Arkadaşlar 1 senedir evliyim son zamanlarda çok sık tartışır olmuştuk ufak tefek tartışmalar değil büyük tartışmalardı. Senelerce peşimde koşan adam son zamanlarda bana kapıyı göstermeye sürekli boşanmaktan bahsetmeye başladı hatta ailemi arayıp söylüyordu bunu. Git boşan ondan sonra da ne halt edersen et bıktım artık dedim evden ayrıldım şimdi 2 aydır ses seda yok. Niye boşanma davası açmıyor? Sürekli dile getirdiği şeyi niye yapmıyor? Hep böyle içi boş tehditler ama icraat yok iyice kendinden soğuttu artık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunlar çok düzelebilen sorunlar değil maalesef, öyle bir noktaya geliyor ki ortada sorun yokken dahi sudan sebeplerden sorun çıkarmaya başlanıyor ve her tartışma sonrası ayrılık gibi büyük laflar ediliyorsa aklında ki budur, yapmak istediğini dile getiriyordur fakat istediğini verince de pişman olup, aklı başına geliyor (-muş) gibi oluyor ama tekrar denendiğinde de değişen hiç bir şey olmaz. Sürekli en başa döner her şey, ya sevgisini sorgulamalı ya da elde edene kadardı her şey. Elde ettikten sonra bir anlamı kalmadı. Çoğu insanda görülen durum bu maalesef. Eğer sende artık soğuduysan ve bir şeylerin düzeleceğine dair inancın yoksa onun arayıp sormasını ya da dava açmasını bekleme. Kendin adım at bunun için...
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim o kadar aklı başında bi yorum ki. Ciddi anlamda boşanmayi düşünüyorum artık. Fakat çevredekiler dur sakin ol öfkeyle hareket etme gibi telkinlerde bulunuyor. Öyle bi karara varmadan önce alıp karşıma son kez konuşsam mı bilmiyorum.. bi taraftan da hiç içimden gelmiyor artık bir şey değişmeyecek gibi umutsuzum gibi..
- +1 yıl
Konuşman devam etmek anlamında olursa evet çok işe yaramaz, dediğim gibi son bir kere daha deyip bir bakmışsın defalarca kez kabul etmişsin ama ortada çok çok büyük problemler yoksa belki bu süreçte aklı başına gelmiştir diyeceğim ama öyle olsaydı da arar sorar hatta kapına gelirdi… Bitirmek istiyorsan tabii ki konuş. Beraber evlilik kararı aldınız, yapılabiliyorsa beraber düzgünce bitirin. Daha az yıpratıcı olur. Eş, dost, akraba bunlar yaşamadı ve ne kadar anlatırsan anlat evinin içinde olanları sadece sen bilirsin. Bu yüzden kimseye bir şey anlatma çünkü bu ciddi yoran bir şey. Öyle olması gerekti de geç.
