Öncelikle şuna bir açıklık getirmeliyim ki kötü bir şekilde reddetmekten bahsetmiyorum. Sen kimsin de seninle olayım? Gibi şeyler söylemeden, tamamen normal bir şekilde, hatta kibar bir şekilde de reddetsem, konuyu hemen "Neden? Çirkin miyim? Sen çok mu iyisin? Kro olsam kesin kabul ederdin." Cümlelerine bağlıyorlar. Oysa ki ben fotoğraflarına bile bakmadan reddetmiş oluyorum. Bu durumun çözümü nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyin başı insanlık, saygı, sevgi, iman, hakkaniyettir. Bak kendin bile söylüyorsun, resimlerine bile bakmadım, yok sayfım, kimdir diye umursamadım bile diye. İyi de bu kadar büyüklenmeyi, böbürlenmeyi, sende kimsin, sana mı kaldım, sen kim ben kim, muhattabım değilsin der gibi zaten davranmışsın. Oysa hepimiz insanız ve doğamız gereği bir yol tutup evimizi, yuvamızı kuracağız, aşkı, sevgiyi, muhabbeti bulacağız. Bu herkesin hakkı. En başta sizi beğenmiş, ilginç bulmuş, tanımak, konuşmak, buluşmak istemiş, bu çok güzel ve anlamlı. Her merhabanın çıkmaz sokak, yanlış adım, bela, felaket, yok oluş, kıyamet, taciz, tecavüz olduğunu düşünerek bir bağ, ilişki kursmazsınız. Yanlışın bu. Bırakın herkes hür iradesi ile size ulaşsın, fuygularını, düşüncelerini, sevgi ve ilgisini sunsun, kalbinizi fethetmeye çalışsın. Bu insanidir ve doğrusu da budur.
02 Yorumla- +1 yıl
Asıl boş yapan sizsiniz. Her şey ap açık ortada. Hayatınız da kimseyi istemiyor olmanızdan kime ne? Bu zaten başlı başına bir sorun, ayarsızlık, akıl tutulması ve anormal bir durum. Her sağlıklı insan aşkı arar, sevgiye muhtaçtır, sevmeye muhtaçtır, duygularına karşılık bekler ve birisini aşk ile sever, benimser onun ile birlikte en derinlere iner ve huzur bulur. Bu ne zamandan beri senin normalin oldu? Önce sorun ve problemlerin her ne ise çöz. Görünen o ki bunu tek başına da başaramıyorsun, yardım al, bir doktor ya da uzman ile görüş. Kimse ortada sebep yok iken reddedilmeyi hazmedemez. Her insanın bir duruşu, anlayışı, özgüveni vardır. Kimsenin bunu yok sayması, ayaklar altına alması, tiye alması, değersizleştirmesi doğru değil. Günümüz kız ve kadınlarının temel sorunu da bu zaten. Seçme hakkını, evet ya da hayır deme hakkını sadece kendilerin de görüyorlar ve çıkarına, menfaatine, işine nasıl gelirse öyle davranmayı seçiyorsunuz. Bu hiç adil değil
- +1 yıl
Pkumamaya devam et. İşte sen, işte ben. Fark çok açık. Ben ilerleyeceğim, sen ise karanlıklar için de yok olup gideceksin. Neyse boş insanlarla boş muhabbetler yapacak ne zamanım, ne de vaktim var. Çoluk çocuk dolu zaten senin gibilerle buradı.
