Abisinin kıraathanesi var nişanlım da işi olmadığı zaman arada sırada ona yardıma gider. Neyse abisi 2-3 gün yoktu nişanlım baktı dükkana hatta bir gece dükkanda oyun var dedi gece 3 olmuştu saat bende yatacaktım fotoğraft attı adamlar gerçekten oyun oynuyordu, o gün sabah 05.00 de eve gelmişti. Ağzımı açmadım inandım güvendim.
Dün de dükkandaydı , gece de mesajlaşıyorduk yine dükkandaydı en son saat 3 e doğru yazmış eşyalar için bende uyayakalmışım. Bir uyandım saat 04.30 olmuş baktım telefonuma eve geldim falan yazar çünkü bir mesaj yok. Neyse girdim wp ye dedim eve geçtin mi uyudun mu acaba merak ettim seni diye..
sonra neyse içime bir kurt düştü aradım bir süre sonra açtı telefonu. Nerdesin aşkım dedim dükkandan yeni çıktım dedi. Bir fotoğraf at da göreyim merak ettim seni saat kaç olmuş dedim. Tamam falan yaptı ee dedim napıyorsun bir abi var eve bırakcam iki dk dedi.
bende o zaman dedim ki yahu saat kaç olmuş bir haber etmek yok , bir güncelleme yapıp aşkım ben hala dükkandayım demek yok.. aramasam dükkandan çıkıp birini eve bıraktığını bile yazmayacaktın bana dedim.
dükkandayım demekle iş bitmiyor dedim.
bak demek ki dükkandan çıkıp bambaşka şeylere de koşabiliyorsun dedim.
o da başladı bana yükselmeye.. işte yalan mı söylüyorum da bilmem ne falan da diye.. güya işte o bana dükkanda olduğunu bir kere yazınca istediği kadar orada durabilirmiş.
sonra bana diyor ki madem merak ediyordun niye uyuyakaldın.. dedim sen deli misin uykum geldi uyumuşum. Ben nerden bileyim senin 5 e kadar orada duracağını vs.
sensin dışarda olan ben mi haber edicem içini rahatlatıcam dedim.. şu an konuşmuyoruz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu durum biras acik kalmis bea yani soyleki dukkan cok yogun isliyosa sana donememesi normal ama elbette en azindan kapanista hayatim aklin bende kalmasin eve geciom artik demeli orada yerden goge kadar haklisin ben olsam esim boyle kardesine is geregi vs yardimci olsa bu saate değil tabiki daha erken de olsa foto deilde arada bi iyi oldugunu soyle yeterli derim foto iside nisanli bi insana gore fazla guvensiz kaliyo yani sonucta bi yola cikmisin bunu kararini havadan bakip vermedin ya ona inandigin icin verdin tabi oda sana inandigi icin
Güzel yorumun için teşekkür ederim , uyku sersemi olmam ve saatin de bir hayli geç olmasının verdiği endişeyle biraz fevri davrandığımı farkettim.
Bugün konuştuk o da hatalı olduğunu kabul ediyor.
Zaten kendi işi değil sadece orada abisinin işine yardım etmek maksatlı bulunuyordu. Zaten kendi işi de olmasın , abisinin yaptığı şey beni ilgilendirmiyor ama benim hayatımdaki insanın işi gücü önemli.
Böyle yerleri ben tasvip etmiyorum zaten.
Kıraathane dediğimiz yerde ne yaptıkları az çok belli.
Ben şahsen nişanlımla tanışana kadar bu kadar detaylı bilmezdim.
Bugün de anlattı işte oyunların uzun olması , dönen paraların yüksek miktarlar olması , alkol kullanımı , sigara vs. Derken o saatlerde dükkanlarını kapatıp bunu faaliyete geçiriyorlar.. anlattığına göre çok sessiz bir ortamdalar ve dükkanın yan tarafı da üstü de insanların yaşadığı evlerden oluşunca en ufak bir bağırmada gürültüde şikayet alması demek.
Olaya gelince önce şarjı bitmiş sonra bir süre takamamış çünkü içeriye garsonluk yapıyormuş. Sonra şarja takıp telefonunu sessize almış. Bana dediği “ oyundaki adamları sana çekip atıyorum misal diyor bunu abime bile atmıyorum hatta abimle böyle bir durumda wp den başka yerden nesajlaşmayız bile.. “
Sadece ben uyumuş olsam bile bu işin uzayacağını , oyuncuların geldiğini baya geç saatlere sarkabileceğini yaz dedim. İstersen o zaman sabah 6 da dön eve sana laf etmem zaten ama dedim sen ortadan kaybolursan ben arayınca da dışarda yakalanıp abiyi eve bırakıyorum dersen beni şüpheye tabii ki sokarsın dedim.
Umarim bu is yasal. bisedir basi derde girmez orta yolu bulmaniza cok sevindim musmutlu kalin ilerde onu yalniz birakma
Yani dediğim gibi mümkün olduğu kadar uzak duruyor zaten kendi mesleği bambaşka.
Ayrıca ek iş yapıyor valeye gidiyor.
Diyorum rabbim uzak tutsun zaten.
Yasallık kısmına gelince dükkanların ruhsatı vs. Var ama bu olayın yasal bir kısmı olduğunu sanmıyorum. Bildiğiniz k. Umar yani.
O yuzden dedimya umarim yasaldir die cunki bise olsa sicili bozulcak
Bence bir daha da konuşmayın. Yerin dibine batsın böyle işler de, sevgililer de. Hayır gelmez onsan size...
Erkekler böyle maalesef