Son karar her zaman sende olsun, en azından kendi hayatına ait kararlar…
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılYorumları okudum ve bir birinize hiç saygınız kalmamış :(( üzgünüm ama bir erkek karısını nasıl evden kovar ki! Sonra annesi hastalandı sen baktın ve bu yaptığın iyiliği ona söyleyip hakkım haram olsun diyebildin? Kendini haksız konuma düşürmüşsün maalesef.. Sabırla peşinden koşup seni elde eden adam kafasına seni bitirmemiş olsa evde kovmaz. Senden habersiz 2 gün duramayan biri 2 ay olmuş arayıp sormuyor. Ara diyen ailesiyle arası bozulmuş, belkide kayınvalidene dahi (görme görmeme) kızdı. Yani olayın büyüklüğüne göre kızgınlığın soğuması uzun sürer. Tekrar bir araya gelmek istiyorsan aslında bu mükemmel bir fırsat annesine söylediğin lafları iyi düşün, haksız olduğun şeyler için özür dile ve aileleri evliliğinize karıştırmayın. Hazır ailesiyle (babasıyla) arası açılmış bu durumda (kötü gün) sen yanında olmalısın. Önünde iki yol ya barışacaksınız ya da ayrılık yaşlarınız daha genç, bu şekilde sürüncemede kalamaz. Özrünü dile ve evden kovduğu için beklentini söyle kabul etmiyorsa boşanma protokolü hazırlayıp imzalayıp ayrılın. Hiç avukat vs vs gerek yok, protokol imzalanınca tek celsede boşar hakim. Beklentini kabul ediyorsa ve tekrar barışıp bir araya geleceğinizi düşünüyorsan ona göre hareket edip daha dikkatli olun. Bu işler çocuk oyuncağı değil.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumun için. Fakat temel sorunumuz iş, güç, maddiyattı. Bu yüzden çok kavgalar ediyorduk. Gergindi zaten çatacak yer arıyordu. kendi işimi kuracağım diye tutturdu atıyorum Ocak Şubat ayında 1000 lira ile idare ediyoeuz Mart geliyor 5000 lira alıyor iyi de Ocak Şubat sefalet içinde geçti? Hep böyle sorunlar vardı. Maaşlı bi işe girip çalışmıyor. Çoğu zaman ailesi yardım ediyor bi kaç kere ev kiramızı babası ödedi. Bu durumdan zaten müzdaripken üzerine bir de evden kovuldum onca hakaret işittim kendi isteğimle bi adım atmam bundan sonra bana istediğin zulmü yapabilirsin anlamına gelir. Ben ona bi laf söylediysem o bana on katını söyledi son tartışmamızda. Bu yüzden onun bişeyler yapması gerekiyordu ama yapmadı. Kendimi değersiz , boşverilmiş, basit, gözden çıkarılmış biri gibi hissediyorum.
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum bu noktada sanırım yapacak en güzel davranış düşman olarak ayrılmak değilde denedik olmadı hiç değilse kötü ayrılmayalım düşüncesi olmalı. Her ikiniz içinde hayırlısı olsun birlikte mutsuz olmaktansa ayrılmak daha iyi olur.
Büyük ihtimalle iş ciddiye binince kuyruğunu bacak arasına sıkıştırmış olmalı. Evliliğinize dini açıdan baktığımızda ise eşin sana boşanacağım senden dediyse eğer dini nikahınız düşmüş haberin olsun kardeşim
027 Yorumla
Soran+1 yılBunu kaç kere dedi kardeşim belki de aylardır zina yapıyorduk bu yüzden. O kadar üzüldüm ki şu an. Araştıracağım bu konuyu.
Soran+1 yılAraştırdım kardeşim haklıymışsın
Soran+1 yılKesinlikle. Barışma ihtimalim yok artık ama olursa da tekrar nikah kıydıracağım.
Soran+1 yılEvet başka zaman olsa sürekli arayıp mesaj atıp tehdit ederdi yol adliyeye diyorum yok dilekçeyi verdim vs ama hiç ses Seda yok resmen benden bekliyor halbuki ortalığı boşanacağım diye ayağa kaldıran kendisiydi
Soran+1 yılEşim kendi evimizde ben baba evindeyim
Soran+1 yıl2 aydır durum böyle ama. Sence yeterince uzun bi süre değil mi? Ben gideyim açayım davayı diyorum etrafımdakiler durduruyor. Boşanacağım diyen kendisiydi gitsin açsın görelim diyorlar. Sen sakin ol öfkeyle hareket etme diyorlar. Ama böyle de bunalıyorum artık.
