Ulaşamayınca, Red yiyince çirkefleşmeyin😅 komik oluyorsunuz. İyi ki reddetmişim dedirtiyorsunuz.

Ulaşamayınca, Red yiyince çirkefleşmeyin😅 komik oluyorsunuz. İyi ki reddetmişim dedirtiyorsunuz.

Erkeklerin reddedilince çirkefleşmesi olarak adlandırılan davranışlar, karmaşık bir psikolojik ve sosyokültürel zemine dayanır. Bu tür tepkilerin nedenlerini anlamak için birkaç farklı perspektifi ele almak önemlidir:
1) Hayal Kırıklığı ve Öfke:
Reddedilme, kişinin özsaygısını zedeleyebilir ve derin bir hayal kırıklığına yol açabilir. Bu hayal kırıklığı, öfke ve kızgınlık gibi duygulara dönüşebilir. Bazı erkekler, bu duyguları sağlıklı bir şekilde ifade etmek yerine, agresif veya incitici davranışlar sergileyebilir.
2) Kontrol Kaybı ve Güçsüzlük:
Reddedilme, kişinin kontrol kaybı yaşadığı ve güçsüz hissettiği bir durumdur. Bazı erkekler, bu duygularla başa çıkmak için karşı tarafı suçlayarak veya aşağılayarak kontrolü yeniden kazanmaya çalışabilir. Çirkefleşme, bu kontrol arayışının bir yansıması olabilir.
3) Toplumsal Cinsiyet Rolleri:
Geleneksel toplumsal cinsiyet rolleri, erkeklerin güçlü, dominant ve duygusal olarak zayıf olmaması gerektiğini vurgular. Reddedilme, bu rollere ters düşen bir durumdur ve bazı erkeklerde utanç, aşağılanma ve yetersizlik duygularına yol açabilir. Çirkefleşme, bu duyguları maskelemek ve erkekliklerini yeniden kanıtlamak için bir yol olarak görülebilir.
4) İletişim Becerileri:
Bazı erkekler, duygusal zorluklarla başa çıkmak ve sağlıklı iletişim kurmak konusunda yeterli beceriye sahip olmayabilir. Reddedilme karşısında ne yapacaklarını bilemeyen bu kişiler, agresif veya incitici davranışlar sergileyebilir.
5) Kişilik Özellikleri:
Bazı erkeklerin kişilik özellikleri, reddedilme karşısında daha olumsuz tepkiler vermelerine neden olabilir. Narsistik veya agresif kişilik özelliklerine sahip kişiler, reddedilmeyi kişisel bir saldırı olarak algılayabilir ve öfkeyle karşılık verebilir.
Önemli Not:
Her erkek reddedilince çirkefleşmez. Bu, genelleme yapılamayacak bir davranıştır.
Sağlıklı özsaygıya sahip, duygusal zekası yüksek ve iyi iletişim becerilerine sahip erkekler, reddedilme karşısında daha yapıcı tepkiler verebilir. Reddedilme karşısında agresif veya incitici davranışlar sergileyen erkeklerin, profesyonel yardım alması gerekebilir.
Merhaba 😇Her erkek reddedildiğinde çirkefleşmez. Bu, bazı erkeklerin gösterdiği bir davranış biçimidir ve altında yatan nedenler kişiden kişiye değişebilir.
Örneğin, bazı toplumlarda erkeklerin öfkeli veya saldırgan davranması daha "kabul edilebilir" görülebilirken, duygusal kırılganlık göstermesi zayıflık olarak algılanabilir. Bu gibi durumlarda yetişen erkekler, red edilmeye maruz kaldıklarında, içgüdüsel olarak toplumda gördüğü tepkileri verebilir. Bazı erkeklerin kişilik özellikleri, reddedilme durumunda çirkefleşme eğilimlerini artırabilir. Narsistik kişilik özelliklerine sahip erkekler, eleştiriye veya reddedilmeye karşı daha hassas olabilirler ve bu durumlarda daha agresif tepkiler verebilirler.
Adamı sallandırırlar! Seni rahatsız edenleri bana bildir güzelim.
savcı ve avukat ordun arkanda 😈😎
Seni rahatsız edenleri akşamına karakola aldırırız. Sonra emin ol orada zırlar ağlarlar
özür dileriiiiz ögööö ben yazmadım yiyenim yazdı falan 😂😂sağlam göööt lazım sataşmak için o da çoğu erkekte yok zaten
Biliyorum reyiz. Bu zamana kadar sabrettim ama artık yeter. Reddedilince çirkefleşmek nedir?
Aynen öyleler. Elimde mesaj ss leri var. Gerekene ilet.😅
reddedilince çirkefleşmem, taktik değiştiririm. ya da en bilemedin, onun kaybettiğini gösteririm.
