Erkekler reddedilince neden çok sinirlenir?

Bugün yaşadığım bir şeyden bahsedeyim. Kız arkadaşım, evindeyken iş arkadaşı geldi evrak imzalatmaya. Tesadüf beni gördü, merhabalaştık uzaktan. Ertesi gün yine buluştuk kız arkadaşımla, bu arkadaşı benim yanıma arabayla bırakmaya gelmişti. Merhaba dediğim halde hiç oralı olmadı :))))

Sonra bu kız arkadaşım lafın arasında bana bu arkadaşının benden dolayı, bana ayarlasana demiş, ben aldırmadım, çünkü şaka yapıyor sandım. Şimdi bugün arkadaşımla kahve içmek için buluştuk bana telefonda , bu arkadaşının da geleceğini söyledi, benim için sakınca olup olmayacağını sordu. Bende biraz mırın kırın ettim ama neyse gelirse gelsin dedim.

Buluştuk içecekleri ısmarladık, arkadaşımın teli çaldı, kalktı gitti biraz uzağa, konuşmaya. Bu kişi bana senden çok hoşlandım, görüşelim dedi. Ben döndüm kaldım. Sonra bir şey demedim arkadaşım geldi telefon konuşması bitince. Sonra bu kişi arkadaşıma söylemedin mi benim düşüncelerimi dedi ve bana aslında hiçbir şey dememişti arkadaşım.

Kibarca reddettim ama cok bozuldu, ve pişman olacaksın diyerek apar topar kalktık. İnanının bir hoşçakal demeyi bırakın, ters ters baktı bana ee yuh diyorum. Kabahat kimin? Bana böyle teklifde bulunacağını demeyen arkadaşımda mı, yoksa reddelince böyle bir anda tersleşen arkadaşında mı? Niye bu kadar bozuldu ki?
Güncellemeler
+1 yıl
ama giderken bana pişman olacaksın demesine ne dersiniz :))) iyi de, ben ne olduğunu anlayamadım ki! birden böyle demesi çok abes geldi bana
Erkekler reddedilince neden çok sinirlenir?