En İyi Cevaplar
+1 yılGünaydın, reddedilmek güzel bir şey değil ama anlayışla karşılamalıyız. Red alınca saldıranlar bence şimdi yazacağım durumda olan insanlar olabilir; çok gururlu birisi olabilir, ailesi her istediğini yaptığı için ve şimdi istediği olmadığı için zoruna gitmiş olabilir, arkadaş çevresi olsun veya herhangi bir çevresi olsun daha önce hep istediği verilmiş birisi olabilir, egolu birisi olabilir, daha önce çok fazla red aldığı için kendisini kimsenin sevmeyeceğini düşünmüş olabilir veya karşı cinse düşman olmuş olabilir ben bu gibi durumlardan dolayı olduğunu düşünüyorum iyi günler diliyorum.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAslında gayette edebilir fakat sizin yaptığınız yanlış bir davranış olduğu için belkide öyle hiç bir erkek hazımsızlık yaşamaz bir kadın daha çok yaşıyor bu duyguyu size öküz gibi davranmak lazım siz öyle seviyorsunuz maalasef size saygii duyan değil sizi yerden yere vuran kişileri tercih ediyorsunuz bu gayet gerçek
06 Yorumla
Soran+1 yılYaa bir boş yapma. Ben her erkek tecavüzcüdür desem kabul edecek misin? Her kız da bad boy fanı değil. Bad girl seven erkek de var. Ne yapalim? Agziniza mi edelim? Ama hayir, ben her erkeği bir tutmam.
- +1 yıl
Belli kimin boş yaptığı güle güle
Soran+1 yılHayır cevabından sonra kuduran ben değilim. Bence de belli bye
- +1 yıl
Hahahhaah random buda emojisi 😂😂😂 yorumların hepsi hoşuna gidecek diye bir şey yok ayrıca ben gayet sakinim her zaman olduğu. Gibi ☺️ çünkü senin yazdığın hiç bir şey beni kizdiramaz çünkü çok basit düşünüyorsun başına gelince anlarsın bir gün bir yorum yapan biri vardı o zaman cildurmistim tamamen hak veriyorum şu an siyeceksin ben sadece gerçekleri yazdım sorunu ciddiye aldığım için yok trollse zaten salla beğenmiyorsan da şikayet edebilir ya da engelleyebilirsin
Soran+1 yılSana diyebileceğim tek şey; Tüm kızlar aynı değil, tüm erkeklerin olmadığı gibi. Bad boy seven kızlar yok diyemem ama hepimiz kötü erkek isteyecek kadar apt. l değiliz. O yüzden umarım hepimizi aynı sanmayı bırakırsınız. Iyi aksamlar 👀
- +1 yıl
😱
Red edilen genellikle içinde bulunduğu psikolojiyi karşıya yansıtıyor ki aynı duygular içine girsin. O negatif duygular zarar veriyor insana, zarar gördüğünü düşündüğü için de zarar vermeye çalışıyor hepsi bundan ibaret. Ama yine de bunu bilinçli yaptıklarını sanmıyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
90Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler gururlarına yediremiyorlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılÖz güveni düşük her cins böyle davranır
00 Yorumla Selamlar,
Bu tamamen yetiştirilmek ile alakalı. Ülkemizde erkek çocuklarına çok abartılı bir şekilde anlam yükleniyor. Sanki her şeyi elde etmeye hakkı varmış gibi empoze ediliyor. Bir doğum günü kutlanıyor sanki Osmanlının son varisi doğmuş gibi tepkiler gösteriyorlar.
Sorsan Türkiye'de tüm erkeklerden hanedan soyundan geliyor. Boşu boşuna kendilerini kasıyorlar. Soruya gelecek olursan bu medeniyetsiz bir toplum olduğumuz için böyle. Elde edemeyince hemen şiddet gösterme ya da çirkinleşmek gibi. Kimse kimseyi beğenmek ve sevmek zorunda değil. Aslında öncelikle bunu kabul etmek gerekiyor.30 Yorumla
+1 yılIşte Bak yukarıda Çok güzel anlatmışsın o ilk dediğin cümle artık İnsanlarda bir önyargı oluşmuş yani kaba bir şekilde reddedilme artık günümüzde maalesef son derece yaygın Çünkü kendini bilmez o kadar böyle egoist kızlar var ki böyle erkeklere tepeden bakan ki aynı zamanda tepeden bakan Erkekler de var Tabii ona da bir şey demiyorum ve bu algı artık çok fazla var onun için de artık hazmedememesi çok normal yani Sen kimsin ki seninle birlikte olacağım mantığı artık kadınların %90'ını yerleşmiş maalesef Bence bu yüzden zaten
20 YorumlaSana o tür tepkiler veren erkekler, genellikle seni tek gecelik ilişki için isteyen ama gerçekte duygusal anlamda sana karşı bir şeyler beslemeyen abazan erkekler. Reddedildikten sonra alıp başını gitmek yerine halen ısrarcı olmaları, bunların kendilerine ve karşısındakine saygı duymadıklarını gösterir.
