hep sadık olmayı başarabılırsın.
Soran+1 yılErdemlı bırısın tebrık ederım. Işın ıcıne gırınce cok farklı seyler cıkıyor ortaya bana hak ver dıye demıyorum ama belkı bır gun uzun uzun anlatırım dınlemek ıstersen. çok zor gunlerdı..
+1 yılBence eşinden kesinlikle boşanma pişman olursun. Belki sevvgilinde şehveti tutkuyu bulunuyorsun fakat eşinin verdiği güveni huzuru asla bulamazsın yol yakınken eşin henüz öğrenmemişken bu ilişkiyi sonlardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatma teklifini kabul ederm. sonuçta zevk alacağım bir şey. yuvanı yıkıp , sevgilile bir yuva kuracağını mı sanıyorsun? erkek adam , evli oolan bir kadınla ilşki yaşamaz bence. sen boşandığın gün kocandan , o da seni bırakablir.
En iyisi , dene , biz de görelim.00 YorumlaSevmiyorsan ayrılmak en mantıklısı ve güzeli. Sevgilinle cinsellik yaşadıysan seni sevmiyor olabilir. Bu ayrılmana mani olmasın. Kendi ayaklarının üstünde durmayı öğren. Doğru kararı kendin verebilirsin. Aklına takılan olursa yardım isteyebilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılEşıme ayrılmak ıstıyorum Senı sevmıyorum dedım delıye dondu pıskolojık tedavı gordu. bensız ayakta duramıyor mefes bıle alamıyor hasta oluyor resmen buda benı çok çaresız bırakıyor.
Soran+1 yılSonunda o temıze cıkıcak bana yaptıgı onca sey yanına kar kalıcak ve maduru oynıycak hepsını cok ıyı bılıyorum. şu an ıyı bna karsı ama ben bıtmışım ne fayda.
Soran+1 yılHayat ne kı şurda ne kalmış bıraz daha dayanırım.
Sevmiyosunda neden evlendin 8 yıllık evlisin az bir zamanda degil Sevgilin yerinde olsam ben evlenmezdim aklımda bin bir türlü hikaye dönerdi 8 yıllık eşini bırakıp bana gelicek biri en ufak bişede başkasına gider diye düşünürüm
07 Yorumla
Soran+1 yılEsım degıl 8 yıllık sevgılım 8
Soran+1 yılOfff bee evet 8 yıllık sevgılım 18 yıllıkta evlıyım. Nokta yerıne vırgul koymusum anlamak bukadar zormu
+1 yılBoşanmak mı hem de 8 yıllık ne yaptın ya yapmayın eşinize böyle şeyler çok pişman olursun hatta bir de çocuk varsa çocuklara yazık olmaz mı. inş yoktur. Ama yapma boşanırsan seni yarı yolda bırakır ortada kalırsın güven verici olabilir fakat şöyle bir baktım da eşin çok daha güvenilir bir insana benziyor o kadar yıl birliktesiniz hem niye sevmeyesin seni seveni sen desev aşk mı gerekiyor ille
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl8 yıldır kocanı aldatıyomusun yuuhhh o zaman niye evlendin yazık değilmi adamada yüzüne nasıl bakıyosun vicdanında yokmuş belli.. umarım çok pişman oluursun eşinin ahı bırakmaz peşini.
30 Yorumla
+1 yılsen zaten olayı kafanda bitirmişsin Kocanı sevmiyorsun ve kendine sevgili yapmışsın. Peki o seninle boşanırsan evlenmeyi düşünüyormu? çocuk varmı.
Şahsen ben tükürmem ve benimle yat desen de evli olduğun sürece hayır derim.00 YorumlaHay * güncellemeyle level atlamış resmen ben... demiş
10 Yorumla
+1 yılbu kadar bilgiyle ne desek boş. bakarsın dediğin gibi yapınca pişman olursun, bakarsın yapmayınca pişman olursun. aydınlat biraz daha
00 YorumlaYani senin ilişkin zaten bitmiş. Aile kavramı kalmamış. Umarım çocuk yoktur. O zaman işler daha kolay olur. Kocan biliyor mu bu durumu. Kaç yıllık diğer ilişkin
00 Yorumlaöncelikle kocanden neden boşandıgın önemli ve aradıklarını sevgilinde bulabilecekmiisn bunu düşünmelisin
bende eşimden boşandım ama pişman değilim artıları ve eksileri iyi kıyasla derim arkadasım09 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı dusun dersen eşım duygusal dusun dersen o. eşımın artıları cok cok fazla su an ama bana dokunmasına dahı tahamulum yok.
