Ben duygularımı kendime itiraf etmek istemediğinde direkt kaçarım. Bakıyorum etkilenmeye başlamışım, aşık olma yolundayım en iyi yaptığım şeyi yaparım kaçarım. Biliyorum, kendime haksızlık yaptığımında farkındayım ama korkuyorum...
Yüzleşmem gerektiğini bilirim. Çünkü kaçarsam esiri olurum. Oysa gerçekten neyi, kimi, neden istiyorumdur. Bu önemli..
Kimi zaman ise, insan kendisi bile ne istediğini bilmek istemez. Sadece yaşamak ister. Yanlışta olsa... Bu doğru, yanlış kavramı da tartışılır ya. Herneyse...
Biraz mala bağlar gibi oluyorum ama susuyorum. Belirsizlikten nefret ettiğim için uzaklaşırım. Eğer sürekli aklıma geliyorsa hoşlanıyorum demektir ve fazla uzatmadan gider itiraf ederim. Ama daha önce muhabbet varsa tabi ki. Yoksa baba meraba diyerek konuya dalarsak red yeriz. 😂
Duygularımı kendime itiraf edebilirim, bunu yapmam gerek zor da olsa.. İşin ucunda canımın yanması da olsa kabullenirim en başta.. Yüzleşirim kendimle ve sonrasında ne istediğime karar verdikten sonra istediğim şeyi elde etmek için çaba gösteririm.. Keyifli günler..
Oluyor bazen oyle anlar. Ozellikle birine baglanmaya basladiysam kendi kendimi kandiririm. Yok ki oyle bisey olmicak ki kendine gel falan diye. Kendimle tartisirim. Daha sonra dusunmemeye calisirim. Ikna oldum gibi yaparim kendi kendime 😅 sanirim psikopatim.
Dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum. İş yapmak alışveriş yapmak dolaşmak ya da kitap okumak gibi şeyler. Zihnimi ve bedenimi yorup düşünüp itirafa hal kalmaması için ne gerekiyorsa onu yapıyorum. Kendi kendini geçiştirmek işte..
Kendimden en korktuğum duygulardan teki. Düşünmeye çalışsam da dusunemiyorum çünkü duygularım ve aklım bir olmuyor. Zamanla o olayın taşları yerine oturunca kendimi o olaydan çıkarabiliyorum