Bazı erkekler reddedilince neden çirkefleşiyor?

Arkadaşım toplu bir fotoğrafımızı paylaşmış. Kuzeni de beni çok beğenmiş ve tanışmak istediğini söylemiş. Ben de çocuğu beğendim ve bir konuşabiliriz dedim. Çocukla biraz yazıştık ve güzel de bir uyum yakaladık mesajda. Sonra buluşalım dedik. Altı üstü bir kahve içecektik. O iki üç saat boyunca sigara paketini yarıladı. birini söndürüp diğerini yakıyor. Yanında gezerken bile sigara içiyormuş gibi hissediyorum öyle kokuyor. Tamam muhabbeti çok iyi olabilir ama ben ağzıma sigara sürmemişim ve kokusu beni çok irite eder. Buluşmada bunu dile getirdim. Ben sigara kullanmıyorum ve kokusundan çok rahatsız oluyor dedim. Sadece sandalyesini yan çevirdi. Tamam sana gelmesin dumanı dedi. Neyse sabrettim. Buluşma sonrası evlere dağıldık. Ben düzgün bir mesaj yazdım. Çok iyi vakit geçirdim ama ben bu kadar sigara kullanan biriyle yapamam beni çok rahatsız ediyor dedim. Baya bir sinirlendi. Sen sanki meleksin de insanların sigarasına takılacağına kendi kişisel gelişimine takıl falan dedi. Ben de çok uzatmak istemiyorum teşekkür ederim bugün için dedim. Konu kapandı. Anlayamıyorum Bu tercih meselsi değil mi? İsteyen istediğini içebilir. Herkes çok özgür. Ama ben tercih etmek zorunda mıyım bunu? Ayrıca iki üç tane içse yine de bişey demezdim. Ama çocuk lokomotif gibi. bu kadar çirkefleşmeye gerek var mıydı sizce?

Bazı erkekler reddedilince neden çirkefleşiyor?