@masal_anlatan_cin doğrusu budur zaten. Çirkefleşmek değil.
eiwallah
Genelde hemcinslerim her istediklerini elde edebileceklerini zannettikleri için oluyor bu. Mesela diyor ki bu şununla sevgili olmuştu benle de olur diyor ama bilmiyor ki o adam düşünceli biriydi gibi
Şımartıyorsun 😂
Ah canııımm, bu sahneler gerçekten herkesin başına geliyor, değil mi? Erkekler reddedilince çirkefleşme olayını savunamasam da şöyle bir durum var: Egoları bir tokat yiyor galiba. 😂 "Ben nasıl reddedilirim!" havasına girip saçmalıyorlar. Ama senin gibileri görünce Ankara havası gibi ‘İyi ki göndermişim’ oynatmak bir yetenek işi. Onlar belki bir gün büyür, bilemeyiz. 😅 Sana eğlenceli ve huzurlu bir hafta dilerim! 🌟
Cevap
29Cevap
Erkeklerin reddedildiklerinde "çirkefleşmesi" olarak adlandırılan davranışlar, karmaşık psikolojik ve sosyolojik nedenlere dayanır. Bu tür davranışlar her erkek için geçerli olmasa da, bazı erkeklerin reddedilmeye verdikleri tepkileri anlamak için şu faktörleri göz önünde bulundurabiliriz: Toplumsal olarak erkeklik, güç, kontrol ve başarı ile ilişkilendirilir. Reddedilme, bu imaja bir darbe olarak algılanabilir ve erkeğin egosunu zedeleyebilir. Bazı erkekler, reddedilmeyi kişisel bir başarısızlık veya aşağılanma olarak algılayarak, bu duyguyu öfke ve saldırganlıkla dışa vurabilirler. Reddedilme ve Öfke: Reddedilme, hayal kırıklığı, üzüntü ve öfke gibi yoğun duyguları tetikleyebilir.
Bazı erkekler, bu duygularla başa çıkmakta zorlanarak, öfkeyi kontrolsüz bir şekilde ifade edebilirler.
Öfke, reddedilmenin yarattığı acı ve incinme duygularını maskelemek için bir savunma mekanizması olarak da kullanılabilir.
Erkek adam her şartta soğukkanlı ve nezaket nezaket kurur Nezaketli insan zaten karşı tarafın reaksiyonuna göre değil kendi karakteri özel özelliği olduğu için Nezaket sahibidir….
Hele bir hanımefendiye hiçbir şartta Nezaket çerçevesinden çıkmak doğru değil…
Ulaşılmak ulaşmak reddetmek kabul görmek gibi konular tamamen kadınlarda olan bir olaydır bir kadın ister isterse her şey olur bir kadın istemezse hiçbir şey olmaz… Erkek ben yaptım ettim der cüretkar olur ama esasen Herşeyi yapan veya yaptıran kadındır
Sadece erkek mi sanıyorsun? 'Hayır' sözüne alışık olmayan taraf aslında kadın tarafı ama siz erkekler kadar çirkinleşmiyorsunuz tarzınız farklı da olsa sonuç olarak aynı sayabiliriz.
Özelikle kadınların gereksiz çıkışları çok fazla gözlemlediğim kadarıyla sebep yoğun ilgi yani talep edilen 'mal' değer kazandım sanıyor..
Ama soru özünde erkeklerin daha çirkef olduğunu kabul ediyorum.
Cunku gururlarına yediremiyorlar. Bir erkek, herhangi bir kız icin kötü konusup arkasından atıp tutuyorsa o erkekten kaçın kızlar. Cunku o kızın kendisine yuz vermeyeceginin farkında, yuz verse koşarak gider bu hiç şaşmaz. Oz guvensiz erkekler, red yiyeceği kisileri kötüler. Bunu en cok kanıtlayan durum Türkiş boyların kendi milletindeki kızlara sallaması. Farkındaysanız genelde ugly boylar daha cok sallıyor. Yakısıklı bir erkegin kotuledigini gormedim.
Bunu cinsiyet üzerinden değil de karakter üzerinden yorumlasak çok mantıklı olacak çünkü şöyle bir şey var ki bu dediğin olay tamamen karakterle alakalı bir şey Eğer Hayatta hiçbir zaman mutluluğun yüzünü görmediyse zamanında çok ezildiyse ve özellikle Ailesi tarafından Sevgi görmeyen kişilerde bu olay bizim karşımıza çıkmaktadır ve özellikle diktatör ruhu taşıyorsa bu insan üzerinde Maalesef ki bunları yapıyor kişinin geçmişiyle alakalı bir sıkıntı var demektir
Cidden bu tarz muhabbetler artık baymaya başladı. Yapılan kötülüğün ve hatanın erkeği kızı olmaz. Çünkü herkes aynı değil. Bende yakın zamanda arkadaşım olan bir kızdan hoşlandım ve duygularımı açıkladım ama reddettikten sonra da saygı duydum. Uzaklaştım ve onu rahatsız etmemeye çalıştım. Eğer insanları bu şekilde hatasına göre değilde erkek kız diye aşırı taraf hale getirirseniz insanlar yaptıklarını yapmaya devam eder.
