Arkadaşım beni öptü?

Arkadaşlar durum şöyle. Bir kurstaki sınıf arkadaşlarımdan iki tanesiyle enerjimiz çok uyuştuğu için dışarda da ara ara görüşüyorduk. Hiçbir zaman flört durumu ya da mesajlaşma gibi durumlar olmadı. Sadece görüşeceğimiz zaman haberleşmek için mesajlaşmayı kullanıyorduk. Geçenlerde yine dışarı çıktık. Ben kuzenim ve bu iki arkadaş. Sonra arabada dönüş yolundayken kuzenim öne oturmak istedi. Bende arkada diğer arkadaşımla kaldım. Uyukluyordum. Bi anda kafamı kendine çevirip beni öptü. Bende direk kafamı çevirdim ve napıyosun ben sana arkadaşça yaklaştığımı defalarca belli ettim falan diye ağzıma geleni saydım. Özür diledi. O günden beri hiç konuşmadık. Ona karşı bir şey hissetmiyorum ama hiç beklemediğim bir şey olduğu için böyle garip bir duygu kapladı içimi. Heyecan desem değil ama farklı. Napmam lazım? Neden böyle bir şey yaptı?

Güncellemeler
+1 yıl
Nolur bana acilen akıl veriiin. Sanırım biraz çocuktan etkilenmeye başladım ve dün bir şey oldu sarıldım gayet normaldi sonra elini tutmak istedim elini çekti neden dedim çocuk oyuncağı mı bu dedi. Benden hoşlanmıyor mu sizce? Şimdi ne yapmalıyım?
Arkadaşım beni öptü?