Soran+1 yılGeçmıs
Soran+1 yılYaklaşık 10 yıl kadar
Soran+1 yılAldatmak ıcın erkeklerın nedene ıhtıyacı yo bence. Onu ozama cok sevıyordum ve benı evde cepte gordu. ogrendımı bılıyor ama hep ınkar ettı.
Soran+1 yılburada herseyı duydum zaten tesekurler:)
Güncellemenin her kelimesine katılıyorum. Benim merak ettiğim nasıl oldu. Kalp söz dinlemiyor. Çok iyi tartıp yapmanız gerekiyor. Umarım hep istediğiniz özlediğiniz güzellikleri yaşarsınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekur ederım.
en dogru karar bnce olmuyorsa ayrıl sevgılın ıle mutlu ısen devam et saygı duyulcak bısı mesala bende cok buna bnzewr hayat goruyorum kocalarının ıktıdarsızlıgı mutlu etmemesı gıbı seler ama dogru olan ayrıl pısman olmazsın
00 YorumlaGuncelleme kismina yazdığın yazi ile kişiliğini ortaya koymussun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. 8yillik bir ilişki.
Yaptığıni ne kadar doğru buluyorsun?00 YorumlaBence test et. Karar aldık boşanıyoruz de. 1 haftasonra da boşandık de. Tepkisine bak. Muhtemelen kaçacaktır.
06 Yorumla
Soran+1 yılKacmıyor bosanmakta ısrarcı olan o 8 yıl az degıl
Soran+1 yılNasıl gırdıgımı gel bırde bana sor
Gizli Üye(36-45)+1 yılumarım o sevgilim dediğin karaktersizde sana aynısını yapar. aile degerlerini hiçe sayan ahlaksız kadın asıl sen ölmeyi hakediyosun nefes alman zararlı sen ve senin gibiler
00 Yorumlainşallah kocan öğrenir tez zamandada ki öğrenceği kesin.. inşallah alnının ortasından vurur seni.
07 Yorumla
Soran+1 yılNe atıp tutuyorsun ben nasıl bu noktaya geldım bılıyormusun sen yıllarca benı nasıl aldattı nasıl caresız bıraktı assagladı Sevmıyorum senı bosanalım dedım bırakmadı su an duzelmıs olabılır ama benım Sevgım bıttı Detayını bılmeden bukadar on yargıya gerek yok. burada kocamıda kotulemek ıstemedım kendımı haklı cıkarma cabasındaymıs gıbı evet yalnıs yaptım belkı ama yaptıranada bak.
- +1 yıl
o aldıttı diye senindemi yapman lazımdı. sevmiyorsan niye evlendin basına silahmı dayadılar evlenirken. kaldıki o erkek aldatsa ne olur aldatmasa ne olur gene dönüp dolaşıp senin yanına gelirdi. ama sen kadınsın anasın herseyini namusunu kaybetmişsin çocuğun var mı bilmiyorum ama çocuğunun yüzüne ana babanın yüzüne nasıl bakacaksın yarın ana baban seni red edince ne yapcan.. ondan sonra kötü yola düştük dersiniz kusura bakma kendi düşen ağlamaz.
Soran+1 yılSen ne yasadıklarımı hangı pıskolojıyle ne yaptıgımı bılıyormusun Bela okumadan once ıkıkere duşun
- +1 yıl
hem cinsim olduğu için değil son derece haklı olduğu için koruyorum şu ufak beyinlerinizden kadınlar yapamaz erkekler yapar zihniyetini kaldırın. ! sadece erkeklere mahsus bişey değil hata yapmak her insan hata yapar ayıca kadın boşanmyı düşünüyo fikir soruyo sana eleştirmek düşmez sadece fikrini söylemek düşer
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. bir bitmediniz l*n eski kaşarlar. Senin gibi geniş biri hiçbir ortamda pişman olmaz sana yemeğini suyunu verdikten sonra her yerde yaşarsın sen
00 YorumlaSevmediğinle bir ömür geçirdikten sonra anlamı yok. Sevdiğinle geçir ne olursa olsun. Ama birlikte yaşama, evlen.