Soran+1 yılÇok fazla şey oldu iyi günden çok kötü günümüz oldu. Biz severek evlendik 5 sene bekledik birbirimizi. Başlarda da platonik başladı ben onu sevmiyordum uzun süre peşimde koştu o yüzden çok kıymetliydim onun için. Çok alttan alırdı. Çok efendi bi insandı ailem de başlarda çok sevmişti onu. Zamanla bambaşka bi insana dönüştü özellikle evlenince. Bir gün tartışma esnasında bileğimden tutup ters çevirdi bileğim mosmor oldu ailemi bu olaydan sonra cephe aldı ona. Onun ailesi aynı şekilde bana. Oğullarına değer vermiyormuşum, rezil ediyormuşum, ağzım bozukmuş. Olaylar hep ailelere yansıdığı için çok büyüdü ve biz içinden çıkamadık. Evlendiğimden beri maddi sorunlar vardı zaten. İş kuracağım diye tutturdu her seferinde battı gidip başkasının emri altında çalışmam diyor. Gerçekten çok fazla kırdık birbirimizi hele saygı çok zarar gördü son zamanlarda. Kısacası bıktık ikimizde. Aynı evin içinde insan gibi geçinmeyi beceremedik.
- +1 yıl
Bu kadar şeyi yaşadıktan sonra evliliğin güzel geçmesini beklemekte hata olur. Barışsanız bile söylenenler yapılanlar asla unutulmaz. Karı koca boşandığı zaman yer yüzü titrermiş o derece iyi görülmüyor İslam'da boşanma ama gel gör ki artık sevgi saygı kalmamış ayakta tutmanın da bir mantığı yok bu evliliği artık bence
Soran+1 yılHaklısın galiba. Hiç umut kalmadı.
Soran+1 yılİyi biridir aslında. Yalanla dolan işi olmaz. İyiyken çok iyi zaten. En ufak tartışmada canavara dönüşüyor. Bir de böyle yapamayacağı şeyler için ortalığı ayağa kaldırmayı çok seviyor. Sonuç olarak tükürdüğünü yalıyor ama ne fayda.
Soran+1 yılSahip çıkamıyor ana kuzusu resmen. Mesela geçen gün annesinin beni yolda görüp tanımamazlıktan geldiğinden bahsediuorum. Zoruma gitti üzüldüm diyorum. Sen ne biçim insansın kadın dalgınmış tanımamış demek ki diyor. Allah aşkına sen söyle onca insan içinde bir tek bana bakıyor daha 10 adım gerideyken düşman görmüş gibi gözlerini dikmiş bana bakıyordu zaten. Hadi sonradan bi anda gördü de tanımadı şaşırdı desem. Yanına yaklaşana kadar gözlerimin damarına bakıyor napıyosun nasılsın diyince SEN KİMSİN diyor böyle bişey olabilir mi? Bunun için bile kavga ettik annesine laf kondurmadı bana da demediğini bırakmadı
Soran+1 yılBen 27 o 28 yaşında
- +1 yıl
Kocaman adam olmuş ama hala eşine sahip çıkmayı öğrenememiş ve seni kötülüyor sana kızıyor annesi seni görmezden geldiği için nasıl bir insan bu böyle.
Bir kere annesinin seni tanımamasına imkan yok insan gelinini tanımaz mı hiç belli ki seni silmişler hayatından. Eşinde senin dediğin kadar iyi biri değilmiş bunu da anlamış olduk
Soran+1 yılUtanmaz kadın sonra oğluna ağlayıp zırlamış ben gerçekten tanımadım niye böyle kötü düşünüyor diye oğlunu doldurmuş
Soran+1 yılEvet bugüne kadar ailesiyle ilgili hiç bir konuda arkamda durmadı zaten toz kondurmadı onlara sende benim karımsın onlar dış kapının dış mandalı bana sen lazımsın demedi. Açıkçası son kavga olayımız anlattığım konuyla ilgiliydi. Annen bana böyle böyle yaptı yaptığım iyilikler haram zıkkım olsun dedim. Hastalandı baktım yemeğini yaptım yedirdim boğazına dursun dedim. O da beni evden kovdu. Çok ağır konuştum galiba. Haklıyken haksız duruma düştüm.