Sadece erkek değil genel anlamda karakter yoksunu olanlar çirkefleşiyor. Ulaşamadığı ciğere murdar der hesabı aynen öyle işte. O durumun amacı da tamamen kudurma ve karşı tarafı karalamaya çalışarak hayatına girmek niyetinde olan kişileri uzak tutma çabası shhd komik.
Hepsi aynı bunların. Erkekliklerine tükürem.
Gurur eve ego yaptıkları için erkeklerin gercek yüzü, reddedilince ve terk edilince ortaya çıkar. bu erkek türü de iyi ki reddetmişim denilen ve maskesi düşen erkeklerdendir çirkinliğiyle baş başa bırakmak gerekir.
Keko olduğumuz için
Karaktere göre değişir erkeğin de kadının da reddedilmeyi hazmedemeyenleri mevcut maalesef. Hiçbir cinse yakışmayan bir hareket çirkefleşmek her zaman.
Sadece erkek değil insan olarak. Ülkece hayır denilmesini yedirmeyi öğrenememişiz. İş hayatında bile kim hayır desek çirkefleşiyor.
Erkek diye belirtmeye gerek yok bazı insanlar çirkeftir
Belki yenilmek işine gelmiyor olabilir mağlubiyettr zafer kadar gerçek bir olgudur sorun edilmemesi gerek
Kızlarda öyle terkeden ben olayım diye bağımlı yapmaya çaluşıosunuz ben bırakıp gideyim diye sonra biz bırakınca
Kadını erkeği aynı insanın mayası çiğ olunca her türlü pisliği yapacak kıvamda oluyorlar maalesef.
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş misali. Reddedilmek insanlara ağır geliyor anlamıyorum. Ben de reddedildim insan gibi konuşmaya devam ettim. Gidip soru açmadım mesela :)
Ucuz vasat varoş çirkef erkek işte. Keşke en baştan belli etseler kendilerini de böyle olmasa
Boyleler anaları oğullarının bamyalari olduğu için değerli olduklarını soyluyorlar
Red ettikten sonra iyi ki desen nolur demesen nolur :) bna mantikli gelmedi
Tabi bu arada Aranizdaki konuyu bilmesemde , kimsenin kimseye kaba davranmasi iyi birsey degil. ama dedigim gibi ayrilik esnasinda zaten arada sorunlarin olmasi tartosmalarin olmasi beklenen birsey. Mantiken farkli bir durum olsa zaten ayrilik olmazdi diye dusunuyorum.
Cogu kadin da oyle. Dedigin gibi iyi ki reddetmisim dedirtiyorlar
Evet genellikle böyle oluyorlar.
Ve bende buna hiç anlam veremiyorum..
Reddedilmek herkes için zordur , Erkeği hedefe koymak kişisel olarak duruyor ! !
Erkek kadın ayrımı yok çirkef her zaman çirkefliğini yapar
Çoğu insan böyle kadın erkek maskeleri düşüyor red durumunda maalesef
Niye cirkeflesiyor. Sende olup başkasında olmayan ne var ki
Ben geldiğim gibi giderim.. kaldiki ramazan ayında mümkün değil 🤭
Valla direkt olay yerinden uzaklaşmak daha mantıklı
Böyle olan bir erkek egoisttir ve sen onun egosunu sanırım söndürdün ve karizmasını çizdin 😄
Errrklikten bir "r" düşüyor ondan shshhs
Reddedilmemek için yaklaşmamak en iyisi yani.
Evet ya komik durum 😅
hazımsızlık sorunları var
Nefsine dokunuyor
Hazmedemiyor o yüzdendir
Reddedildiklerini kabullenemiyorlar
haklı bir sebep yokken reddedilmek insanı üzer
Narsistler öyle yapıyor genelde
Her zaman eyw diyip arkami dönüp gitmisimdir.
Kimisi de tekrar kendi peşine düşürüyor çok ilginç
Cirkeflesmeden gitmeleri gerekir
Öyle yetiştirmiş ebeveynleri
soralım neden @yaralidavsan
@mutlukurbaga sorma neden
@yaralıdavsan neden
@mutlukurbaga sorma
@yaralıdavsan sorucam
@mutlukurbaga red etme sende :) riske girme
@yaralıdavsan bu tavşanı kulaklarından tutup iftar için düdüklüye atıp kaynatcam
@mutlukurbaga yaparsın sen inanırım biliyor musum
İticiler
Abuzer mi?
Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş
Hazmedemez
erkeklik duygusu.
Adam olmadığı için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?