Arkadaşım beni öptü?

Ben sevgilimden yeni ayrılmıştım oda yaklaşık 2 yıldır arkadaşız yani arkadaş mıydık flört mü ettik bilmiyorum ikimizin de sevgilileri olunca araya zaman girmiş en son 8 ay önce görüşüp bırakmıştık neyse dün oturduğum yerde işi olduğunu ve geldiğini söyledi buluştuk iki bira içtik ilk başta soğuktuk birbirimize sonra kalktık sahilde yürüdük yürürken elimi sevgili gibi tuttu sonra sahilde bişeyler içtik benim gitmem gerekiyordu ısrar etti ama yine de kalktık beni dolmuşa bıraktı orada daha zaman var dşye banka oturduk ben parfümümü çıkardım sıkmak için şakasına onun gömleğine de sıktım sonrasında boynumu koklamaya başladı sen ne kadar güzel kokuyorsun diye ve öptü sürekli boynumu ben güldüm geri çekildim çok sarhos değildik en son dudağımdan öptü ben yine insanlar var diye geri çekildim ve tekrar öptü bu sefer bende karşılık verdim sonra kalktık ve en son vedalaşırken yine öptü şu an napmam gerektiğini bilmiyorum aramızda ki ilişki ne onu da bilmiyorum mesaj atıyor ama eski günlerde ki gibi samimiyetimiz konuyu açmadı sizce hatırlıyor mudur ya da ben mi bir şeyler ima etmeliyim nasıl davranmalıyım soguk mu yapmalıyım dünden hevesli gibi gözükmek istemiyorum ( ve sohbet boyunca hep çok güzelleşmişsin kilo vermişsin fiziğin çok güzel gibi şeyler söyledi)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ilgisiz davranıyordu bugün engelledim
Güncellemeler
+1 yıl
Aradı her şeyi söyledim ve o an mutlu hissettiği için yaptığını o sorada arkadaş olarak görmediğini söyledi benim karşılık vermemde hata buldu erkekler gerçekten çok kötü
Arkadaşım beni öptü?