Bir arkadaşım vardı başlarda kankaydik ama sonradan o bana bazen flörtöz davranmaya başladı. (Hatırlayan arkadaşlar olur belki dizime yatıyor diye bahsettim daha önce burada :D ) ondan hoşlanıyorum. Onunda benden hoşlandığını hissettiğim zamanlar oluyordu ama bazen kanka bana kız ayarla felsn diyordu. Geçenlerde senle arkadaş olmak istemiyorum deyip benle arkadaşlığını bitirdi. Ertesi gün seni denedim şaka yaptım diye tekrar yazdı. Bugün buluştuğumuz da öpüştük. İlk o başlattı ama ben cesaret verdim sanırım biraz. Kısacık öpüştük ben utandım hemen ben artık gideyim deyip kalktım evime geldim. Şu an ne o ne ben mesaj atıp bisey diyemiyoruz Ne yapmam gerek nasıl davranayim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kanka devamını sabırla bekliyorum. Yeni sezon bomba olacak 😂😂
Burdan güncelleme yapicam takipte kal :D birde tanışma hikayemizi yazsam 5 sezon dizi net çıkar 😂
Ahahahah şendeyim merak etme
Tamam 😂
Anlatsana tanışmanızı
Geçmiş olsun amnefsine yenik düşme daha fazlası olucak sonunda hüsran büyük ihtimalle kullanıp seni kenarı atacak kendini kullandırmadan bir ilişki sürmeni önerim tabi sende kudurmasan
Daha fazlasına izin vermem. Çünkü ona karşı hislerim çok masum. Zaten çok tatlı bi öpücüktü. Çekinerek öptü ama sonra ben karşılık verince baktım olay büyüyor hemen geri çekildim ben gidiyorum deyip kalktım yanından 😂 ama yazar mı sence geri ve hoşlanıyormudur benden
Ay kıyamam bak sen masum olabilsjn ama karşı tarafın asla içini kolay kolay bilemezsin hoslanmasa emin ol öpmez ama bunun devamını istiyectir emin ol biraz mantıklı geniş düşün yani şakasına flört üz filan demişsin ama gelip sana açılsa duygularını ifade etse bu olay ondan sonraki süreçte yaşansa tamam ama hemen böyle olmaz örnekledigim surectede kullandırma kendini
Anladım haklısın teşekkür ederim 🙏
Önemli değil yanlış anlama belki sende kelebek etkisi yaratmış olabilir bu durum git güzelcene tatmin olucak şekilde bir matrübasyonunu yap sıcak duş al sonra düşünmeye devam et hafiflersin sakın düşünür sün onu hayel ederek yapma ama 😂 duştan çıktıktan sonra bir kahve sigara iciyorsan yanına bir sigara yak güzel işe yarar
Lann çok tatlı geldi bu bana
Şu an bana da çok tatlı geliyor ama her an bi güzel kardeşim yapabilir bu hüsrana uğramam inşallah 😂
Kız aman ne olacak tadına bakmış oldum de geç içinden hiç olmazsa. Ama belli yani sana karşı bişeyler hissediyo ama çekinceleri vardı kesin şu an ne diyecegini bilmediği için yazmıyo olabilir. sen yaz ne kaybedersin ki
Yok ben yazmam. O zaten anlamış ondan hoşlandığımı bana zorla soyletmeye çalıştı bugün lafı zar zor çevirdim 😂
Bence pek çevirememişsin 💋 gibi geldi ama neyse 😂😂
Evet öyle oldu sanırım 😂
Hahaha iyi bakalım diyecek bişeyim kalmadı hakkınızda hayırlısı olsun
Amin bebeğim saol
☺️☺️
Devami reklamlardan sonra
Ya lütfen dalga geçme. Sence hoşlandığı için mi öptü yoksa amacı mi farklı. 2 bira içmişti o ben içmedim. Yarın o sarhoştum deyip yırtar da ben ne bok yicem djjddk ihale bana kalacak
Oda sana karsi bos degil sorarsa o kivirirsa sende kivirirsin birak ilk hamleyi o yapsin
O yazana kadar asla yazmicam. Teşekkür ederim
Ricalar
Yakında daha fazlasını ister
Vermem
O zamam iletişimi kes
Kullanib atacak seni dikkat et
Arkadaş olarak iyiydik baya. Yapar mı boyle bisey
Yapar yapar sonra yine gelirsin ayrildik napmaliyim diye
Sevgili olacağımız meçhul. Bidaha yazar mı bilmiyorum. Özür dilerim kanka felanda yazabilir güzel kardeşim var biraz :D
Sende hoslaniyorsan tak tik vereyim kabka
*kanka
Hoşlanıyorum
Instagram gel orada konusalim feyk hesabdan falan yazarsin
Olur adres verir misin
khabibulife burada pp ile ayni ordada
Buldunmu kanka
Hoşlanıyor net
Ay inşallah
Herkesin sevgilisi var hoşlandığı ile etkileşim halinde vayy be benim kaderime
Biz daha sevgili değiliz olur muyuz onu da bilmiyorum. Ya iki yabancı olcaz ya da sevgili. Bundan sonra arkadaş olarak devam edemem
Olsun bak en azından etkiye tepki gerçekleşmiş öpüşmüşsün belkide duyguları besleyecek birseydi öyle düşün
İnşallah sevgili oluruz ya
Senin adınla o kişinin adı ne aradaki uyumu merak ettim bisey deniycem
Yok onu burada diyemem 😂 şu an sen o bile olabilirsin bu riski alamam 😂
Senin anlattıklarına göre benim o kişi olma ihtimalim zaten yok başka bir yöntem daha var sen kendi adının baş harfi ve son harfini söyle birde burcunun baş harfini ver birsey deniycem
İsim baş harf h son harf A
Burc O
Olmadı ya neyse
Ne olmadi
O kişinin adını ve duygularını hissetme yeteneği olmadı