Ne olursun açıklamana ne yazdığına bir bak. İstemediğimi söyledim o da kabul etti. Bu ne demek? Anlattığına göre tamda öyle biri. Ya düzgün anlat ya da kabul et bunu.
Ahahahahahah eee tamam şu an benim haklı olduğumu ispat ettin farkında değil misin yoksa saftirik misin? Bak seni kullanıp atarlar üzerler bu kadar saf olma azıcık kafayı çalıştır yahu.
Aynı ev bak tekrarlıyorum aynı evde kalacaksınız yani kaldığınız 4 köşeli duvarlar içinde ikiniz. Bunu isteyen senden değil erkekten bahsediyorum! O erkeği düşün kendini değil safım benim herkes sen mi! Bir erkekten bahsediyoruz anladın mı yoksa bin kere daha yazmam lazım mı? Sonuç şu başta her şey anlatığınız gibi gitsede eninde sonunda sana baskı yapacak hatta atak yapacak. Sen zor bir karar vereceksin ya sonunda yelkenleri indirecen ya da olumsuz cevap vereceksin. Olumsuz cevabında emin olduğunu görünce terk edecektir çünkü bir erkeğin amacı zımbalamaktır! Erkekler namına 3 kuruşluk aklınızla 2 kuruşluk bilginiz bile yok. Bari git mağdur kızların senin yaşadıklarını yaşayıp yazmış kadınların yazılarını okuda gözlerin açılsın. Ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum dürüst ve açık konuşuyorum, anlayana sivrisinek saz anlamayana DAVUL ZURNA AZ!
Ayrıca son bir şey daha var hiç bir erkek cinselliği sevmeyen/istemeyen kızı sevmez. Günümüz boşanmalarının çoğunun sebebi kadınların kocalarından el çekmesidir. Bunlar sana ne anlatıyor acaba bilemiyorum!!!
Yahu ben nerden mi tanıyorum! Ben erkeğim tüm erkekler bir birini çok iyi bilir oradan tanıyorum. Anladınız mı? Bir erkek evcilik için aynı evde kalmak istemez. Sen erkek için avsın erkekte avcı. Amacına ulaşana kadar her şeye eyvallah diyecek sonunda seni ikna edecek içinden düşüneceksin ki dünyanın en anlayışlı en harika erkeği kendimi buna teslim etmiceksem kime teslim edecem diceksin. Erkek sonunda amacına ulaşınca eskisi gibi davranmaz giderek soğur ve uzaklaşır birde sende cinsellik yok isteksizsin sanırım kesin terk eder bak kesin diyorum. Hepsinden hariç dinen aynı evde kaldığınız her saniye zina günahı yazılır bişey yapmasanız bile namahremdir. Sen çok safmışsın be üzüldüm sana yazdığın şeyler yemi yutmak üzere olduğunu gösteriyor keşke senin için bişeyler yapabilseydim:(
Evliyseniz dini sorun olmaz tamam. Peki ya cinsellik istemeyişiniz? Dünyada hiç bir erkek yoktur ki cinsellik istemesin! Afedersin geyler bile bi şekilde cinsellik ister! Sıkıntınız düşündüğümden daha büyük daha derin offff Vajinusmus ya da utandığınız bir şey mi var bir çekinceniz mi var? ya da sadece kafa yapınız mı bu? Eğer bu sorunu çözmezseniz kimseyle evlenmeyin bunu hiç bir erkek kabul etmez hanımefendi lütfen anlayın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yatağa atmak isteyen evlilik teklif eder olmuş ne günlere kaldık. Saflık yapma onun niyeti düzgün değil.
Ama o öyle biri değil...🥺
Ben zaten cinsllk istemiyorum dedim o da kabul etti
Ne olursun açıklamana ne yazdığına bir bak. İstemediğimi söyledim o da kabul etti. Bu ne demek? Anlattığına göre tamda öyle biri. Ya düzgün anlat ya da kabul et bunu.
