3 aylık nişanlıyım şimdi pat diye evlenmek mi daha iyi yoksa gelecek yaza evlensek mi daha iyi yavaş yavaş hazırlık yaparak
Nişanlım çalışıyor bu arada benden büyük bir sene okulum kaldı benim onu hesaba katarak cevap verirseniz sevinirim
nişanlıma şimdi evlenelim diyorum anlamıyor illa okulunu bitir işini eline al yaza evlenelim hemde hazırlık yapmam lazım diyor babası yardım edecek ama ben ona muhtaç olmak istemiyorum kendim birikim yapıcam diyor
Nişanlım çalışıyor bu arada benden büyük bir sene okulum kaldı benim onu hesaba katarak cevap verirseniz sevinirim
nişanlıma şimdi evlenelim diyorum anlamıyor illa okulunu bitir işini eline al yaza evlenelim hemde hazırlık yapmam lazım diyor babası yardım edecek ama ben ona muhtaç olmak istemiyorum kendim birikim yapıcam diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
salaklık etmesin gurur meselesi yapmasın yardım eden varken yardımı alsın zaten babası veriyor başkası olsa anlarım da
Babası şimdi evlensek size düzerim eşyayı dedi ama işte şu an annesiyle babası boşanacak gibi babası annesini aldattı ve babasıyla konuşmuyor o sebepten öyle söyledi :(
Önce okulunu bitir. Evlilik masraflı. Muhtemelen çalışmıyor olduğun için istemiyor da
Ay evet ya tek maaşla olmaz diyor okulunu bitir öyle yazın evleniriz dedi oda haklı şimdi bir evi tek maaşla geçindirmek zor doğal olarak okul aradan çıksa en azından bir işe girer benimde katkım olur demi mantıklı mı sence dediği
Evet bence mantıklı. Geçim sıkıntısı olunca evliliktede sıkıntılar oluyor. Karşılıklı yıpratmalar oluyor. En mantıklısı onun dediği hemde iyice tanışmış olursunuz
Evet doğru hem okulum için hemde hazırlık yaparım birikim yaparım yapıyorum da diyor babamın eline bakmak istemiyorum dedi hazır olsa her şey evlenirdim dedi babası dedi yaparım ben siz şimdi evlenmek isteyin ama Oda annesini aldattığı için babasıyla konuşmuyor parasını da istemiyor kendisi biriktirecekmiş dedim oyalıyorsun beni öyle olsa neden nişan yapayım yaza evlenmek isteyim para biriktireyim o zaman dedi istemesem yüzük takmam dedi sence cidden istiyor mu oyalamıyor demi sanki şimdi istemeyen yazında istemezmiş gibi geliyor ya da ben kuruntu mu yapıyorum sence
Yok ya sen kuruntu yapıyorsun. Bence niyeti ciddi zaten ciddi olmasa nişanı geçtim ailesiyle bile tanıştırmazdı. Ama adam birikimini yapıyor ve zamanını da söylüyor. Belirsiz olsaydı tereddütte kalmanı anlardım ama şu an endişelenecek bir şey yok bence
Nişanlın haklı pat diye olmaz bir nefes al
Beni oyalamıyordur demi :( şimdi pat diye olan hazırlıkla yaza kadar olan hazırlık aynı olmaz mantıklı düşün okulunuda bitir yazın olsun diyor çünkü tek başıma çalışarak geçinemeyiz okulunu bitir işini eline al dedi evlilikten kaçmıyorum istiyorum sma maddi olarak birikim yapmam lazım dedi beni oyalamak için demiyordur demi yaza olsun diye
Canım benim bu adam seni istemese direkt nişanı bitirir ya da evlenseniz bile sana iyi davranmaz sen beni istemiyor o yüzden hemen evlenelim ki düşünmesine fırsat kalmasın kafasındasın bu ne telaş sakin ol okulun bitsin işini eline al ki muhtaç olma evlilik maddi açıdan Türkiye’de çok zor onu da anla çok zengin değilse çıkartıp ortaya koyamazki ki
Ya evet istiyor biliyorum ama işte maddi olarak hazır olsam şimdi evlenirim seninle aynı evde yaşamak varken neden bekleyim her şeyimiz hazır olsa dedi babası şimdi evlenmek isteyin alırım her şeyinizi dedi ama oda babasıyla konuşmuyor annesini aldattığı için yardım istemiyor kendim yapıcam her şeyi biriktirip dedi biriktiriyorum da dedi istemesem neden altın alıp birikim yapayım falan diyor yaza hazır olurum falan hem okulunda biter dedi yani sence bunlar doğru mudur oyalamıyordur demi beni
Onu şimdi anladım benim de babam annemi aldattı babamdan nefret ediyorum tek kuruş Bile istemem nişanlım gururlu adammış. Ama senin dikkat etmen gereken yek nokta şu ebeveynlerinden ihaneti gören bir evlat kendi özel ilişkilerinde ihanete yatkın oluyorlar bunun sebebi o beni aldatmadan ben onu aldatayım kafası. Ve nişanlının üstüne çok düşme kendini süper sanmasın sen ödül ol
Maddi olarak hazır değilse gayet normal
şimdi pat diye olan hazırlıkla yaza kadar olan hazırlık aynı olmaz mantıklı düşün okulunuda bitir yazın olsun diyor çünkü tek başıma çalışarak geçinemeyiz okulunu bitir işini eline al dedi evlilikten kaçmıyorum istiyorum sma maddi olarak birikim yapmam lazım dedi Ya evet istiyor biliyorum ama işte maddi olarak hazır olsam şimdi evlenirim seninle aynı evde yaşamak varken neden bekleyim her şeyimiz hazır olsa dedi babası şimdi evlenmek isteyin alırım her şeyinizi dedi ama oda babasıyla konuşmuyor annesini aldattığı için yardım istemiyor kendim yapıcam her şeyi biriktirip dedi biriktiriyorum da dedi istemesem neden altın alıp birikim yapayım falan diyor yaza hazır olurum falan hem okulunda biter dedi yani sence bunlar doğru mudur oyalamıyordur demi beni
Acele etmeyin
Önce okulunu bitir