+1 yılMerhaba, kavgayı hep hangi taraf başlatıyor? Eğer o ise üzgünüm ama başkası vardır ona gitmek için sana bunu yapıyordur eve aldığı başka biri olabilir 2 aydır ses seda yok diyorsun ama görmeye tahammülü bile kalmamış olabilir soğumuştur kaldığı eve haber vermeden git bence altında illa ki sebep vardır ayrıca bu kadar çok boşanmak isteyen birinin yanında daha ne duruyorsun ki? Sende boşan, hatta boşanma davasına sen aç şaşsın kalsın böyle durma yani ayrı ayrı evlerde şu an boşanmış gibisiniz, ne gerek var ki üstelemeye?
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
33Cevap
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Senin dışında düşündüğü ikinci kişi var ve o kişi ile aralarındaki duruma göre ayrılacak veya sana geri dönecek. O kadar seven erkek evlilik bu kadar yeniyken kendi kendine böylesine uzaklasamaz. Üçüncü bir kişi olduğu aşikar.
00 YorumlaAdam ne istedide vermedin. Sorun yatak muhabbetindendir kesin. Adama biraz ver cilveli ol çok fazla bir şey istemiyor senden. Peşinden o kadar koşan biri başka neyi sorun edebilir ki? Merak etme boşanmaz ama evliliğiniz çok kötü gidecektir.
00 Yorumla
+1 yılBu durum işine gelir boşansa bir sürü masraf. Evi terk eden de sensin suçlu da sensin. Hala evlisin başkasıyla da olamıyorsun, ama başka yerdesin kafası rahat. Çok mantıklı
08 Yorumla
Soran+1 yılYa ne masraf olcak gidip bi boşanma dilekçesi için para verecek bir de mahkeme masrafı olsa olsa 2-3.000 olur. Evi terkettim tamam ama bana hakaret ettiği kovduğu için ettim. Evlilik bu adamı o kadar rahat biri yaptı ki benden habersiz 2 gün duramazdı küssek gelir gönlümü alırdı evlenince ne oldu da böyle 2 ay arayıp sormaz oldu boşanma lafı diline pelesenk oldu bilmiyorum. Elde ettim kafası sanırım.
- +1 yıl
Seni kaybetme ihtimali yok kafasında aslında, döner durur gelir diye düşünüyor olmalı. Biraz hayatın tadını çıkardığını gözlese değişir tavrı.
Soran+1 yılBende takmıyorum izlenimi vermeye çalışıyorum zaten. Sosyal medya hesaplarımı kapattım whatsapp tan da engellemişti zaten. Hiç bi şekilde benden haber alamıyor
- +1 yıl
Hayır haber almalı eğlendiğini keyif aldığını görmeli
Soran+1 yılKeyif alacak bi hayatım yok ki kısa bi süre önce ailemden birini kaybettim zaten. Hayat çok tatsız yani şu an.
- +1 yıl
Durum böyleyken zor dediğin gibi. Ama seni kaybetme ihtimalini çok ciddi hissetmeli. Başın sağ olsun.
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağol
- +1 yıl
Sen de sağ ol
+1 yılBişey sorucam kavgalarınız neden kaynaklı sürekli peşinde koşan adam sence neden böyle oldu bunu sorgulamak lazım kavga konusu ne çok merak ettim
03 Yorumla
Soran+1 yılGenellikle maddi konular. Kendi başına işlere bulaşıyor iş güç kuracağım diyor bi kaç kere denedi battı asla emir altında olacağı bi işte çalışmak istemiyor. Boyun bükmek nedir hiç öğrenmemişler. Kendi işi olacakmış başkasının işinde çalışmazmış. O kadar çok şey yaşadık ki ailesiyle alakalı tartışmalarımız da oldu ailesi benimle küs şu an. Oğullarını rezil ediyormuşum hakaret ediyormuşum ağzım bozukmuş. Onlar da beni arayıp sormuyor. Ben her zaman hatalarımı telafi etmeyi bilmişimdir ama. Son olayda kendisi hatalıydı ve telafi etmek adına en ufak girişimi olmadı. Tam tersi boşanacağım diye yıktı geçti ortalığı. Evlenmeden önce kapımda yatan adam bu benle evlenene kadar ne çekti ama evlenince sıradanlaştım gözünde. Tabi bu tartışmalar da yıprattı onu beni yıprattığı gibi. Hala çok sevdiğine eminim.
- +1 yıl
Şimdiki insanlar da direk ayrılalım boşanalım kafasında böyle örnekleri gördükçe insanın evlenesi gelmiyor muhtemelen ailesinin de gazıyla yaptı böyle bişeyi hem iş stresi hemde aile gazı onu senden uzaklaştırmış ama seni gerçekten sevdiyse bunların içinden sıyrılıp senii bulacaktır bence
Soran+1 yılBen ailesine haber verdim böyle böyle tartıştık ben evlen ayrıldım dedim. Babası oğlunu arıyor git karını getir diye. Tartışıyorlar. şu an aileden hiçkimsenin telefonlarını açmıyormuş. Ailesi ne onla görüşüyor ne de beni arıyorlar yani.
+1 yılEvliliğin kutsallığı gitmiş, milletin elinde oyuncak olmuş..
11 Yorumla
Soran+1 yılMalesef öyle oldu
+1 yılBütün kadınlar aynısınız karşı tarafı da dinlemek lazım.. adam canından bezmiş arayıp sormadigina göre
00 Yorumla
+1 yılYuva kurmak zor yıkmak ise bi öfkeye bakar o yüzden sağduyu olun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim ki beklemekten başka
+1 yılbir erkek bundan sürekli bahsediyorsa genelde ilgi ve sevgi hissedemiyordur karşı taraftan
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyordu zaten artık senin sevgine inanmıyorum diyordu
- +1 yıl
demek ki lgini ve sevgini gösteremedin suç sende bir kadın sevgi ve ilgisini eşine veremesse ne işe yarar ki seni iyi günler beklemediği kesin dikiş tutturamassın artık çünkü kendinden başkasını düşünmeen birisi senin yaptığıı yapar kendinden başkasını düşünmeyende yalnızlığa mahkumdur genekde sevmeyi öğrenmen lazım sil baştan
+1 yılNe sebep oluyor kavgalariniza ve hakaret filan oluyor mu
011 Yorumla
Soran+1 yılMaddi konular. Ailesiyle alakalı da çok kavgamız oldu. Ailesini sevmiyorum. Bana haksızlık yaptıkları durumlar oldu saygı da duyamıyorum bu yüzden. Son olayda annesine laf dokundurduğum için kavga etmiştik. adam ana kuzusu çıktı. Hakaret üzülerek söylüyorum oluyor. Benim ağzım çok çabuk bozuluyor. Hayat hikayemi dinlesen inan hak verirsin öyle şeyler yaşattı ki bu hayat bana kimseye karşı acıma duygum kalmadı. Canımı yakanın daha beter canını yaktım. Babasız sahipsiz büyüdüm bunun ceremesini de çok çektim çok uzun hikaye. Senelerce bana hiç saygısızlığı olmamıştı ama son zamanlarda eşim de bana olan saygısını kaybetmeye başladı. Benden vazgeçemeyen adam sürekli kapıyı göstermeye hakaret etmeye başladı.
- +1 yıl
Evet illaki hayatinda yaşadıklarının şu anda yaşadıklarına etkisi var ama kendini kontrol etmeyi denesen. Mesela kendine söz versen sonra ödüllendirsen kendini bunun için. Ailesini sevmesen de içinde tutsan. Sanki aynı evde mi yasiyorsunuz
Soran+1 yılAynı evde yaşamıyoruz. Haklısın bazı konuları benim çok abarttığım oldu. Bana yaptıkları haksızlıkların kinini tuttum hep eşimin yüzüne vurdum üstünden zaman geçtiği halde gündeme getirdim. El birliğiyle içine ettik evliliğin. Onun da başka hataları oldu. En ufak tartışmamızı ailesine aileme duyurdu olaylar bu şekilde daha da büyüdü.
- +1 yıl
Evliliğini idare etmek daha da büyümeden elinde. Neyse ki hakaret ve şiddete varmamış bunlar. Bence uzatmayın. Ailene söyle onlar da onun ailesine söylesin bir araya getirsinler barışın
Soran+1 yılŞiddet olmadı ama son kavgamızda çok ağır hakaretler etti defol git dedi birdaha gelme bu eve vs dedi ailem asla geri göndermek istemiyor beni. Beyfendiden ve ailesinden de herhangi bi girişim olmadığı için daha da öfkeliler zaten. İlk adımı atan asla ben olmayacağım kısacası
- +1 yıl
Ailen niye istemiyor? Ailen onun ailesine izah etsin durumu diyorum
Soran+1 yılAilemi de soğuttu işte kendinden. Ailem onu çok seviyordu başlarda. Ama sürekli boşanmaktan bahsetmesi, ailemi araması , ortalığı işletmesinden bıktı ailem. Kaç kere yaptı bunu. Kim ister evladının üzülmesini? Bu yüzden tepkililer. Ailesi de 2 aydır beni bir kez olsun aramadığı için çok öfkeliler. Kovulduğun yere kendi ayaklarınla tıpış tıpış geri dönmeyeceksin diyorlar. Önce o adam olacak diyorlar.
- +1 yıl
Sen peki bosanmak istiyor musun
- +1 yıl
Bir ayrıntiyi yeni gördüm seni evden mi kovdu o
Soran+1 yılKim ister boşanmayı. Tekrar düzelme umudu olsa keşke ama zor gibi. Evet tartıştığımız gün bana s*ktir git dedi birdaha gelme bu eve dedi sinirle bağırarak bende eşyalarımı alıp çıkıp gittim.
- +1 yıl
Senin adına com üzüldüm. İstersen yaz bana bunu iyice düşünüp çözelim
2 aydır ses seda çıkmaması, yeterince icraatlı bir abi olduğunu gösterir, kendini kandırma..
01 Yorumla
Soran+1 yılEve dönmemi bekliyor. Gitsin açsın davayı neyi bekliyor başka?
bence biri var arada bende evliyim arkadaşım anlarız hissederiz.
08 Yorumla
Soran+1 yılOlmadığına eminim kardeşim
Soran+1 yılİyi günden çok kötü günümüz olduğu için. Çok fazla tartıştığımız için sıkıldı bunaldı.
Soran+1 yılBende sıkıldım bunaldım
Soran+1 yılBilmiyorum o kadar kafa karıştırıcı ki. 2 ay yeterince uzun bi zaman değil mi sence? Daha ne kadar bekleyebilirim ki böyle belirsizlik içinde. Özlem ara ara güzel günlerimizi düşününce evet oluyor ama korkarım Özlem’den çok soğuma var bende. Onda durum nedir bilmiyorum ama gittikçe daha az özlemeye başlıyorum nefretim kızgınlığım yoğunlaşıyor.
+1 yılBirini bulmuştur ona güveniyordur senin soğuyup boşanmanı istiyor demek ki başarmış gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka biri olmadığına eminim kardeşim aynı evin içinde aldatılıp aldatılmadığını anlamaman imkansız. 6 senedir hayatımda hiç benim güvenimi sarsacak bi girişimi olmadı o konuda. Kimseye dönüp bakmaz.
- +1 yıl
Madem bu kadar eminsin git konuş mk niye boşanmıyorsun benle de sorunluya bak
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla yoluna girer diye düşünüyorum a sabır daha çok yenisiniz :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBu sefer çok kötü birbirimize girdik s*ktir git dedi bende gittim 2 aydır da arayıp sormuyor normalde sorumsuz bi insan değildir beni de çok severek evlendi fakat aşırı inat , küsmeyi seven biri. Ne yapacağımı şaşırdım artık 🤷♀️
- +1 yıl
Peki ailen ailesi ile görüşmedi mi
- +1 yıl
Hiç bir diyalog yok mu
Soran+1 yılHayır aramıyorlar babasıyla kavga etmiş zaten şu an onlarla da görüşmüyormuş
Boşayacak dul kalacaksin. Sonra sitede yine gizli aşklarım bebeklerim erkeklerim diye soru açacaksın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni ilk fırsatta kapıya koyacak gibi davranıyor desene istemeyerek mi aldı ne
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Benim peder de ağzına sakız etmişti son kavgalarında devreye girdim kedi gibi şu anda
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. bıktım sizin gibi boktan sebep evlenip de geçinemeyen insanlardan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Artık her 3 evliliğin 1i boşanmayla sonuçlanıyor. O yüzden evlenirken çok dikkatli olmak gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence oturup sorunlarınızı sakin bir şekilde tekrar konuşun
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak için herhangi bi girişimi olmadı
Cevap sahibi+1 yılTekrar dene tatlı dille konuş bence
şu an diğer hatunla takılıyor deniyor onla olur mu diye olmazsa döner birleşir
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka hatun yok eminim 😄
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYani olay bu seviyeye gelmiş hala adamın dqvrqnışının tahlilini yapmaya çalisiyorsun? Neden?
00 Yorumlaya direk bosanma davasimi sen ac gurur yok mu sizdee ey kadinlarr
13 Yorumla- +1 yıl
Bekara karı boşamak kolay 😀
Soran+1 yılPöff evlen de gör neyi zormuş
+1 yılSıkıntınız nedir.. Seni beğenmemesi mi yoksa başka bir sorun mu var.
01 Yorumla
Soran+1 yılİş, güç, maddiyat temel sorunumuzdu. Beni beğenmemesi söz konusu değil aileye girerken bile bu kızı nerden buldun, bu kız sana nasıl baktı, nasıl kandırdın gibi yorumlar yapmıştı kendi ablası kardeşi bile. Benim arkadaşlarım da hatta yakıştırmamıştı sen çok güzelsin ona göre diye.
Evlenip sorumluluk sahibi olmak ona zor gelmiş bencede eğer çocuğunuz yoksa boşa gitsin
00 Yorumlaİlk hamleyi sen yap ve boşan
10 Yorumla
+1 yılSen ondan önce dava ac
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen beklemede kalmaya devam et.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 606 cevap paylaştı. Hic bsey olmaz skma canıni
00 Yorumla
+1 yılçok mu sıkıyorsun adamı?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar zulme ne gerek var boşan gitsin.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 26,3b cevap paylaştı. O açmıyorsa sen aç.
00 Yorumla
+1 yılGeliyor gelmekte olan
00 Yorumla
+1 yılSen boşan kötüyse ilişkin
00 Yorumla
+1 yılElde etmiş bıkmış. Basit insan. Basit denklem.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen niye bosanma davası acmiyosan ondan acmiyodur
00 Yorumla
+1 yılSen boşa u wefer
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşanacağım boşanacağım diye ortalığı inleten kendisi olduğu için bekledim. 2 aydır da ses Seda yok. Boşanma davası yok. Madem o cesaret yoktu niye ortalığı birbirine kattın öyle havalara girdi boşacağım diye? Biraz bekleyeceğim o açmazsa ben açacağım zaten dava
- +1 yıl
Neden boşanmak istiyor
Soran+1 yılAnlaşamadığımız için
- +1 yıl
Konusmak ister misin peki
+1 yılNakafadan korkuyordur
10 Yorumla
+1 yılBexdirme psikolojisi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Laçka olmuşsunuz
00 YorumlaBoşa gidsin tek koz odur o kozu sen kulan
00 Yorumla
+1 yılNafakadandır