Sorunun cevabı;
O tür erkekler için çözüm yoktur. Senden red cevabı alsa almasa da onlar için birdir. Bir süre daha ısrarcı olurlar. Ama aynı zamanda onlarca, yüzlerce kadına asılma modunda takılırlar. Denize olta atarlar, artık hangi balık o oltaya takılırsa.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. ay madem sen çok mu iyisin diye çıkışacaktı baştan neden teklif ediyor manyak cidden :p reddedilmek zor bi durum ama saygı duymayı öğrenmemiz gerek ne kadar iyi ne kadar temiz ne kadar güzel olsakda herkes bizi sevmek kalbine almak zorunda değil şahsen ben çok üzülsemde kötü bi söz söylemeye utanırdım hem buna hakkım yok ki ama anlayış gösterirdim gönül her zaman herkese konamaz sonuçta ama sana gelenler biraz garip fotoğrafına bile bakmadığına göre iletişiminde olmamış demekki tanımadan nasıl teklif edebiliyorlar aklım almıyor en iyisi direkt engelle gitşin laf etmelerine fırsat tanıma edenleride takma kafana sonuçta herkes düşünme yeteneğini kullanmıyor maalesef beyni olmadan yaşamaya devam edebilen pek çok insan var
10 Yorumla
+1 yılİyilik kötülük çirkinlik gibi kavramlar görecelidir, herkesin zevkleri ve renkleri farklıdır. Yakın tarihte tatlı fakat ikiyüzlü biçimde reddedildim. Kimse beni tercih etmek zorunda değil ancak kırıcı olmamak adına söylenen yalanları kabullenemiyorum sadece :/
12 Yorumla
Soran+1 yıl😐 Umarım mutlu olursun be
- +1 yıl
Mutluluk anlık bir kavram sadece, böyle bir beklentide değilim. İyi bir standardım olması yeterli ;) Her türlü hissiyatla barışık yaşıyorum adeta gökkuşağı gibi :)
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılher ne olursa olsun insan kişiliğini saygısını bozmamalı, reddetilebilirsiniz, bu sizin kötü ya da değersiz biri olduğunuzu göstermez, bu his duygu meselesi ve sonunda sadece saygı duyacağın bir durum olmalı, erkekler bu duruma alışmalı bence ego yapmaya hiç gerek yok, istemediğin bir cevap olunca çirkinleşemezsin, ben çok kez reddetildim olabilir kimseyi de suçlamadim şimdiye kadar..
12 Yorumla
Soran+1 yılReddedilince kadın düşmanı olmak yerine kadınları anlayabilen kardeşim, kalbinden öpüyorum 🌸
- +1 yıl
rica ederim 🙏🌸 olması gereken bu.. hiç bir kalp zorla elde edilmez zaten, sevmek ne kadar normalse reddetmekde öyledir ama bazı erkeklerin bunu saçma sapan gurur meselesi yapıyorlar.. kadınında bir gururu var istediğin zaman da incitme hakkını kisme vermiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBüyütülürken kızkardeşlerinden daha fazla değer gördükleri, tek çocuk olanları fazla şımartıldığı, her istedikleri yapıldığı, kendilerine hiç "hayır" denmediği için, büyüyünce bir kadın reddedince afallıyorlar, imkansız zannediyorlar, "beni nasıl kabul etmez" diye. Daima erkeğin seçeceğini, kadının da bu seçime uyacağını sanıyorlar. Reddedilince de erkeklik gururu inciniyor. Bu yüzden bir erkeğin aile yapısı önemli, genç kadınların ilişkilerinde pişmanlık yaşamamaları için.
