Arkadaşımla öpüştük?

Bir iş yerinde çalışıyorum şükür arabamda var ehliyetimde işe arabayla gidip geliyorum ben iş arkadaşım rahatsız oldu hastalandi iş çıkışı onu eve bırakim dedim motoru vardı burda kalsın yarın da alırım seni ise geçeriz dedim tamam dedi eve bıraktım falan içeri gecmicektim bilmiyom içeri geçim diye fenalasma numarasimi yapti napti bayılır fenalaşır gibi sendeledi falan içeri yatırdım dur ateşimmi var dedi baksana dedi eskiden annem dudağınla bakardi alnımi öperdi ateşimi ölçerdi dedi saçmalama ddim oda direk dudağıma yumuldu bastırdı iyice eliyle kafamı sonra bende karşılik verdim gec oldu gidiyorum ben dedim yat dinlen dedim ise gelme izin al dedim yarın kotuysen dedim şimdi oda geliriim dinlenirde dedi eve geldim bana mesaj atmış bida opuscezmi diye yarın onu alıp ise götürcem motoru bıraktirdımya ben şu an karışık duygular içerisindeyim iyimi ettimi kötümü yarın ise gidesim yok
Güncellemeler
+1 yıl
şu an iş yerindeyiz sabah aldım ise gelirken beraber yüzüne bakamadım yani bana dün hersey birden gelişti utanman normal ama lütfen yüzume bak bir adım atalım ilişkimiz devam etsin dedi arabayı durdurdu konuştuk gene öpmeye yöneldi bende olmaz dedim neden dedi bir adim Atalim derken bunumu kastettin dedim oda yoo asla yanlış anlama sevgili olalım dedi bende ee ozaman öpmen sartmi dedim dün ani biseyler gelişti ama bugün de olcak diye şart yok dedim tamam dedi şu an iş yerinde surati sirke satıyo
Arkadaşımla öpüştük?