00 Yorumlasevgilinle evlenirsende mutlu olabileceğini sanmıyorum bence bitmiş senin hayatın
00 Yorumla
+1 yılSen bu kişilik yapısıyla hiç pişman olmazsın bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah uzak tutsun senin gibi kadınlardan. Boşanmadan baskasini dusunmen dogrumu
12 Yorumla
Soran+1 yılDogru degıl
Cevap sahibi+1 yılBosanana kadar düşünme diğer adami
bir anlık heves ya da bir anlık zevklerin için yuvanı yıkma derim
00 Yorumlakocanı neden aldatıyorun git boşan birazn önce adama haksızlık yapma
00 Yorumla
+1 yılyok pişman olmazsın, sen doğru olanı yapıyorsun çünkü
00 YorumlaBence pişman olursun. Yuva yıkanın yuvası olmaz senin sevgili dediğin adam evli birisi ile birlikte olması hata bence
00 YorumlaZaten bir sevgilin varsa eşinin suratına ne yüzle bakıyorsun? sev sevme ayrıl gitsin kocanı hak ediyor musun sen
00 Yorumlabu sorulardan sonra nasıl olurda evleneleyim :< yazık l*n bizee
sende ayrıl ne yapıyorsan yap adamı rezil etme kendin gibi.07 Yorumla
+1 yılYol kenarında bekleyen kadınlar
Senden halsıyetlı sereflı
Bırde burada soruyon evlensen mı dıye
Ar damarın patlamıs senın21 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel soylemişsin onlar para icin yapiyo buysa seviyomus haha l*n evlenmsseydin ozaman manyaga bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmarm pişman olursun. Allah sizi bildiği gibi yapsn
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimle 8 yıllık ilişki? sevgilinle mi kocanla mı? sevgilinle lkaç yıl?
00 YorumlaGüncellemeye bak l*n kocanda 8 yıldır nasıl anlamamış.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. 8 yıllık ilişkin var ve kocan hiçbir şey anlamamis eğer öyleys onun beynine tüküreyim
01 Yorumla
+1 yılvalla seks baska sekiz sene sevgili olmak baska O adam seninle evlenecekse kaçırma Oyle sapsal zor bulursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. insallah hamile kalirsin 2 sindende hangisinin babasi oldugunu bilemessin. p
00 Yorumlasevmıyorsan ayrılman en mantiklisi karsı tarafıda uzmeye aldatmaya hakkın yok yani
00 Yorumla
+1 yılOndan sonra erkeklerw bok atin beter ol yuvasini bozanin yuvasi olmazz
00 YorumlaYatarım ama bu senin huur olmadığın anlamına gelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle devam etsene canım sende. Hem pişman olur muyum derdin ortadan kalkar hemde sevgilini memnun etmiş olursun.
00 Yorumla
+1 yılBosanma zikicinle devam et kocanda sizi yakalsin seni kukundan sevgilinide zikinden assin tavana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence de hemen boşan... kocan tam bir malmış...
00 Yorumla
+1 yılseni iyi bir dövmek sonra satışa çıkarmak lazım !
00 YorumlaBak ben şu an içimden yardırıyorum sen anlarsın
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. inş boşanırsın ve evlendiğin kişi seni pişman eder
00 YorumlaTazminat davasi acabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. İnşallah pişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayatın boyunca pişman olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılSus otur mu dıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılgereksiz macera diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılCehenneme odun atın gelen var
10 Yorumla Ben hayır derim onunda bir şerefi var
00 Yorumlaşu an pişman değilmisin eşini aldattığın için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsiyetine, kisiligine...
00 Yorumlakocanda olmayan ne buldun onda?
08 Yorumla
Soran+1 yılBu soru hayatımı degıstırebılır
Soran+1 yılSedece duygu. onun yanındayken mutluyum esımın yanındayken huzurlu. bosan artık dıye baskı yapıyor.
Soran+1 yılHuzur ve mutluluk farklı seyler. GoLerımde sureklı bır huzun var ama bılıyorum kı bırakıp gıdersem arkamda mutsu ınsanlar bırakıcam ozamanda huzun yıne pesımı bırakmıycak.
Soran+1 yılTeşekur ederım.
+1 yılçocuğun var mı ona göre yazıcam tavsiyemi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Valla bana versen acımam yalan yok
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat