Güncellemeler
+1 yıl
şu an iş yerindeyiz sabah aldım ise gelirken beraber yüzüne bakamadım yani bana dün hersey birden gelişti utanman normal ama lütfen yüzume bak bir adım atalım ilişkimiz devam etsin dedi arabayı durdurdu konuştuk gene öpmeye yöneldi bende olmaz dedim neden dedi bir adim Atalim derken bunumu kastettin dedim oda yoo asla yanlış anlama sevgili olalım dedi bende ee ozaman öpmen sartmi dedim dün ani biseyler gelişti ama bugün de olcak diye şart yok dedim tamam dedi şu an iş yerinde surati sirke satıyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İstersen yaz bana dertleşelim konuşuruz rahatlarsın
Yazarmısın bana bir
peki sen etkilendin mi? İstiyor ve arzuluyor musun onu?
Karşılık verdiysen sende birşeyler hissetmişsin demeki akışına bırak belki güzel olur
Ne bilim bu kadar zaman çalıştık aynı is yerinde ama bişey hissetmedim şu an kafam karışık
Akışına bırak gitsin kasma çok
Gece kalmamışsın ya ondan suratı sirke satıyordur ya da senden beklediği karşılığı alamadığı için
Of tamam sevgili olalım aama öpmeye yöneldi gene bende hemen mi öpmesi lazım hevesli Gibi karşılık versem nolcak herşeyin zamanı var öğle arasına çıkcaz Ozaman napcam öpsem gönlu olcak Gibi
Oha abartma öğlen arası öpmek ne akşam bir şeyler içmeye davet sonrasın da ne yapacaksan yap
Ee öğlen ne konuscaz hemen evine gitmek ya da çağırmak destur yani zamanla olur ama hemen eve cagirmam
her şey öğlen sonuna bağlı bakıcaz
Akşam direk birlikte olun demiyorum zaten git bir şeyler iç sonunda öper seninde istediğini belli eder sonra sına bakarsınız
Ya söyle bisey oldu öğle arası bir saat mola hakkimiz var bizim çıktık yemek yemeye bana cafeye bir yere oturmayalim baş başa yemek yiyelim arabada biseyler yeriz dedi bende olsun restorana oturalım dedim bozuldu bana iyi hadi dedim ekmek arasi durum falan aldık sürekli öpücük vercekmisin diyip duruyor bende bunun icinmi arabayı tercih ettin sen dedim napim benim ol arzuluyorum seni hem sevgilim hem aşkim ol dedi bende yemegini ye dedim bir dürümü bir saatte yedim zamn dolsun diye İs yerine geldim izin aldım ben kotuyum diye çıktım çıktımı gordu patronda hasta ondan gidiyor erkenden dedi mesai 6 da bitiyo normal de ve mesaj atmış neden benden kaçıyosun diye işle aşk birbirine karıştı odaklanamiyorum ise
Bana özelden yazarmısın
Verdiğim tepki çok doğru si.. tir et gitsin
Bu üyeye mesaj gönderemezsin diyor nasıl olcak
Takip etmen lazım önce o ayrı nasıl açacağımı hala çözemedim 😅
Düzelttim dene bakalım bir
Hal seni bekliyorum
Bildiğin taciz etmiş abla nasıl hoşuna gidiyor
Fena taktik değilmiş yazdım bunu tutar bu.
Tövbe yarabbim taktık ne ya şimdi hasta ayağına faydalandım diyon
Yani bi çok farklı yol izlenebilirdi ama enişte bey bunu seçmiş
Kafam karışık enişte bey dedin ben bişey hissedmedim bunca zaman o hisetti için taktik mi buldu bu yolla
Buraya yazmasaydın ne güzel toz pembe hayaller kurup duracaktın dimi.
Ama bide şöyle düşün ayrıntıyı atlamışım Sana attığı ilk mesajda niyetini yazmış açık açık
Hahahahahaha beklediği tepkiyi alamadı
Kim ya anlamadım
Güncellemeye cevap verdim 🤔
Napim hemen öpücük verim hemen istedini alsin bitsinmi öğlende yemekte bol soğan yedimmi bir sey alamaz herşeyinde zamanı var dün bir bugün ikimi olsun hemen
Aferin sana baştan nasıl giderse sonra da öyle gider kaptırma kendini
Tam yazlık dizi
Biz dizi çekmiyoz ama
Filmse tutmaz bu ya
Seninle baş başa konuşabilir miyiz
Neden
Sende istemişsin
Napim gelişti olaylar
kızmı erkk mi
Ben kızım o erkek işte
pişman mısın ki
Ya şöyle diyim bu zamana kadar aynı işyerinde çalıştk biz bişey hissetmedim ben şimdi böyle bişey yaşadık çocuk bida opuscezmi demis kafam karışti ne yapcam bilmiyom hani op desem sevgilimi olacaz ya da bida öpmese ne bilim ne olcaz nasıl devam etcej
dewwmı olsun
önemliolan ilkinin olması
onu oğlanı sahiplen
ama hemen öpüşme
sana afarın..
Ney anlamadim
kadın olarak harika cewaplar wermişsin
Hoşuna gitti mi
Açıkçası o an hoşuma gitti diye karşılık verdim ama bu zamana kadar çalıştık aynı is yerinde bişey hissetmedim ama neden olmasın ama şu an bişey diyemiyom kafam karışti
Takip eder misin
Orda mısın
Ne yapıyorsun
Sadece seviş