Ortada bir şey olmamasına rağmen neden çok pişman olacaksın derler?
Halbuki ne ben onu tanıyorum ne o beni. 😄😄
Halbuki ne ben onu tanıyorum ne o beni. 😄😄
Durduk yere söylemez. Bizim kafa sonuç odaklı çalışır. Bir olaya karşılık bi olay şeklinde. Sen bişeyler yapmışsındır ama yapmamış gibi davranıyosundur. Yazı'nın sonuna 2 tane gülücük emojisi koymuşsun ya , belli ki bazı şeyler karıştırmışsın
Yok benim başıma gelmedi ama hergün bu siteye giriyorum. Aynı olmasa da benzer sorular geliyo ve hepsinin ortak noktası '' pişman '' kelimesi geçiyo.
Üzüntüyü ve utancı, nefret ile bastırmak çabuk öfkelenen insanların tipik bir hareketidir. Böyle kişilerden uzak durmak mantıklı bir karar olacaktır. Zaten siz de öyle yapmışsınız.
Cok merak rttım pişman olacağın bısey yaparsa bana söyle nolur
Ins ekonomi bakanı olmaz lan hırs yapıp
Aman dıyım nolur. Gerekırse benı şaapsın mıllet ac kalmasın 😀
Cevap
13Cevap
pişman olacaksın nedir, tehdit mi yoksa beni çok ararsın mı diyor
Ego kasintisi işte bazen reddedilmeyi de bilmek lazım karşındaki de insan onun da fikirleri zevkleri istekleri var hayat sana göre değil çünkü
Yetiştirilme diyelim miKaybetmeyi öğrenmediklerinden
Kdhdjdjd egoist yetistirilmis. Ben de duydum cok pisman olursun bilmemne zaaa dksdkdd
Egolarına yediremiyorlar çünkü. Aşağılık kompleksine giriyorlar.
Ben reddedilince hiç sinirlenmem çünkü zorla güzellik olmaz
Sinirlenmemistir emin ol :) sana gider yapmış yoksa cokda seyinde olmamıştır tanısa belki de :)
Adı üstünde hayır dediğin için her erkeğe evet deyip ona evet dememek için sebep bulursan sinirlenir sen dua et küfürlü mesaj atmamış
🤣🤣🤣🤣 kaybetmekten korkanlar onlar
Hiç reddedilmedim çünkü hiç açılmadim kimseye. 😄
Oy gururları mı kırılıyormuş 😅
O tipler yüzünden oluyor bunlar zaten.
Sinirlenen sormak lazım 😄🎸
Herkes böyledir. Sadece erkekler değil
gereksizler
tamam iyi günler deyip gitmeliydi.
Egosu zedelnmştr oyuzden
Oluruz pişman oluruz
Hangi konuda
Sert konu