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadar doğru bir tanım yapmışsın ki.. Kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim, beğendiğine sevindim 🙂
+1 yılBiraz gurur birazcık özgüven kırılması birazcıkta ön yargı bunların bütününü ele alacak olursak karşı tarafın kötü hissetmesi durumunda kendine sunduğu savunma mekanizması karşısında "kro olsam kabul ederdin" kesin algısının oluşması oldukça doğal aslında çünkü biz kızlar genelde reddedilmeyi seven ve peşimizden sürüklenen tiplerden, üzen, kıran insanları daha cazip buluyoruz çünkü istenilmediğin veya negatif enerjiler yüklendiğinde daha çok istiyor daha çok seviyor ve daha çok algılıyoruz. Karşı tarafında böyle düşünecek olursak bu çok normal aslında aynısının sana yapıldığını düşünecek olursan ne kadar kibar olursa olsun bilincin ister istemez sana sorular soracak cevap arıyacaktır. Tabii bunu karşıya sunup sunmamak yine bizzat şahsına ait istemedin mi onu reddettin mi problem değil ötesini çokta düşünme herkes kendi bilinci ile ahenkle dans ediyor zaten düşünme, vurgulama, anımsama... derim 🙃
10 Yorumla
+1 yıl"Yetiştirilme ve daha sonra kendini yetiştirmek istememe sorunsalı" bu durumu bu noktalara kadar getiriyor. Her şeyi ebeveynler üzerine ya da kişinin kendisine bağlamamak lazım bu bir ekip işidir. Ailem beni kendi usullerince kültürünce ama eksik ama fazla ama iyi ama kötü yetiştirmiş olsa bile belirli bir yaştan sonra artık onların emekleri üzerine ya değişim ya da gelişim sağlamak istemek tamamen benim elimdedir. Erkek kadın fark etmez reddedilme duygusunun temeli sevgisizlik, ilgisizlik, güvensiz bağlanma ve değersizlik korkuları kaynaklıdır. Bunları aşamayan insanlar genelde karşı tarafı suçlama güdüsüyle savunmaya geçip içlerindeki korku ve üzüntüyü bu şekilde bastırmaya çalışırlar. Yanlış mıdır son derece yanlıştır düzelmekte tabii ki yine ve yine kişinin kendisine bağlıdır.
10 Yorumla
+1 yılNet kuyruk acısı. Bu sadece erkeklerde değil kadınlarda da var. Reddedilme ulaşamamanın verdiği tetiklenmeyi başlatıyor. Ulaşınca insan nasıl soğuyorsa. Ulaşılamayan da hırslandırıyor. Ülkemizde okuma oranı düşük olduğu için sosyal medya ağzı diye tsbir edilen meme sayfalarının verdiği cevaplar ile karşılık veriliyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılolay özbenlik ile ilintilidir. kişinin ailesi okulu statüsü yasadıgı yer vs.
yukardakı limitlerde olan kişi zaten sana burada bunları yazmaz , farklı mecra ve lokasyonlarda karsına cıkar. e burada karına cıkanlardan da bu sekılde duyum alman zaten en doğal kertenkelelerin verdiği reaksiyon.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bu kendini ezik hisseden erkek modelidir. Her insanın düşüncesi veya tip anlayışı bir değildir. Salla gitsin kabul etsen en kötü olayda arkandan atıp tutacaktır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Çozumu sorunun icinde.