Ben henüz cinsllk istemediğimi söyledim o da tamam dedi ama birlikte yaşayalım sadece diyor
Ahahahahahah eee tamam şu an benim haklı olduğumu ispat ettin farkında değil misin yoksa saftirik misin? Bak seni kullanıp atarlar üzerler bu kadar saf olma azıcık kafayı çalıştır yahu.
Ama beni kandırmaya çalışmıyor gerçekten durum böyle...
Aynı ev bak tekrarlıyorum aynı evde kalacaksınız yani kaldığınız 4 köşeli duvarlar içinde ikiniz. Bunu isteyen senden değil erkekten bahsediyorum! O erkeği düşün kendini değil safım benim herkes sen mi!
Bir erkekten bahsediyoruz anladın mı yoksa bin kere daha yazmam lazım mı?
Sonuç şu başta her şey anlatığınız gibi gitsede eninde sonunda sana baskı yapacak hatta atak yapacak. Sen zor bir karar vereceksin ya sonunda yelkenleri indirecen ya da olumsuz cevap vereceksin. Olumsuz cevabında emin olduğunu görünce terk edecektir çünkü bir erkeğin amacı zımbalamaktır! Erkekler namına 3 kuruşluk aklınızla 2 kuruşluk bilginiz bile yok. Bari git mağdur kızların senin yaşadıklarını yaşayıp yazmış kadınların yazılarını okuda gözlerin açılsın. Ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum dürüst ve açık konuşuyorum, anlayana sivrisinek saz anlamayana DAVUL ZURNA AZ!
Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler ama 3 kuruşluk aklınız gibi tabirler hoş değil 😐
Ayrıca son bir şey daha var hiç bir erkek cinselliği sevmeyen/istemeyen kızı sevmez. Günümüz boşanmalarının çoğunun sebebi kadınların kocalarından el çekmesidir. Bunlar sana ne anlatıyor acaba bilemiyorum!!!
Beni zorlar mı diyorsunuz yani kesinlikle yalan mı söylüyor? Nereden biliyorsun ki ben tanıyorum onu sonuçta..
Yahu ben nerden mi tanıyorum! Ben erkeğim tüm erkekler bir birini çok iyi bilir oradan tanıyorum. Anladınız mı?
Bir erkek evcilik için aynı evde kalmak istemez. Sen erkek için avsın erkekte avcı. Amacına ulaşana kadar her şeye eyvallah diyecek sonunda seni ikna edecek içinden düşüneceksin ki dünyanın en anlayışlı en harika erkeği kendimi buna teslim etmiceksem kime teslim edecem diceksin. Erkek sonunda amacına ulaşınca eskisi gibi davranmaz giderek soğur ve uzaklaşır birde sende cinsellik yok isteksizsin sanırım kesin terk eder bak kesin diyorum.
Hepsinden hariç dinen aynı evde kaldığınız her saniye zina günahı yazılır bişey yapmasanız bile namahremdir. Sen çok safmışsın be üzüldüm sana yazdığın şeyler yemi yutmak üzere olduğunu gösteriyor keşke senin için bişeyler yapabilseydim:(
Dinen neden sorun olsun evli olacağız
Evliyseniz dini sorun olmaz tamam.
Peki ya cinsellik istemeyişiniz? Dünyada hiç bir erkek yoktur ki cinsellik istemesin! Afedersin geyler bile bi şekilde cinsellik ister! Sıkıntınız düşündüğümden daha büyük daha derin offff
Vajinusmus ya da utandığınız bir şey mi var bir çekinceniz mi var? ya da sadece kafa yapınız mı bu? Eğer bu sorunu çözmezseniz kimseyle evlenmeyin bunu hiç bir erkek kabul etmez hanımefendi lütfen anlayın.
Evlenince de mi istemiyorsun? Neden istemiyorsun
Henüz hazır hissetmiyorum..
Hazır hissetttirir o sana biraz oksasın azdırsın seni görürsün
Hayır istemiyorum ama
Hele biraz o duyguyu tat kendin gel gir diyeceksin
Yok artık 🙄
Bana dokunmasını istemiyorum 😐
Ben dokunayım
Bu nasıl bir kafa yaa
Neden. İstemiyordun
Sevmiyorum.. 🙄
Ayrıca küçüğüm daha onun için 😊