O basta soyledigin sekilde terslwyerek sen kimsin falan diye reddedersen adam gibi dururlar
Adam yerine koyarsan da biyle tepene cikarlar
Oyle asagilayarak cemkirerek reddeden kizlari o hale kim getiriyor saniyorsun? Onlarda basta tontis seker kizlar olarak basliyorlar hayata😄00 Yorumla
+1 yılYanlis tesbit kadunlar o konuda daha asagilik kopleksine kapiliyor sosyal medyadan biryle tanistim dulum dedi sonra evli oldugunu ogrenince neden soylemedin dedim
Kalbim dul kagit ustunde evliyim vs vs dedi bende ayrildim yalmadigi kalmadi Allaha hamdolsun kurtuldum oda birini buldu ki beni birakti tahminim00 Yorumla
+1 yılHahahhah yazik o tiplere iyi ki kimseye hic bir teklif etmemisim insanlarin gercek dusunceleri cikiyor ortaya ne de olsa ileride esim olacak kisiyle tanisacagim nisandan sonra evlilik teklifi edip evlenecegiz bos bos seylerle ugrasmamak ne guzel erdem ya tanimadan etmeden bilmeden sorup sorusturmadan aramadan arastirmadan teklif etmek nedir ne kadar iyrencc
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekte korumacı ve sahiplenici bir içgüdü var. Konuştuğu ilişkiye girdiği ya da hoşlandığı kadını kendi malı zannediyor ve genellikle başkasıyla yatacağını hayal ettiği için kıskançlık başlıyor. Araştırmalar bu dedigimi destekliyor. Öfke patlamlarinin sebepleri de bunlar
00 Yorumla
+1 yılUygun bir dille red edilince
Gayet normal bir şekilde iyi günler dileyip gitmek gerekir. Çirkeflesiyorsa gururu kitildigindan olabilir.
Gerçi ben şimdiye kadar 1 kere bile olsun hiç ama hiç red edilmedim.
Hatta red edilmek nasıl bir duygu hiç tatmadım00 Yorumla
+1 yılKötü bir şey olduğunu düşünüyorlar. Aslında sıkıntı değil. Önümüzde ki maçlara bakalım demeleri gerekiyor.
10 Yorumla
+1 yıl"Git" diyorsun da olmuyor işte git demekle, herşeye rağmen gidemiyor insan. Bende sana "sev" diyorum mesela, sevebiliyor musun?
Çok büyük adamsın Cemal Süreya02 Yorumla
Soran+1 yılIyi de karsi taraf askindan dolayi gidememezlik yapmiyor ki? Abazaligindan yapiyor. Beni tanimaz etmez, ne ara asik oldu? Boyle birinin yapisip kalmasina da dramalık yapamam
- +1 yıl
Bireysel algılama bebeğem, Aşkın bir adı da yorulmamaktır
+1 yılBen en çok da şöyle olsam kabul ederdin böyle olsam kabul ederdin diyenlere ayar oluyorum. Madem öyle olunca kabul ediliyorsun git öyle ol o zaman. Bakalım gerçekten kabul görüyor musun?
03 Yorumla
Soran+1 yılDimi yaa dimi 😅 İflah olmazlar böyleleri
- +1 yıl
Aşağıda srfsizin teki de en güzel kızlar 200 liraya yatıyor filan demis. Bunları reddeden kadınlar 200 liralık orsp olmaktan kurtulduklari için kendileri ile gurur duymalılar.🤣🤣
Soran+1 yıl😅😅 Sorma yaa kadınlar gözlerinde 250 gram galiba. Yalnız o 250 gram için yanıp tutusmasalar da esk*rt diye bir şey olmazdı. Ben zaten kadın düşmanı bir gey görmedim hiç. Nerede kadın diye ağlayan bir erkek var, bir bakıyorum kadına değer vermiyor. Wtf? Wlxuskdsklddjd
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bu insan egosu erkek kadın ile alakası yok, kadınlar da red edildiğinde triplere giriyor hatta daha saldırganlaşıyor inatla kovalayıp elde etme çabasına giriyor. Kısacası insan egosu çok başka bir şeydir.
00 Yorumla
+1 yılBen teklifimi yaparim reddedilirse totoma baka baka dönerim ama dunyanim. sonu degil hazmedilcek ya da edilmicek bişi degil herkese sevdiremezsin kendini kaldı ki peygamberler bile herkese sevdirememis kendini.
00 Yorumla
+1 yılsorun ilk adimi erkek attigi icin bu tur sorunlarla karsilasiyoruz biz erkekler sadece erkekler degil kimse reddedilmeyi hazmedemez tabii ki kimse kabul etmek zorunda degil ama insan kendini karsisindakinin yerine koyarsa daha iyi anlar nedenini
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik sorunları olan insanlar. Hayat bu birileri red edecek, birileri kabul edecek, birileri arkadaşımız olacak, kimileri olmayacak. Aslında çok normal bir durum ama psikolojik olarak kafayı yemiş insanlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Birisine teklifte bulunacaksam o kızın bunu istediğinden %500 falan emin olmam lazım aksi takdirde teklif edip reddilme kuşkusunu yaşamıyorum ki böyle ezik erkek modelleri gibi olmayalım 😄
10 Yorumla
+1 yılNe alaka yaa zorla güzellik olmaz kabul etmiyor diye bir kiz kötülemek asıl kötü bir şey illaki kabul etcek diye bir kanun yokk ki amaa
12 Yorumla
Soran+1 yılYazının alnı olsa da öpsem..
- +1 yıl
Tesekkur ederim.😂😂
+1 yılçözümü kişiliksiz insanlarla en başından muhabbete girmemek
10 Yorumla
+1 yılŞahsen önceden bende ergen gibi kafaya takardım da artık umurumda bile değil. İstemeyen istemez karakterli olmak gerekiyor. Ama öyle yüzsüz karaktersiz çok fazla var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler bir fabrikanın aynı olan mamulu degilki beni istemeyeni ben birdaha ne arar ne sorarım kalbimde sevgisi dünya kadar olsa gemileri yakar arkama bir daha donmem
00 Yorumla Yoo hiç de hazmedemedigim olmadi. Gorusmek istemiyorsa zorla bunu saglayamazsin. Kaldi ki zorla sağlasan bile ne kadar mutlu olup mutlu edebileceksin. Reddedene saygi duyar iyi gunler dilerim...
00 YorumlaOnlar erkek değil insanlıktan nasibini alamamış varlıklar sonuçta güzel bir dil ile red edildin teşşekür edip çekilebilirsin 5 dk önce salya akıtan adam kötülemeye başlar
01 Yorumla- +1 yıl
* gölü canavarı.
+1 yılTürk toplumunda anneleri tarafından pasa gibi yetiştirilen türk erkekleri karşı cinsle olan münasebetlerinde de evde kendilerine nasıl davraniliyorsa sevgililerindende aynı davranışları bekliyorlar. Reddedilince etkileniyorlar ne yazıkki. Öncelikle kadınlarında özgür bir birey olduklarını öğrenmeleri gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılDoğru düzgün karakter oturmamasından.
Zorla güzellik olmaz. O senin malın mı, hür irade diye bir şey var. Bunun varlığından bile erkeklerimizin (!) terbiyesinde göstermiyorlar!00 Yorumla
+1 yılErkekler derken herkesi genelleme. Bundan seneler önce bir kız reddettikten sonra sonra başka bir şey demedim kendisine ve o kızı artık unuttum. Her erkek aynı değil ve her erkeği genelleme.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkekler olarak bundan haberimiz yok, senden öğrendim şimdi hazmedemediğimizi.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla yaşıyoruz cidden. Hayır dediğimiz an, direkt hakaret duymaya başlıyoruz.
- +1 yıl
Elbette bu tip insanlar var ve ülkemizde haddinden fazla karşılaşıyoruz fakat yine de erkekler demesek bir tık daha hoş bence. Naçizane tavsiyem o dur ki; kimseye sana böyle tekliflerde bulunmasını sağlayacak fırsatlar verme, hele ki sosyal medya da.. kapat mesaj alımını keyfine bak. Biliyorsun ki yazan 10 erkekten en az 9 tanesi abaza ve daha 10 kişiden birinin normal olduğunu hiç görmedim yine de %100 abaza demeyeyim ama 10 da 9 kesin abaza.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızların hepsi öyle reddetsinler; sonra da canımı yesinler razıyım ama kötü bir şekilde red yemek insana koyuyor. Asıl cevabım ise tribe giriyorlar, o yüzden.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen cici bir şekilde soran herkesi cici bir şekilde reddederim yaa. Boyu kilosu umurumda değil, cici olsun canımı yesin ☺
Cevap sahibi+1 yılHerkes sizin gibi olsa keşke ama dediğiniz gibi teklif eden kişiler de bir zahmet cici bir şekilde teklif etsin. 😅😊
Soran+1 yılDimi ya dimiii 😅 Cici günler 😊
Cevap sahibi+1 yılSize de cici günler. ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Valla hazmettim 7 sene platonik sevdim. Evlendi gitti çoktan da içimizde sevgi kirintisi bile birakmadi artık şükür 😄
00 Yorumla
+1 yılBu durumun çözümü yok sebebi de çok fazla bel bağladığın zaman birine reddedilmek hazmedilemiyor haliyle.
00 Yorumla
+1 yılFotoğraflarına bile bakmadan dediğine göre sanaldaki erkeklerden bahsetmişsin sanırım sanaldaki insanları çok ciddiye alma bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkekler red edilmeyi degil Umut verip yarı yolda bırakılmayı , yalan söylenmesini ve kandırılmayı hazmedemiyor
00 Yorumlaçünkü erkeklik kadınları erkeklerin malı olarak görür ve kendisini kadınları üstünde ulaşılmaz olarak hisseder. reddedilince de kadınları suçlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu yüzden kimseye selam vermeye gerek yok, her durumda sen kötü oluyorsun cevaba bile gerek yok...
00 Yorumla
+1 yılİnsanoğlu reddedilmeyi hazmedemez cinsel üzerine değil genel olarak böyleyiz nasıl olurda beni istemez gibi bir algıya düşüyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendini seninle ilgili öyle hayallere hazırlamış ki tabi şunu kaçırıyor reddedebilirsin ama o bunu hayal ederken düşünmediği için sıkıntı oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKeşke herkes senin gibi iyi kalpli olsa bunun olumsuz yanı tramvaya kadar gidiyor bir kıza acilmistim sınıftaki kötü bir şey söylemememe rağmen sınıfın ortasında bağırıp çağırdı şimdi karşı cinse adres sormaya bile çekinir oldum
00 YorumlaPrensipli birisn erkeklerde reddedilmek istenmiyormus hissinini yogun yaşatır bundan dolayı hazmedemezler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten isin kötü tarafı o, reddetme hakkını saklı tutman. Seni güçlü bir istekle isteyene karşı reddetme hakkını elinde bulundurman ve bu olasılığı kullanman kabullenmesi güç bir durum yaratır öfkeyle karışık inkara yol açar.
00 Yorumla
+1 yılbun udiyen kız
10sene sonra
koca bulamadım diyecek
bunuda unutma!10 YorumlaRed yedikten sonra 2. bir adım atılmamalı. Zaten sizi tanımadan reddeden birisi neyi kaybettiğini bilmiyordur.
00 YorumlaÖzgüven sorunları ve ailesel problemlere dayanıyor genelde..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılHazmedemeyenler kıçını düşünsün hazımsızlık kabız eder 🤣
00 Yorumla
+1 yılKadınlar hiç hazmedemiyor. Siz erkeklerden daha betersiniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılDur bakalım nasıl oluyor
Sude senden hoşlanıyorum, benimle sevgili olur musun djdjd00 Yorumla
+1 yılDüzgün konusulursa sorun olmaz, ama bazıları haddini aşıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılkro olsaydım kabul ederdin kısmı pek yanlış sayılmaz tabi 🤔
00 Yorumla
+1 yılAynen oyle normalde kapisına kole olacagı tarzda bi kız onu reddedince hemen asagılayacak yer arıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes herkesi begenmek zorunda degil buna kafalari basmiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılTeklif etmemek daha mantıklı. Bu sayede reddedilmiyorum hiç 😂
00 Yorumla - Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026